Dodaj do ulubionych

Derby dla Resovii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 22:47
karny z kapelusza, Szymanski- trener czas się poddac, ile juz porażek,w sumie
za poprzednie 3 sezony -uzbieralo sie juz w tym sezonie.Prezesi czas dzialac,
o ile nie jest juz za pozno
Obserwuj wątek
    • Gość: PB Derby dla Resovii IP: *.mia.bellsouth.net 10.04.08, 00:24
      Gratulacje dla Malty from
      West Palm Beach
    • Gość: dr Freud Przypadek zbiorowej zoofilii na resovii IP: *.pul.tke.pl 10.04.08, 00:46
      W trakcie meczu byłem świadkiem interesującego zjawiska.Otóż kilkuset kibiców Resovii dobrych kilka chwil głośno przechwalało się, iż uprawia seks z psem.W swoim rozpasaniu i perwersji posunęli się do tego stopnia zwyrodnienia, że nie wystarczy im jakiekolwiek zwierzę ale sprowadzają oni mianowicie psy z Izraela (cytuję: P...le cię żydowski psie).Co ciekawe oprócz rasy nie jest też im obojętna tusza zwierzęcia jak i temperatura w której obcują cieleśnie z nim, gdyż wielokrotnie śpiewając podkreślali że karmią owo zwierzę zaraz po powrocie do domu i napaleniu w piecu.Nie są chyba do końca zadowoleni ze związku z tym zwierzęciem na co wskazywałby fakt obrzucania psa epitetem "sk...syn". O wynikach dalszych badań powiadomię niezwłocznie. Sigismund Freud
      • Gość: kaka Re: Przypadek zbiorowej zoofilii na resovii IP: 195.136.36.* 10.04.08, 11:39
        Dobreeee :-D Pozdrawiam
    • Gość: Zibi Kto wyznaczył takich pseudo sędziów na ten mecz... IP: *.centertel.pl 10.04.08, 10:30
      powinien sobie w łeb strzelić.Panowie byli bez formy, co odbiło się
      "wspaniałymi"decyzjami dla drużyny gospodarzy.Chyba to nie przypadek skoro
      reprezentowali to samo miasto co trener miejscowych,czy to przypadek???Wy tam na
      górze szanujcie kibiców i tylko o tyle proszę...
      • Gość: z Re: Kto wyznaczył takich pseudo sędziów na ten me IP: *.rzeszow.mm.pl 10.04.08, 17:24
        dokładnie
        my stalowcy znowu poszkodowani
        i w młynie resovii tyle dziadków było - dlatego ich tak dużo było :(
        • Gość: PB Re: Kto wyznaczył takich pseudo sędziów na ten me IP: *.mia.bellsouth.net 11.04.08, 02:26

"my stalowcy znowu poszkodowani
          i w młynie resovii tyle dziadków było - dlatego ich tak dużo było"

biedactwo;
          przegraliscie mecz przez sedziego, nie dlatego ze Malta byla lepsza
          Sovia miala wiecej kibicow bo dziadki przyszli, moze to i prawda nie
          wiem bo mnie tam nie bylo i jezeli to prawda to tylko pokazuje ze
          Malcie sie jest wiernym na cale zycie.
          Pozdro dla kibicow Malty
          Dziadek z West Palm Beach

• Gość: prezes Re: Kto wyznaczył takich pseudo sędziów na ten me IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 13:38
            A JA POWIEM TYLKO TAK JAK TOWARZYSZ PRYGOń - PRZEPRASZAM SKłAMAłEM
            JAKI PREZES TAKI KLUB !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka