Dodaj do ulubionych

Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie?

IP: *.gprs.plus.pl 30.03.08, 14:45
Witam!
Szukam dobrego ośrodka rehabilitacyjnego w Rzeszowie. Mam problemy z
kręgosłupem, odcinek L-S. Mam zapisane lasery, ćwiczenia metodą
McKenziego. Podajcie proszę namiary na dobre ośrodki.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: 80.51.255.* 18.04.08, 14:47
      Ja też szukam dobrego ośrodka rehabilitacji. Moze znalazł juz Pan
      coś?
      • Gość: Reheabilitant Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.gcnowiny.pl 18.04.08, 14:57
        Odradzam ośrodek na Reformackiej. Nie mają pojęcia o McKenzie, a poza tym
        warunki tam panujące to pomyłka.
        • Gość: grzegorz Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: 80.51.255.* 18.04.08, 15:09
          Witam. A który ośrodek mógłbyś polecić?
      • Gość: tataPati Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.rzeszow.mm.pl 14.01.09, 20:23
        www.rena.rzeszow.pl/index.php5?site=rena&action=uslugi
        polecam
    • kropka357 Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? 18.04.08, 17:49
      polecam dr. Jane Hajduk, chiropraktyka z gabinetu w Medyku. Po latach nareszcie
      ktoś mi pomógł:} A wypróbowałam parę metod.
      • Gość: perla7a Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: 217.153.102.* 19.04.08, 12:33
        A czy mogłabys cos więcej napisać o tym jak pomogła Ci ta pani dr?
        Jak wygladają wizyty, jakie ceny? Tez myslałam o tym aby sie do niej
        wybrać, ale po doswiadczeniach z niektórymi masażystami stosujacymi
        terapie manualna w Rzeszowie, zwyczajnie się boje.Mozesz napisać na
        priva- perla7a@gazeta.pl?
        pozdrawiam
        • Gość: perla7a Mirosław Mitro IP: 217.153.102.* 20.04.08, 10:55
          Czy ktos korzystał z pomocy tego pana? Jakie wrazenia? Proszę o
          wypowiedzi osób ,które cos wiedza na ten temat? Czy warto wybrać sie
          do niego? oczywiscie, żeby jeszcez sobie nie zaszkodzić.
          • Gość: grzegorz Re: Mirosław Mitro IP: *.wist.com.pl 20.04.08, 14:23
            A mozesz napisać do których masażystów w rzeszowie chodziłeś i z
            jakim efektem?
            • Gość: prla7a Re: Mirosław Mitro IP: 217.153.102.* 20.04.08, 14:31
              Pan A. Rudek, podobno świetny masazysta, byłam u niego na terapii
              manualnej i nie polecam, u mnie tylko sie pogorszyło i to znacznie.
              • Gość: gośc Re: Mirosław Mitro IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.10.09, 00:47
                To wybierz się na psychoterapię.Kręgosłup to nie tylko i nie zawsze
                choroba miejsca w ciele ale jeden z objawów depresji,załamania
                psychicznego.
                • Gość: ms Re: Mirosław Mitro IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.10.09, 11:25
                  Tatarata, faktycznie pogorszenie przy rehabilitacji może zakładać złą lub
                  niepełną diagnozę, ale zwalanie od razu na psychosomatykę to pójście po
                  najmniejszej linii oporu. Mnie już też kiedyś jeden neurolog wysyłał z
                  dyskopatią do psychiatry lub poradni leczenia bólu (psychotropami). Nie polecam.
            • Gość: danka Re: Mirosław Mitro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 22:09
              polecam p.MITRO to wybitny specjalista
        • Gość: gość Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.wist.com.pl 20.04.08, 17:10
          Czy ktoś jeszcze korzystał z usług J.Hajduk, dr Mitro, Guz, Kulpa
          lub jeszcze kogoś innego?
        • kropka357 Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? 21.04.08, 12:19
          Na pierwsza wizytę należy przynieść zdjęcia oraz wypełnić ankietę dotyczącą
          chorób. Później p. doktor bada kręgosłup, robi też dokładny wywiad. Po czym w
          zależności od stanu ustawia kręgi . Na moim przykładzie mogę stwierdzić , że po
          latach wizyt u różnych lekarzy dopiero teraz mogę funkcjonować bez
          bólu.Pierwsza wizyta jest bezpłatna, późniejsze 60 zł. Mnie wystarczyło tylko
          kilka zabiegów. Aha jeszcze- pani jest lekarzem z USA.
          Obecnie na wizytę trzeba czekać około miesiąca - więc pacjentów ma sporo.
          • Gość: gość Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: 80.51.255.* 21.04.08, 12:46
            Kropka czy mozesz napisac które kręgi były ustawiane (np dyskopatia
            lędzwiowa, piersiowa itp.) oraz z usług jakich innych masażystów-
            terapeutów odradzasz korzystać? Pozdrawiam
            • kropka357 Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? 21.04.08, 12:56
              Mam problemy z kręgosłupem szyjnym oraz lędźwiowym. A terapeutów raczej nie mogę
              odradzać bo nie zrobili mi krzywdy :)).Po prostu doktor Hajduk jest w/g mnie
              najskuteczniejsza .
              • Gość: marek Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: 80.51.255.* 21.04.08, 13:25
                A czy można się dowiedzieć do jakich innych terapeutów pani chodziła?
          • Gość: poly Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:17
            Pani Hajduk chyba nie jest dyplomowanym lekarzem ? i wcale do niej
            nie ma kolejek.
            • Gość: stonka Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 10:50
              dr Jane Hajduk jest jak najbardziej dyplomowanym lekarzem, w USA chiropraktyka
              to kierunek studiów na wydziale lekarskim
            • Gość: misia Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 11:32
              Glupoa, jest lekarzem i to dobrym. Wyjechala z Polski jako dzicko i teraz
              powrócila. Mój brat mial powiedziane, że tylko operacja może mu pomóc, a Ona
              odpowiednimi masażmi i ćwiczeniami mu pomogla. Trzeba się stosować do zaleceń i
              ćwiczyć potem systematycznie to na pewno pomoże.
              Oczywiście nikt calokowicei nie wyleczy!!!
              Misia
      • Gość: pacjent Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: 212.244.181.* 13.01.09, 11:49
        W ubiegłym roku dopadła mnie rwa kulszowa która uniemożliwiła mi
        normalne funcjonowanie. Korzystając z podpowiedzi lekarza z
        prywatnego ZOZ-u Medyk udałem się po pomoc do Pani dr Hajduk. Bardzo
        miła Pani doktor, no na tym pozytywna ocena się kończy. Nawet po
        wykonaniu pięciu wizyt mój stan się nie poprawił ani trochę , wręcz
        odwrotnie było coraz gorzej.
        Moje problemy ustąpiły po serii zabiegów u specjalisty w Katowicach.
        Wtedy zrozumiałem jak bardzo mocno przereklamowana jest Pani dr
        Hajduk. Niestety miłe gadanie i reklama nie wystarczą.
        Kolejny raz przekonałem się, że nie wszystko co amerykańskie to
        dobre.
    • Gość: gość Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: 80.51.255.* 22.04.08, 14:59
      Ja się zapisałem na terapię metodą McKenziego w Rzeszowie na ulicy
      Warzywnej. A jak będzie to czas pokaże
    • Gość: tomek Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: 80.51.255.* 24.04.08, 13:40
      Witam. Czy może ktoś z Państwa przechodził rehabilitację w szpitalu
      na ulicy Lwowskiej lub Szopena? Jakie wnioski?
      • Gość: Lucynka Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 22:23
        Radzę skorzystać z fizjoterapii w Szpitalu przy ul. Lwowskiej. Pracujący tam
        zespół fizjoterapeutów to profesjonalnie przygotowani specjaliści.
        Pomimo długich kolejek oczekiwań (chociaż bywają dłuższe w mieście)warto
        skorzystać, panuje tam miła atmosfera a pacjenta traktuje się kompleksowo.
        • Gość: inz Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.gemini.net.pl 13.05.08, 10:08
          rudka nie polecam- choć chodziłam tam jakieś 7 lat temu- ale z tego co widziałam
          kadra się nie zmienia- a kadra niemiła, panuje tam chamówa, boczkiem wchodzą
          znajomki
          • Gość: pajacynka Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.leed.cable.ntl.com 24.05.08, 23:13
            moj brat chodzil na baranowke 3(zabiegi na kregoslup i noge)...nie pamietam jak
            sie nazywa ten osrodek, ale od 2 maja podpisali umowe z NFZ...byl bardzo
            zadowolony...to jest na ul. Ofiar KAtynia
            • Gość: belle Jane Hajduk IP: *.rzeszow.mm.pl 04.07.08, 23:03
              Dr Hajduk jest jak najbardziej dyplomowanym chiropraktykiem. W USA
              tego typu terapia wchodzi w skład podstawowej opieki medycznej.
              Byłam u niej chyba z 10 razy i zauważyłam dużą poprawę- szyja była
              sztywna, teraz jak z gumy, a w odcinku lędzwiowym tez się bardzo
              poprawiło. Podchodzi bardzo rzetelnie i z sympatią.
              • Gość: kajka Re: Jane Hajduk IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 28.10.08, 21:00
                to super,ze Ci pomogło

.> Podchodzi bardzo rzetelnie i z sympatią.

za kilkadziesiąt złotych za sesję to trudno,żeby sympatyczna nie była
                • Gość: Zzz Re: Jane Hajduk IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.09, 14:03
                  Ona jest z natury sympatyczna, znam ją, to moja rodzina :)
              • Gość: filth Re: Jane Hajduk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 16:07
                Droga taka rehabilitacja??
    • Gość: RENA Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.rzeszow.mm.pl 30.10.08, 17:49
      Rena ul. Rejtana 10 - POLECAM
    • Gość: tataPati Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.rzeszow.mm.pl 14.01.09, 20:23
      www.rena.rzeszow.pl/index.php5?site=rena&action=uslugi
      • Gość: @ Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.ostnet.pl 01.05.09, 08:12
        A czy znacie kogoś kto w Rzeszowie leczy metodą McKenziego ? Chodzi o dyskopatię szyjną.
    • Gość: eho Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.05.09, 17:31
      polecam mojego kumpla z dębicy - dojezdza do klintow : nt tele 600-
      72-17-59
      • Gość: pacjent Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.ostnet.pl 25.05.09, 07:42
        Ty i twój kumpel to jedno .......
        Może napiszesz coś więcej co możesz zaoferować.
        • Gość: pacjent Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.ostnet.pl 25.05.09, 07:44
          O nawet lekcje pływania ? No pięknie.
          Lekcje pływania 2007-10-08 22:07:54
          Lekcje pływania dla każdego :

* młodego
          * starszego
          * umiejącego pływać
          * nie umiejącego pływać

W każdej sytuacji pomogę sprawnie fachowo i bezpiecznie. Jestem młodym instruktorem pływania z doświadczeniem. Wszelkie informacjie pod numerem tel. 600721759 lub numer gg 3929862

Do każdego odpiszę na wszelkie pytania!!!!
          Cena: 0 zł

email: piotrlazarz@wp.pl
          gg: 3929862
          tel: 600721759
          Data ważności: 2007-11-07
          • Gość: @ Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 11:00
            Witam. Czy ktoś korzystał z pomocy tych osób: J.Hajduk, dr Mitro, Guz, Kulpa,
            Andrzej Bąk ?? Jeżeli tak to proszę o opinię. Chodzi o dyskopatie szyjną.
            • Gość: rz Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: 62.29.173.* 19.10.09, 13:57
              Tylko Pan Andrzej Rudek, to oczywiście moje zdanie:)
              • Gość: jacek Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 01:04
                tylko www.yumeiho.pl
    • Gość: Gosia Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: 89.231.202.* 15.12.09, 14:23
      Witam,
      Z tego co wiem na ulicy krakowskiej w zakładzie Rehabilitant stosują metodę
      McKenzie . Polecam mi pomogli a przy okazji jeden z terapeutów zaproponował mi
      podpórkę lędźwiową Elspini jako uzupełnienie - Warto Polecam można ją u nich ją
      zamówić lub na allegro .
      • Gość: Norbert Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: 89.231.202.* 15.12.09, 14:52
        ja się bez niej nie roztaję. Moja praca polega na jeżdżeniu autem dawniej bardzo
        narzekałem na ból pleców dzięki niej mogę wciąż pracować :)
        Ps. Co najważniejsze trzeba ją dobrze ułożyć (odcinek lędźwiowy) i zapiąć na
        fotelu
        • Gość: Karla Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? IP: 89.231.193.* 20.12.09, 10:18
          polecam placówkę Rehabilitant , miałam tam kiedyś praktyki wiec wiem od
          podszewki. Pracownicy są tam ok
    • kasiakolodziej77 Re: Dobry ośrodek rehabilicji w Rzeszowie? 16.04.23, 00:57
      Skowronek - Ośrodek rehabilitacji dzieci i młodzieży w Rzeszowie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka