karola003 24.10.07, 14:22 mam pytanie czy chodzi ktoś na aerobik do klubu spin?jaka opinia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: I.P Re: Klub spin chodzi ktoś? IP: *.i-service.pl 03.11.07, 17:42 Hej ja chodziłam i odrazu moge powiedziec ze zajęcia są bardzo dobrze prowadzone przez profesjonalistów! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovita_77 Re: Klub spin chodzi ktoś? IP: *.rzeszow.mm.pl 26.03.08, 19:45 Chodziłam w wakacje jest super, miałam teraz sporą przerwę ale właśnie chce zapisać się znowu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnie Re: Klub spin chodzi ktoś? IP: *.res.pl 27.03.08, 18:28 Ogolnie OK, ale .... maja fatalny dojazd, czyli ok 300-metrowy odcinek, istne klepisko do tego dziurawe jak ser szwajcarski, laczace droge asfaltowa z posesja klubu. Dojechanie tam tuz po ulewie to jak Rajd Camel Trophy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jau Re: Klub spin chodzi ktoś? IP: *.rze.vectranet.pl 28.03.08, 21:21 A gdzie to dokładnie jest i jakie są koszty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korba Re: Klub spin chodzi ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 20:41 Czy ktoś wie co się dzieje w SPIN-ie ? Z okien pociągu było widać ze częściowo rozebrane jest pokrycie jednej hali. Nie wiem czy to jakieś uszkodzenia po burzy czy planowa wymiana ... Odpowiedz Link Zgłoś