Dodaj do ulubionych

Cera naczynkowa

IP: 195.116.131.* 20.09.02, 13:38
Poradźcie mi jak pielęgnować cerę z problemami naczynkowymi. Jakich linii
kosmetycznych używać?
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Cera naczynkowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 19:00
      Przeczytaj ten artykuł:
      www.wizaz.pl/poradnik_kosmetyczny_naczynka.php
      • Gość: Marta Re: Cera naczynkowa IP: *.pl 21.09.02, 17:03
        Do kosmetyków opisanych w artykule dodałabym jeszcze serię AA do cery z
        problemami naczynkowymi.Jest bardzo skuteczna.
      • Gość: s Re: Cera naczynkowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 20:13
        Gość portalu: justy napisał(a):

> Przeczytaj ten artykuł:
        > <a
        href="http://www.wizaz.pl/poradnik_kosmetyczny_naczynka.php"target="_blank">
        > www.wizaz.pl/poradnik_kosmetyczny_naczynka.php</a>
        Justy , apolecasz kosmetyki Avene do cery z naczynkami, szczególnie chodzi mi o
        piling i maseczkę?
        • Gość: justy Re: Cera naczynkowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 00:59
          Maseczka i piling Avene w żaden sposób nie powinny zaszkodzić naczynkom, ale
          też im nie pomogą, bo są to srodki do cery bardzo wrażliwej (często wrażliwość
          idzie w parze z naczynkami) a nie specjalnie na naczynka. Są to bardzo dobre
          preparaty, możesz je śmiało stosować.
          • Gość: agata Re: Cera naczynkowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 11:38
            Gość portalu: justy napisał(a):

> Maseczka i piling Avene w żaden sposób nie powinny zaszkodzić naczynkom, ale
            > też im nie pomogą, bo są to srodki do cery bardzo wrażliwej (często
            wrażliwość
            > idzie w parze z naczynkami) a nie specjalnie na naczynka. Są to bardzo dobre
            > preparaty, możesz je śmiało stosować.
            a czy jesli mam wrazliwa cere akle tłusta i skłonna do zanieczyszczen to czy
            piling Avene nie bedzie zbyt słaby?moze lepszy byłby vichy?
            • Gość: justy Re: Cera naczynkowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 11:43
              Myślę, że po prostu powinnaś stosować piling Avene częściej(powiedzmy 2-3 razy
              w tygodniu), a nie przestawiać się na agresywniejszy piling Vichy- skóry nie
              nalezy drażnić niezależnie od tego, czy jest normalna, tłusta czy wrazliwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka