Gość: M IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 17.11.07, 18:42 Gdzie w Rzeszowie są tanie punkty ksero? To znaczy A4 poniżej 0,10 gr za stronę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: tanie ksero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 22:09 WSAiZ na ulicy Cegielnianej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nut Re: tanie ksero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 09:05 studenckie ksero koło mcdonaldsa na grunwaldzkiej po 8gr. jest jeszcze obok le madame za 7gr dwustronnie, 9gr jednostronnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????????????? Re: tanie ksero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 08:04 a wydają paragony ??? tudzież faktury Vat ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????????????? Re: tanie ksero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 15:31 Coś dziwnie temat zamarł gdy spytałem o faktury. Przeciez każdy kto choc troche ma do czynienia z eksploatacją kopiarek, serwisem, obsługą wie, ze nie mozna usługowo robić tego w tak niskiej cenie. Więc co - popieramy szarą strefę ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: tanie ksero 24.11.07, 10:25 Na WSAiZ ksero jest po 7 gr za strone i paragony wydają. Na kasę wbijane jest wszystko i myślę, że właściciel i tak nie źle na tym wychodzi. Myślę że sporo przesady w tej szarej strefie i w Twojej dziwnej podejrzliwości. aha dodam jeszcze dla ścisłości, że miałam dosyć sporo wspólnego z kopiarkami, wiec z czystym sumieniem się na ten temat wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guderian Re: tanie ksero IP: 217.171.129.* 24.11.07, 22:11 Tanie photocopy jest w manchester'rze w sklepie londis , sa tam 3 maszyny, pelna samoobsluga. Wchodzisz, mowisz ze chcesz fotokopy, gosc mowi ci numer maszyny, xerujesz, placisz przy wyjsciu. Teraz ciekawe: CENA - 3 pence per copy/ 3 peny za strone A4 Teraz ciekawsze: za bardzo kiepska wyplate miesieczna tj.£1000 robie 33333 kopii Teraz najciekawsze: za bardzo kiepska wyplate miesieczna tj.1000zl robie 12500 kopii przy cenie 8 groszy za strone A4 Pozostawiam bez komentarza Pamietacie Pana Tadeusza Rossa jako Zulu Gula? Cytuje " Polska to jest bardzo dziwna kraj " Czyz nie Pozdrawiam i zachecam do wyjazdu z kraju; jak spiewal Kazik : Anglia czeka, wzywa z daleka, a ty oddaj krajowi co mu sie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
studentka666 Re: tanie ksero 03.09.13, 13:18 Jeśli chodzi o drukowanie to można sprawdzić na stronie www.sprinterka.pl. Może i tam znajdziesz te punkty wydruku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_galek Re: tanie ksero 25.11.16, 08:56 Polecam punkt ksero na ul.Rejtana 16C (bud.A1 Uniwersytetu Rzeszowskiego) na PIERWSZYM PIĘTRZE. Ceny od 5 gr Odpowiedz Link Zgłoś