Gość: ciekawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 13:49 Co sądzicie o tej restauracji?? Czy mają dobre jedzenie?? Czy ktoś organizował tam przyjęcie?? Proszę o opinie.Będe wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leon Re: Figaro - opinie IP: *.rzeszow.mm.pl 09.04.08, 21:05 Polecam.Robiliśmy imprezę firmową i powiem, że był pełny profesjonalizm. Jedzenie też super. Ceny negocjowalne i przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Rzeszowiak Re: Figaro - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 15:22 Fajnie grają. Miło można spędzic wieczór. I bardzo bezpiecznie. Oszołomstwa i małolatów zero. Muszą poprawic tylko klimę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Figaro - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 11:37 kiedyś grał tam taki grubszy gościu naprawdę super !!! a teraz jakaś zbieranina i badziewie nie ma muzy do tańczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Figaro - opinie IP: *.ostnet.pl 25.02.09, 22:15 słaba klima ale dj ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość weselny Re: Figaro - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 23:26 Stanowczo odradzam tej restauracji. Bylem na weselu w ten weekend, Pani szefowa bardzo niemila, do tego nie dotrzymala umowy zawartej wczesniej. Po 4 godzinach kazała opuscic lokal twierdzac ze za dlugo siedzimy ( wczesniej bylo ustalone ze goscie zostana tak dlugo jak dlugo sie beda bawic), o wszystkim prosto w twarz informowala Panna mlodą robiąc jej duza przykrosc. Do tego bardzo malo jedzenia, porcje jak dla dziecka, nieswieze herbaty, kawy slabo parzone. Brak mydla w wc. Na prawde ODRADZAM. ZERO PROFESJONALIZMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też gość weselny Re: Figaro - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 22:34 a to ciekawe co psizesz bo byłem na weselu tam w ostatnim czasie i nic takiego mnie nie spotkało, jedzenia w ch** (wzielimy jeszcze do domu a pani nam przyniosła takie plastikowe opakowania )pani kelnerka ładna i wygadana, kawa dokładnie jaka sobie zarzyczyłem została zrobiona,a pozostałe rzeczy jak na Rzeszów to poziom w porządku :) i jedyne mankamenty to pełno "lasek" koło 40 szukających sponsora, na jednego faceta przypadało coś ze 3 panienki :D klima troche nie wydajna no i brak mydła w wc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc weselny Re: Figaro - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 23:27 Nie zauwazylem ze to o rzeszow chodzi. Przepraszam. Ja myslalem ze o Warszawe. Odwoluje moj komenatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Figaro - opinie IP: *.cdma.centertel.pl 15.04.10, 18:32 Restauracja troszke się zepsuła jedzenie jest wporządku ale jeśli chodzi o obsługę katastrofa... Kiedy pracował tam kelner - Piotrek wszyscy go lubili i był profesjonalny, potem wszystko się zepsuło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Figaro - opinie IP: 84.26.244.* 20.05.10, 18:39 katastrofa to mało powiedziane,obsługa totalna porazka,jedzenie zimne sztywne (podejrzewam ze stare)jednym słowem HAMSTWO I DROBNO MIESZCZNSTWO,wiem z pewnych zrodel ze traca kateringi,poniewaz jedzenie jest stare i smierdzace,co chwilke zmienia sie obsługa,bo wlaciciel niechce płacic.Jest tyle fajnych restauracji ze o tej radze z daleka poniewaz nic dobrego was tam nie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć klientki Re: Figaro - opinie IP: 84.26.244.* 20.05.10, 18:48 zgadzam sie z wszystkim co pisała"klientka"porazka,porazka i jeszcze raz porazka potraktowano nas jak gorszych spolecznie,poniewaz mieli klienta ktory co roku robi tam urodziny.W czasie kiedy u nas polowa juz jadla obiad a druga czekala,obslugo miala nas w dupie i skakala wokol tamtych.15 minut przerwy bylo zanim reszta gosi dostala obiad i to zimny a kiedy panna młoda powiedziala kierowniczce ze nad tamtymi nadskakuja ale wkoncu my tez placimy to odpowiedziala ze taki miala rozkaz z gory ze ci goscie sa wazniejsi Figaro rzezow to jedno wielkie gowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Figaro - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 22:22 Ostatnio często bywam w tym lokalu i jestem naprawdę zadowolona. Jedzenie bardzo dobre i świeże a ceny super. Myślę, że warto tam też zorganizować imprezę. Z czystym sumieniem mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminka Re: Figaro - opinie IP: 89.230.90.* 22.04.10, 17:43 Polecam restauracje na wesela , dobre jedzonko , miła i sympatyczna obsługa , przystępne ceny Figaro-wesele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: Figaro - opinie IP: *.prz.edu.pl 26.05.10, 11:49 jestem bardzo zadowolona z lokalu, robiłam tam komunie dziecka, przemiła obsługa, dziewczyny nie odchodziły na krok od gosci, bardzo otwarte, jedzenia pod dostatkiem, przyjemna muzyka, polecam jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jato ja Re: Figaro - opinie IP: 80.53.168.* 02.02.11, 11:37 figaro rzeszów jedno wielkie gowno !!! ucdiekajcie stamtad jak najdalej! jedzenie stare i smierdzace, obsługa dziadowska. kucharz ..... brak słów. uciekajcie od figaro jak najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Figaro - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 21:41 Nieprawda! Robiłam tam ostatnio imprezę i jedzenia pyszne, świeże obsługa dobra i nowy świetny kucharz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksana Re: Figaro - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 22:16 restauracja świetna, jedzenie pyszne i świeże -ceny niskie. Gorąco polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezdny Re: Figaro - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 18:06 A jak sobotnie dancingi w jakim wieku Panie ? Odpowiedz Link Zgłoś