Gość: klient IP: 88.156.160.* 07.02.08, 19:45 im wiecej restauracji tym wiekszy wybór dla smakoszy i przetrwaja tylko ci co naprawde zaoferuja cos dobrego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbychu Restauratorzy zacierają ręce IP: 88.156.166.* 07.02.08, 19:46 Ale ja w Czarnym Kocie zatrułem się po zupie w proszku..... uważajcie gdzie jecie czy ktos miał podobne rewolucje żołądkowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assassin Re: Restauratorzy zacierają ręce IP: *.189.216.3.skyware.pl 07.02.08, 20:17 a i tak najlepsze jest jedzenie na stołówce warsztatów ZSG przy parku ofiar getta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodówa Re: Restauratorzy zacierają ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 20:46 W Rzeszowie nie ma resteuracji z prawdziwego zdarzenia.Najlepszy według mnie jest Jazz Club. Z Pizzerni Scorpion i Piwnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicjan Dulski Re: Restauratorzy zacierają ręce IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 08.02.08, 07:29 Skorpion - ba. Polecam!!! Gramofon - nie wyszukane, ciężko te potrawy zepsuć, ale ok. Szkoda, że nie ma w Rzeszowie dobrej chińszczyzny. SAI GON - sajgonki ok. Kebaby też na psy schodzą. W Marco Polo dobra lazania! Generalnie ciężko wybrać COŚ ciekawego w Rzeszowie do jedzenia. A te Papy i KSC i inne, no to fast foody i tyle!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj Restauratorzy zacierają ręce IP: 84.38.160.* 07.02.08, 22:59 "Oczywiście w czasie Wielkiego Postu potańcówki się nie odbywają..." Dla kogo to jest oczywiste? Chyba dla klerykałów i prowincjonalnych dziennikarzyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr84 Restauratorzy zacierają ręce IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 08.02.08, 00:50 <Oczywiście w czasie Wielkiego Postu potańcówki się nie odbywają, ale restauratorzy zgodnie zapowiadają, że zaraz po Wielkanocy zapraszają na dancing.> - rzeszów = miasto jednego wyznania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Restauratorzy zacierają ręce IP: *.enformatic.pl 08.02.08, 02:07 Pizza Hut, KFC, Greenway i Papa John's. od kiedy te wspolczesne garkuchnie bazujace na wstretnym tlustym i niezdrowym zarciu to R E S T A U R A T O R Z Y. smiech ogarnia jak sie czyta dobra opinie o produktach z mikroweli w jazz klubie - chyba biegaja na dol glodni piszacy w dodatku gw. i maja upust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REMEK Restauratorzy zacierają ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 06:09 Bar TIR na przemysłowej koło UC.Mały ale smacznie polecam schabowego lub placek po węgiersku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemysłow Re: Restauratorzy zacierają ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 23:27 Ja tam chodzę na obiady od 8 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megas1 Restauratorzy zacierają ręce IP: *.rzeszow158.tnp.pl 08.02.08, 08:20 A od kiedy KFC, i te inne to restauracje - fastfood porównywalny z kurczakiem pieczonym z supermarketu. Bez zartów Panowie redaktorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny bywalec Restauratorzy zacierają ręce IP: *.nat.rsk.pl 08.02.08, 10:22 pizza ,tego nie jadam mają namrożone dodaki gotowe kilka dni wcześniej potem tylko odgrzewają i gotowe to dla psa,a jeśli chodzi o posiłki wogóle w lokalach to nadal są drogie i stać tam chodzić tylko dobrze zarabiających,liczy sie byznes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Restauratorzy zacierają ręce IP: *.centertel.pl 08.02.08, 21:37 Nie rozumiem ,"namrożone dodatki gotowe kilka dni wcześniej" może wyjaśnisz bliżej co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb79 Jak pizza to tylko w Boguchwale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 23:15 Pippo rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Restauratorzy zacierają ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 11:11 to już drugi artykuł w ciągu paru miesięcy o tym, że KFC czy PizzaHut otwiera lokal w Rz. Tym razem jest to przynajmniej zawoalowane w tekst o zwyczajach rzeszowian. Poprzednim razem nawet tego nie było. Jesteśmy aż taką prowincją, że otwarcie fastfoodu z gó..anym jedzeniem jest wydarzeniem, o którym się pisze w gazetach? Czy może redaktorzy sobie "dorabiają" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Restauratorzy zacierają ręce IP: 81.210.83.* 08.02.08, 16:40 Urodziłem się w Rzeszowie. Wychowałem w Stalowej Woli, a mieszkam w Warszawie. Bardzo lubię odwiedzać Rzeszów. I dlatego współczuję wszystkim mieszkańcom Rzeszowa w związku z otwieranymi restauracjami sieciowymi... Unikamy ich w Warszawie z żoną, jak tylko możemy... Brońcie się przed nimi, jeśli macie jeszcze taką możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemysłow Re: Restauratorzy zacierają ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 23:31 ale w Warszawie, to są przynajmniej dobre restauracje. Brakuje mi czegoś naprawdę chińskiego w RZ. Na Puławskiej jest taka; nie pamiętam nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Restauratorzy zacierają ręce IP: *.centertel.pl 10.02.08, 21:50 Na Puławskiej jest ponad 20-cia Chińskich, zważywszy że ulica ta ciągnie sie od Łazienkowskiej do Piaseczna 15km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemysłow Re: Restauratorzy zacierają ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 23:11 wierzę Ci, że byłeś w W-wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Restauratorzy zacierają ręce IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.08, 16:51 Fast foody są potrzebne, ale nazywanie takich miejsc restauracją to przesada. Ludzie wykarmieni na puszkowych sałatkach z majonezem zachwycają sie Sphinksem i jeszcze sporo czasu upłynie, gdy powstana restauracje z prawdziwego zdarzenia. Stępiony glutaminanem sodu smak nie doceni sałaty polanej dobra oliwa z oliwek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 19:13 A ja jadam często w "Kryjówce" na Mickiewicza i jest super. Nie muszę gotować w domu. Nie popieram powstawania tych syfiastych fast foodów i kebabów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Kryjówka IP: *.centertel.pl 10.02.08, 21:53 W kryjówce też są fast-foody, szanowna Aniu.I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Bolero IP: *.centertel.pl 10.02.08, 22:03 Dobre jedzenie jest w barze "Bolero" przy Kreczmera ,dawniej funkcjonował on na miejscu "Kryjówki" i ta jedzie na jego renomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: Kryjówka IP: 82.160.119.* 15.03.08, 22:19 nie wszystko co w kryjówce jest tak dobre jak sie o niej mówi, to tylko pozory Odpowiedz Link Zgłoś