Dodaj do ulubionych

Wymuskana plebania przy pl. Farnym

IP: *.218.unknown.vectranet.pl 04.11.07, 20:00
Dobrz że kolejny budynek w mieście doczekał sie remontu
Obserwuj wątek
    • sorrento1 Wymuskana plebania przy pl. Farnym. Aco z ogrodem? 04.11.07, 20:12
      Dobrze by było, gdyby przy okazji remontu plebanii, uporzadkowac
      ogród parafialny. Przeciez to centrum miasta, a zobaczcie , co sie
      dzieje za ogrodzeniem, chaszcze, stare baraki.
      Konserwator zabytkow powinien nakreslic plan rewitalizacji tego
      miejsca
    • Gość: A dlaczego Wymuskana plebania przy pl. Farnym IP: *.nm.e-zet.pl 04.11.07, 21:32
      A dlaczego ma być skończone na 11 listopada? Czyżby sam Marszałek
      mial się pojawić na Placu Farnym?
      • Gość: ucieszony Re: Wymuskana plebania przy pl. Farnym IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 05.11.07, 00:58
        tak ! odwiedzi nas vice-tokarz Mutra, znaczy vice-marszałek Putra.
        Wąsy ma, tylko reszta z innej bajki ale za to ze Zwycięskiej/ w tej
        części kraju/ Kadrówki. Baaaaczność.
    • Gość: deszczu no popatrz pan, ale sie plebanom powodzi IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 05.11.07, 02:06
      jak ja nienawidzę tej czarnej stonki!
      jak tam były rusztowania to się po nich bujałem na górze byłem samej i chciałem
      z buta pociągnąć ten czubek nad gzymsem ale się za twardo trzymał a balem się
      pijany spaść!
      Nienawidzę biskupa co polonezem rozjechał małą dziewczynke i tam rezyduje.
      Niech śnią mu się koszmary!

Ogólnie to jestem wrogiem kościoła i nr 1 na podkarpacia wszawym kołtunie i wiem
      że mam liczną armię wspierających mnie duchem istot

z ziemi i spoza

"Młodzież nie zażywa opium!"
      • Gość: sv Re: no popatrz pan, ale sie plebanom powodzi IP: 84.38.160.* 05.11.07, 07:32
        To nie stonka temu winna tylko ciemniaki co widzą w nich bożkow !
      • wiezet to ja jestem nr 1 05.11.07, 18:20
        to ja jestem numer 1 wróg kościoła a nie ty samozwańcu!
    • Gość: anty ile to kosztowalo i dlaczego za kase podatnikow?? IP: 80.51.180.* 05.11.07, 07:39
      przeciez oni maja tyle kasy to po co ich dofinansowywac z naszych
      podatkow
      • Gość: Yupi Re: ile to kosztowalo i dlaczego za kase podatnik IP: *.164.unknown.vectranet.pl 05.11.07, 15:37
        W każdym przypadku podpinają się pod konserwatora zabytków i pompują na potęgę
        pieniądze podatników do przepastnych kieszeni czarnych.To są ogromne kwoty.My
        wszyscy to finansujemy i nikt nikogo o zdanie nie pyta.Zresztą nie tylko to bo
        kapelanów,domy pomocy,katechezę itd,itp.
    • Gość: Tom Re: Wymuskana? plebania przy pl. Farnym IP: *.171.192.19.crowley.pl 05.11.07, 07:42
      Takiej fuszerki nie doczekała się żadna elewacja na starym mieście. Najtańsza firma, najtańsze materiały... szkoda budynku.
      • Gość: Blanka Re: Wymuskana? plebania przy pl. Farnym IP: *.189.216.20.skyware.pl 05.11.07, 09:52
        pomysł z podświetleniem jest super :)
    • Gość: Oldtimer Wymuskana plebania przy pl. Farnym IP: *.ruch.com.pl 05.11.07, 14:51
      Ile miasto dopłaciło do biednego bełzy,panie ferenc?
    • wiezet A nasz blok dalej sie sypie... 05.11.07, 18:16
      bo nikt w sutannie w nim nie mieszka
      • Gość: Kaźmirz Smutna to prawda IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 05.11.07, 19:01
        Owieczki mają przebywać w przewiewnych stajniach, a ich pasterze w
        pałacach ze złota.
        • Gość: mtg Re: Smutna to prawda IP: *.pskn.east.verizon.net 06.11.07, 06:52
          ...Pasterze(?). ...Inaczej "Zoo-keepers".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka