tkr1953 22.12.07, 19:31 Krajowa dziewiątka zablokowana po wypadku autobusu z osobowym objazdy niemożliwe z powodu oblodzenia dróg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prześmiewca Re: Wypadek w Babicy IP: *.centertel.pl 22.12.07, 20:22 Sprostowanie.Objazdy niemożliwe z powodu braku objazdów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Wypadek w Babicy IP: *.160.unknown.vectranet.pl 22.12.07, 20:47 w ktorym to miejscu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: Wypadek w Babicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 21:07 prześmiewco, powtarzam objazdy niemożliwe z powodu oblodzenia. Nie kumasz co to znaczy? podpowiem Ci. Wyobraż sobie zwykłą wiejska drogę,która jest nieodśniezana nigdy lub co najwyżej po wielkich opdach śniegu. Taką własnie droga miały poruszac sie tiry? Sadzę, że latem jest to mozliwe, ale nie teraz. Czyli tłumacząc na język Ci zrozumiały, objazdy są, ale nie dla tirów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Wypadek w Babicy IP: *.centertel.pl 22.12.07, 21:43 Objazd dla tirów? którym mostem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Wypadek w Babicy IP: *.centertel.pl 22.12.07, 21:54 Hej! co tam! zamilkli specjaliści od dróg.Wyprowadźcie mnie z błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: Wypadek w Babicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.07, 22:49 prześmiewco przeczytaj sobie jeszcze raz to co ja napsałem, albo jak masz kłopoty z tym to ja Ci pomogę..napisałem że objazdy sa ale nie dla tirów..... a jak pytasz którym mostem to odpowiem,że DROGĄ, A NIE MOSTEM. Odpowiedz Link Zgłoś
tkr1953 Re: Wypadek w Babicy 24.12.07, 13:33 Zgadzam się pewna logika nawet na forum musi obowiązywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Wypadek w Babicy IP: *.150.165.7.catro.com.pl 25.12.07, 18:30 Wychodzi na to że to Wy nic nie kumacie ,ponieważ ten wypadek w warunkach letnich też spowoduje zablokowanie tej trasy ze względu na brak mostów którymi mogą objechać Tiry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Wypadek w Babicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.07, 10:47 zgadza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: for ewer Re: Wypadek w Babicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.07, 10:52 przez te mosty to nawet autobusy nie moga jezdzic. A gdzie dokladnie byl ten wypadek? Jaki jest teraz wyrok dla kierowcow pijanych czyzby w zawieszeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewer Re: Wypadek w Babicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.07, 10:54 tak mosty tu takie sa nawet autobusynie moga jezdzic. A dokladnie gdzie byl ten wypadek? Jaka jest kara dla pijanych kierowcow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Wypadek w Babicy IP: *.rzeszow.mm.pl 26.12.07, 11:27 Wypadek byl okolo 300-400m. po skrecie w prawo za torami jadac od strony Niebylca, a z 200-300 przed zakretem na prawo w strone Lubeni. Ruch byl blokowany dwa razy. Pierwszy raz podczas rutynowych dzialan "powypadkowych", a drugi raz po ok. 0.5 godz. jak odholowywali autobus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Wypadek w Babicy IP: *.171.40.46.crowley.pl 28.12.07, 15:01 Wy tu pierdu pierdu o objazdach, których de facto z tego miejsca nie ma, tak tak, nie ma, a wypadek spowodował pijany synek pewnego "dygnitarza" rzeszowskiego. Pewnie znowu mu sie upiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Wypadek w Babicy IP: *.nm.e-zet.pl 28.12.07, 15:04 wypadek spowodował pijany synalek starosty rzeszowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Wypadek w Babicy IP: *.centertel.pl 29.12.07, 08:06 Czyli jak w piosence. "Budujemy mosty dla pana starosty". To znaczy że pan Starosta, został zapoznany z problemami komunikacji w obrębie Rzeszowa w sposób wyczerpujący. Odpowiedz Link Zgłoś