mary_ann
28.03.13, 23:02
Usunął wątek, w którym kilka osób domagało się jego odwołania i wysuwało inną kandydaturę. Ostatnia granica przyzwoitości została przekroczona.
• Andrzej cenzuruje forum
mary_ann 28.03.13, 19:30 Odpowiedz
Zostałam bezprawnie pozbawiona możliwości dodawania wpisów w założonym przez siebie wątku. Dlatego - i tylko dlatego - zmuszona byłam założyć nowy.Jest on konsekwentnie i także niezgodnie z regulaminem usuwany.
Mam prawo zakładać tu wątki - to forum nie jest Twoją własnością. Zachowujesz się w sposób kompromitujący. Myślisz, ze jeśli usuniesz wpis w ciągu minuty, to nikt go nie zobaczy? Mam zrzuty ekranowe, może dadzą do myślenia Twoim obrońcom.
Mój upór nie wynika z chęci zaszkodzenia Ci, ale z przywiązania do pewnych elementarnych zasad. Nie odpuszczę. Nie wyobrażam sobie, żeby były łamane na tym forum. Nie wolno Ci zamykać ludziom ust. Po zbanowaniu Sebaldy wycinasz z automatu paszczakównę, lolinkę, psakubę, mnie...
Opamiętaj się - nie jesteś rycerzem walczącym w świętej sprawie. Jesteś moderatorem, który postąpił bardzo niemądrze, a teraz dziecinnie brnie, zamiast odkręcić i przeprosić.
Podtrzymuję wniosek o Twoje odwołanie.
(7)
o usunąłeś kolejny wątek
pieskuba 28.03.13, 19:33 Odpowiedz
.. rozmawiały tam cztery osoby, w tym ja
Moderatorze, kiedy zrozumiesz, ze to nie jest Twoj prywatny folwark?
Są narzędzia służące przywołaniu Cię do porządku.
Na razie to nasza dobra wola sprawia, że z nich nie korzystamy.
Zaprzestań tego co robisz.