ouimet 17.04.08, 16:26 szynobusem. Gdzie znajde info,albo prosze o porade:jak toto dziala z bagazami i gdzie wysiasc chcac dopasc PKP... Serdeczne dzieki. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paddy Re: prosze o namiary:Balice-Dworzec Kolejowy IP: *.nhs.uk 17.04.08, 17:15 Tu: ag.bocznica.org/ I tu: krakowairport.pl/strona,Pasazer,jak_dojechac_polozenie,POCIAG.html Paddy Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet bocznica- 17.04.08, 18:43 prawdopodobnie szukanie na googlach jest dla Ciebie "pestka",ale nie znajac sie na tym-poprosilem o pomoc.I otrzymalem od Ciebie mimo,ze mnie ...zbesztal(a)es./?/ 3-m sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet wielkie dzieki-Paddy 17.04.08, 18:36 sporo mi sie "rozjasnilo". Taka trema przed ...pierwszym razem korzystania z tegoz szynobusa. Natomiast nigdzie nie znalazlem info,gdzie dojezdza tenze/logiczne,ze skoro PKP to na dworzec,ale...nie wyszukalem. Ot taki malkontent ze mnie. Jeszcze raz serdeczne dzieki za pomoc oddalonemu kilka tysiecy kilometrow od Balic...tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wielkie dzieki-Paddy IP: *.rzeszow.mm.pl 17.04.08, 20:18 Z lotniska Balice do tego szynobusu jest ok. 200 metrów (pieszo lub autobusem można, bo jedzie co parę minut- autobus bezpłatny). Szynobus dojeżdza do Dworca Głównego , na peron 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: prosze o namiary:Balice-Dworzec Kolejowy IP: *.rzeszow.mm.pl 17.04.08, 20:22 I jeszcze a propos bagażu to raczej polecam autobus+szynobus. Zapakujesz sie nawet z kilkoma walizami:) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet dzieki Aniu 17.04.08, 21:57 fajnie,ze walizy/!?/ dociagna do peronu.Niby nic,ale po kilkunastu godzinach "fruwania na podcisnieniu" troszke luksusu spowoduje prawdziwy usmiech. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: dzieki Aniu IP: *.rzeszow.mm.pl 17.04.08, 22:14 Ten szynobus to genialna sprawa. Nie ma sensu ani ciągnać rodziny czy znajomych do Krakowa czy brać taksówkę. Połączenie jest super komfortowe. Zreszta połączenie kolejowe Kraków -Rzeszów też bije na głowę przemieszczenie sie na tej trasie samochodem. Ale niektórzy u uporem maniaka nie wsiadą w pociąg tylko tłuką sie samochodem na trasie Kraków -Rzeszów. Odpowiedz Link Zgłoś