Gość: Magda IP: 195.116.131.* 20.09.02, 13:38 Poradźcie mi jak pielęgnować cerę z problemami naczynkowymi. Jakich linii kosmetycznych używać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Cera naczynkowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 19:00 Przeczytaj ten artykuł: www.wizaz.pl/poradnik_kosmetyczny_naczynka.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Cera naczynkowa IP: *.pl 21.09.02, 17:03 Do kosmetyków opisanych w artykule dodałabym jeszcze serię AA do cery z problemami naczynkowymi.Jest bardzo skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Cera naczynkowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 20:13 Gość portalu: justy napisał(a): > Przeczytaj ten artykuł: > <a href="http://www.wizaz.pl/poradnik_kosmetyczny_naczynka.php"target="_blank"> > www.wizaz.pl/poradnik_kosmetyczny_naczynka.php</a> Justy , apolecasz kosmetyki Avene do cery z naczynkami, szczególnie chodzi mi o piling i maseczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Cera naczynkowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 00:59 Maseczka i piling Avene w żaden sposób nie powinny zaszkodzić naczynkom, ale też im nie pomogą, bo są to srodki do cery bardzo wrażliwej (często wrażliwość idzie w parze z naczynkami) a nie specjalnie na naczynka. Są to bardzo dobre preparaty, możesz je śmiało stosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Cera naczynkowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 11:38 Gość portalu: justy napisał(a): > Maseczka i piling Avene w żaden sposób nie powinny zaszkodzić naczynkom, ale > też im nie pomogą, bo są to srodki do cery bardzo wrażliwej (często wrażliwość > idzie w parze z naczynkami) a nie specjalnie na naczynka. Są to bardzo dobre > preparaty, możesz je śmiało stosować. a czy jesli mam wrazliwa cere akle tłusta i skłonna do zanieczyszczen to czy piling Avene nie bedzie zbyt słaby?moze lepszy byłby vichy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Cera naczynkowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 11:43 Myślę, że po prostu powinnaś stosować piling Avene częściej(powiedzmy 2-3 razy w tygodniu), a nie przestawiać się na agresywniejszy piling Vichy- skóry nie nalezy drażnić niezależnie od tego, czy jest normalna, tłusta czy wrazliwa. Odpowiedz Link Zgłoś