Gość: krzych IP: 80.48.232.* 24.08.03, 20:24 Wiadomość wspaniała o tym koncercie :))) Czy już wiadomo kiedy i gdzie można kupić (zarezerwować ) bilety? fan ze stalówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dysafor Re: 60. urodziny Tadeusza Nalepy IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 22:34 Kolejny znany w Polsce i Europie facet związany z Rzeszowem. Nie lepiej by postawić jemu ławeczkę obok parku na Dąbrowskiego, niż krypiarzowi i "Sercu Maryni" jak to niedawno proponował kolega z forum, Slavres? O przekupce już nawet nie piszę, bo mdli mnie na samą myśl o tym pomyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: 60. urodziny Tadeusza Nalepy IP: 80.48.232.* 26.08.03, 10:38 Rzeszowiacy !!!!! Ludziska !!!! Jesli wiecie więcej szczegółów o tym koncercie, to podzielcie się nimi na Forum. T.Nalepa to jest mój super faworyt z polskiej sceny i nie mogę takiego kocertu przegapić. Moim zdaniem jest znany nie tylko w Europie, wiem że jest znany także w USA i prawdę mówiąć wielu artystów zagranicznych powinno grać jego kompozycje, bo są przecudne :)))) A przy okazji, T. Nalepa w każdym większym wywiadzie podkreśla swoje związki z Rzeszowem i Podkarpaciem. Darzy swoje rodzinne strony wielkim sentymentem. Fan ze Stalowej Woli Odpowiedz Link Zgłoś
photoart Re: niech żyje Nalepa! 26.08.03, 17:12 Jest świetny... od trzech lat dopiero mieszkam w Rzeszowie ale od dawna słyszałem o związkach Nalepy z miastem. Naweiasem: kto wydał na CD Jego płytę z "MOdlitwą"? Nie sądzicie, że sporo zasług należy się także autorowi tekstów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: niech żyje Nalepa! IP: *.smlw.pl 26.08.03, 18:13 25 pazdziernik-koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTIN Re: 60. urodziny Tadeusza Nalepy IP: 80.51.255.* 26.08.03, 20:50 STO LAT ŻYCIA DLA JEDNEGO ZE SŁYNNIEJSZYCH RZESZOWIAN ! Odpowiedz Link Zgłoś
spectator1 Re: 60. urodziny Tadeusza Nalepy 26.08.03, 23:07 Piękne wspomnienia, cudowne piosenki, tamten Rzeszow i tamte dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
stanczykrzeszowski Re: 60. urodziny Tadeusza Nalepy 27.08.03, 09:11 Wtedy "czerwony" Rzeszów po raz pierwszy pokazał, że moze być inny! STO LAT! Odpowiedz Link Zgłoś