Gość: Ewa N IP: *.prz.rzeszow.pl 17.11.07, 09:39 Witam. Jakie są warunki pracy w Asseco Rzeszów? Z góry dziekuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p Re: Praca w Asseco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 17:15 Witam Miałem tam składac papiery bo jestem po informatyce i bez pracy ale dowiedziałem się że : 1.cienko płacą 2.długo się pracuje ,długo znaczy do wieczora. wiec odpusciłem, ale czy to co mówią to prawda to inna bajka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivo21 Re: Praca w Asseco 19.11.07, 10:36 ......jezeli 22 godzina to jeszecze wieczor, to wszystko sie zgadza tak czy inaczej powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Praca w Asseco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 17:52 Z tym "do wieczora" to trochę przesada, jak się wyrabiasz z robotą to kończysz normalnie. Co do zarobków to rzeczywiście jak na informatyka nie za dużo, w Warszawie, czy Krakowie można zarobić zdecydowanie więcej. Ogólnie jak na warunki podkarpackie, na początek, płacą więcej niż w Tesco, czy urzędach administracji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Praca w Asseco IP: *.centertel.pl 18.11.07, 21:41 Zapamiętajcie!!!!!!! a znacie te słowa.Kto przeżyje wolnym będzie a kto zginie wolnym już........ Odpowiedz Link Zgłoś
strazaksam1 Re: Praca w Asseco 19.11.07, 09:38 > Witam. Jakie są warunki pracy w Asseco Rzeszów? mniej więcej takie jak w Biedronce (nie urażając Biedronki). Odpowiedz Link Zgłoś