Dodaj do ulubionych

Kolejne kłopoty lokatorów z ul. Matuszczaka

IP: 88.156.160.* 25.03.08, 19:53
No to są własnie skutki kupownia kota w worku i boomu mieszkaniowego
w rzeszowie
Obserwuj wątek
    • mikael20 Kolejne kłopoty lokatorów z ul. Matuszczaka 25.03.08, 19:55
      Natomiast na os. Słoneczna Reduta ściany sprawiają wrazenie jakby
      były wykonane z kartonu, nigdy w życiu nie spotkałem się z taką
      akustyką że sąsiad za ścianą mówi spokojnym tonem a lokator z innego
      mieszkania rozróżnia każde słowo. Mieszkańcy mają też bonus w
      postaci włączającego się każdego ranka alarmu w parkingu podziemnym.
      Temat zgłaszany od dłuższego czasu i kompletnie zignorowany.
      • Gość: rozbawiony firma deweloperska.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 13:57
        Firma deweloperska? Kupa śmiechu. To już pseudo agencyjki reklamowe biorą się za budowlankę? Ja nie mam nic, ty nie masz nic, to razem mamy akurat tyle, żeby założyć firmę deweloperską w Rzeszowie. Zbudujemy za pieniądze frajerów i mogą nam naskoczyć. TRZEBA SPRAWDZIAĆ Z KIM SIĘ MA DO CZYNIENIA DRODZY OSZUKANI, teraźniejsi i przyszli...
    • Gość: Domin Kolejne kłopoty lokatorów z ul. Matuszczaka IP: *.netlin.info 25.03.08, 20:14
      Dlatego najlepiej budować samemu bo wszystkiego można dopilnować nawet mając
      ograniczony czas. A deweloperzy zdzierają z ludzi wielka kasę. Gdy dostałem
      działkę w Rzeszowie na Zalesiu to powoli sam szukam fachowców a nieraz i samemu
      coś zrobie i domek juz jest. Teraz środek i można mieszkać. Obok u sąsiada
      budowała firma budowlana to jak kierownik pojechał to chłopaki i po 3 godz nic
      nie robili tylko piwko
    • Gość: luke Kolejne kłopoty lokatorów z ul. Matuszczaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 21:24
      "Niedoróbki w mieszkaniach to nie mój problem. To nie ja buduje blok, tylko
      firma budowlana." - witamy na Podkarpaciu. Tylko tutaj mamy do czynienia z
      takimi gamoniami. Biznes Polska - buachacha...
      • Gość: Prześmiewca Re: Kolejne kłopoty lokatorów z ul. Matuszczaka IP: *.centertel.pl 25.03.08, 23:20
        Rację ma inspektor Czuma, za budownictwo wzięli się kelnerzy.
        • Gość: jasio-szyderca Re: Kolejne kłopoty lokatorów z ul. Matuszczaka IP: 84.38.160.* 26.03.08, 03:33
          a za kupowanie mieszkan, wzieli sie frajerzy, dlatego deweloperzy wciskają takie
          kity... ci drudzy mieli pecha, tematem zajely sie media...
          ps. a jak tam powietrze w nowym bloku, świeża inhalacja ze spalarni działa dobrze?
    • Gość: hehehe Kolejne kłopoty lokatorów z ul. Matuszczaka IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 26.03.08, 12:50
      "- Dziwne, że ludzie kontaktują się z "Gazetą", a nie nami - komentuje Jakubowski."
      Nie dziwne p. Jakubowski. Bo jak się ludzie z wami kontaktują, to wy za taki
      szajs jeszcze chcecie dopłaty?? A budowlańcy... No cóż, większość prawdziwych
      fachowców wyjechała i stąd taka nędza w budownictwie. :-/
    • Gość: Zdegustowany Kolejne kłopoty lokatorów z ul. Matuszczaka IP: *.68.75.172.debica75.tnp.pl 27.03.08, 10:01
      "Niedoróbki w mieszkaniach to nie mój problem. To nie ja buduje blok, tylko
      firma budowlana." - czy to jest jakis cyrk czy moze p.Jakubowski jest na tyle
      bezczelny lub na tyle niekontaktujacy z rzeczywistoscia, zeby takie opinie
      formulowac ? Niech ten Pan poczyta sobie troszke o prawie i nie tlumaczy sie jak
      dziecko :) bo to co opowiada jest zalosne.
      • Gość: R Re: Kolejne kłopoty lokatorów z ul. Matuszczaka IP: *.eranet.pl 30.03.08, 20:53
        Pomijając te problemy, to zastanwiam się jaki desperat kupuje
        mieszkanie na działce o takiej lokalizacji.
        Całodobowy ruch samochodów ciężarowych - szczególnie nocą (wylot
        obwodnicy w kierunku przejścia granicznego).
        Rano i około 15:00 totalnie zakorkowany dojazd - brama WSK.
        Dla mnie od początku było to szaleństwem... i jeszcze teraz to.
        Współczuję, chociaż... czy to nie kłopoty na własne życzenie???
    • lucy141 Re: Kolejne kłopoty lokatorów z ul. Matuszczaka 15.09.08, 01:45
      Uwaga Biznes-Polska to OSZUSCI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka