Gość: DODO IP: *.tele2.pl 02.08.03, 22:11 DOBROCZYŃCA RZESZOWA ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pafcio Re: PODKULSKI IP: *.pul.tke.pl 02.08.03, 22:46 Czy dobroczyńca? Trudno powiedzieć. Na pewno ma wpływ na wygląd miasta i rozwój jego części handlowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: PODKULSKI IP: *.tele2.pl 02.08.03, 22:53 Gość portalu: Pafcio napisał(a): > Czy dobroczyńca? Trudno powiedzieć. Na pewno ma wpływ na wygląd miasta i rozwój > > jego części handlowej. NO TYLKO, ŻE TEN WPŁYW NIE JEST ZBYT DOBRY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafcio Re: PODKULSKI IP: *.pul.tke.pl 02.08.03, 22:55 Napisałem, że ma wpływ a nie że "DOBRY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: PODKULSKI IP: *.tele2.pl 02.08.03, 22:57 Gość portalu: Pafcio napisał(a): > Napisałem, że ma wpływ a nie że "DOBRY" NO TAK ! SORY A CO DO WPŁYWU TO UWAŻAM, ŻE OWSZEM C.H. EUROPA JEST OK, ALE POZOSTAŁE INWESTYCJE SĄ PASKUDNE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafcio Re: PODKULSKI IP: *.pul.tke.pl 02.08.03, 23:09 I może być jeszce gorzej, jak powstanie to "cudo" przy ulicy Słowackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: PODKULSKI IP: *.tele2.pl 02.08.03, 23:12 Gość portalu: Pafcio napisał(a): > I może być jeszce gorzej, jak powstanie to "cudo" przy ulicy Słowackiego. NAWET NIE DOPUSZCZAM MYŚLI TAKICH ŻE TO "CUDOW" POWSTANIE ! czy rzeczywiście jest aż tak źle z Rzeszowem, że w tak atrakcyjnym miejscu buduje się niską hale !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: PODKULSKI IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 21:28 Nie wiem, czy dobroczyńca, jednak mieszkając niedaleko byłych zakładów graficznych i mijając to miejsce codziennie muszę przyznać, że obecne centrum handlowe, nawet z tymi neonikami, jest znacznie ładniejsze od poprzedniego wystroju czyli brudu i kurzu. A tak swoją drogą : Nikt nie protestował, gdy na Słowackiego budowano bank, teraz wszyscy narzekają. A poza tym - czy ładniejszy od przyszłego centrum jest obecny parking? Zastanawia mnie cała ta nagonka na Podkulskiego. Gdy buduje się szpetne kościoły (bo trudno nazwać te nowo budowane ładnymi) nikt nie protestuje. Może gdyby Podkulski pochodził z Rzeszowa, nikt by się nie pieklił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podkulski Re: PODKULSKI IP: 213.77.14.* 04.08.03, 08:08 Jak w przysłowiu: "wasze ulice, moje kamienice"... już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: PODKULSKI IP: *.tele2.pl 04.08.03, 16:06 Gość portalu: Podkulski napisał(a): > Jak w przysłowiu: > "wasze ulice, > moje kamienice"... już niedługo. no napewno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: PODKULSKI IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 16:28 Powiem wam: przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: PODKULSKI IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:54 Przeciez Podkulski jest tylko figurantem,nie wiecie kto za tym stoi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: PODKULSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 10:20 Gość portalu: olo napisał(a): > Przeciez Podkulski jest tylko figurantem,nie wiecie kto > za tym stoi??? NIE ALE CHĘTNIE SIĘ DOWIEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: PODKULSKI IP: *.tele2.pl 04.08.03, 16:07 Gość portalu: olo napisał(a): > Przeciez Podkulski jest tylko figurantem,nie wiecie kto > za tym stoi??? KTO ??? BO NIE WIEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: PODKULSKI IP: 80.51.255.* 04.08.03, 23:10 Gość portalu: DODO napisał(a): > DOBROCZYŃCA RZESZOWA ? patrząc na Centrum Handlowe EUROPA to dobroczyńca ale już patrząc na straszny i brzydki projekt centrum nandlowego na Starym Mieście to NIE ! BOŻE MAM NADZIEJE, ŻE NIE DOPUŚCI SIĘ DO BUDWY TEGO NISKIEGO BRZYDACTWA Odpowiedz Link Zgłoś
pietrekrz Re: PODKULSKI 06.08.03, 00:26 Gość portalu: DODO napisał(a): > DOBROCZYŃCA RZESZOWA ? kase robi i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTIN Re: PODKULSKI IP: 80.51.255.* 08.08.03, 17:29 czyli... dobroczyńca ! Odpowiedz Link Zgłoś