Gość: Maja IP: *.ostnet.pl 04.07.08, 08:33 Ile zarabia księgowa w Asseco, jak się tam pracuje czy warto składać papiery i odpowiadać na ogłoszenie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: człek Re: Praca w Asseco IP: *.nm.e-zet.pl 04.07.08, 22:23 nawet na drugim etapie rekrutacji nie mówią ile płacą/podobno słabo/ tylko hasła typu: to pytanie do pana/pani i że uwzględniają to co się podaje- dobre nie? śmiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Praca w Asseco IP: *.ostnet.pl 06.07.08, 11:38 a wydawołoby się że to porzadna firma, mnie zastanawia: reguralnie co 3-4 miesiące pojawia się ogłoszenie na księgowego, ciekawa jestem czy to są nowe stanowiska pracy czy przyjmują na okres próbny i po nim dowidzenia szukamy kogoś innego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Praca w Asseco IP: 92.4.211.* 25.09.08, 01:04 byłam na rozmowie w Asseco miałam kwalifikacje na dane stanowisko studia i pięcioletni staż i zadzwonili do mnie że nie przeszłam dalej gdyż mam za slabe wykształcenie:) a dwa tygodnie później dowiedziałam się że na miejsce o które ja się ubiegałam przyjęli 19-letnią dziewczyne, więc jestem ciekawa jakie ona miała lepsze wykształcenie i staż niż ja:) (poprostu jak wszedzie znajomości) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Praca w Asseco IP: 89.188.192.* 25.09.08, 10:21 polski standard-niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Praca w Asseco IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.09.08, 11:31 Ba znajomości to podstawa,takie przykłady jak podaje Maja można mnożyć ale cóż przykłady idą z samej góry mam na myśli PSL i posła Kłopotka. Odpowiedz Link Zgłoś