Gość: power IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 21:20 oglądaliście jej piekny występ w programie,,mam talent"? Mieszka w miejscowości Chechło..czy to może u nas na podkarpaciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Klaudia Kulawik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 08:23 chyba z mazowsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: Klaudia Kulawik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 12:52 mnie sie wydaje że koło ropczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Klaudia Kulawik IP: *.nm.e-zet.pl 23.09.08, 20:21 jakaś jedna jest z rzeszowa- taka grubsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cebula Re: Klaudia Kulawik IP: 89.231.206.* 29.11.08, 23:06 Koło Ropczyc są Chechły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Klaudia Kulawik IP: 213.17.154.* 27.09.08, 10:07 chechło koło olkusza woj,. małopolskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plxmaniek Re: Klaudia Kulawik IP: *.retsat1.com.pl 12.10.08, 18:58 a może to Chechło kolo Pabianic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matmic Re: Klaudia Kulawik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 00:46 Klaudia Kulawik pochodzi z Chechła koło pustyni Błędowskiej (woj. małopolskie), 35 km od Sosnowca (tj. ode mnie). Muszę się tam wybrać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: Klaudia Kulawik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 09:37 wczoraj znów świetnie się zaprezentowała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrzanek Re: Klaudia Kulawik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.08, 12:00 chu.uj jej na imie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hak Re: Klaudia Kulawik IP: *.generacja.pl 22.10.08, 15:29 te erudyta jeżeli nie masz nic do powiedzenia to poprostu nie mów nic nikogo nie obchodzi Twoje chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: Klaudia Kulawik IP: *.kalisz.mm.pl 29.11.08, 22:45 myśle że niestety, mimo że ma świetny głos, nie spiewa tylko krzyczy. ale jeśli ktos sie nia zajmie, moze byc gwiazda, zycze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Klaudia Kulawik-hmmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 13:24 wiecie co,myśle,że jest dobra,ale "jedzie" trochę na wrażliwość widzów! ktoś rzeczywiście mogłyby się nią zająć,bo dziewczynka talnet ma,ale nie do końca neguje Wojewódzkiego-chodź powiedziałabym to w inny sposób-nie można dziecka tak ranić słowami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Klaudia Kulawik-hmmmmmmmm IP: *.nm.e-zet.pl 19.10.08, 19:48 ma jedenaście lat (5 klasa sp) a wubiera się jak mała 5 letnia dziewczynka- czyżby miała budzić litość? po zatym spiewa okropnie, wyuczonym głosem niby to operowym, normalnie pewnie nie byaby w stanie zaśpiewać po trzecie ma 11 lat i ma czas, teraz nauka, zabawa itp- wybrażacie sobie dziecko- gwiazdę śpiewające np piosenki o miłości, jak to się zawiodła itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hek Re: Klaudia Kulawik-hmmmmmmmm IP: *.generacja.pl 22.10.08, 15:34 ubiera się normalnie moim zdaniem co maiała może wystąpić w bluzie z kapturem i spodaniach z krokiem w kolanach to by jej dodało wiarygodności zdecyduj sie raz piszesz że okropnie spiewa a drugi że ma jeszcze czas żeby zostać gwiazdą czyli co wszyscy z wyuczonym głosem won ze sceny nie wiesz czy niebyłaby w stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOSMO23@TLEN.PL Re: Klaudia Kulawik IP: 82.160.186.* 29.11.08, 22:31 uwazam ze klaudia kulawik jest najlepsza a Kuba wojesudki jest do dupy ze ja krytykuje. Ma jedna Babe na ktora glosowal w tym ostatnim programie ktora jest do dupy tylko mu w dupie dupy a nie talent. wojewodzki nie nadaje sie do tego programu poniewaz najlepszych odrzuca a do ladnych kobiet sie podlizuje mimo ze nic w nich talentowego nie ma . krytykuje go tez za to ze 2 razy juz na klaudie za przeproszeniem (napierd.....) ze nie WYGRA.... I ZE JEST BIEDNA..... ja uwazam ze nie ma znaczenia czy ktos jest biedny czy bogaty klaudia jest najlepsza MUSZE MIEC JEJ AUTOGRAF MIMO CZY BEDZIE GWIAZDA CZY NIE JA UWAZAM ze bedzie popularniejsza niz QUEEN-FREDY MERKURY. JAK JEJ SLUCHAM TO AZ MNIE CIARKI PRZECHODZA JEST NAJLEPSZA NA SWIECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bn Re: Klaudia Kulawik IP: 82.160.117.* 29.11.08, 22:49 mi przypomina tą dziewczynę z filmu "Ring". mogłaby się choć raz uśmiechnąć jak występuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominique Re: Klaudia Kulawik IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.08, 23:49 czy wy ludzie ogladaliście inny występ bo wydaje mi sie że tak jak można powiedzieć ze to dziecko o PRZECIETNYM glosie ma talent no poprostu rozwalacie mnie!! już lepszy byl audiofeels i lenda kulawik te jej fałsze i piosenki których nie rozumie i są jej narzucone!! PORAZKA ale to całą polska (kult dziecka) i brak słuchu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Klaudia Kulawik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:42 Pierwszy wystep Klaudii rzeczywiście zwracał uwagę ale następne były co raz gorsze...wykrzyczane słowa padające z ust smutnego dziecka ...Paulina Lenda i M.Ziółko byli milion razy lepsi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Klaudia Kulawik IP: *.wist.com.pl 01.12.08, 16:56 Niestety potwierdzam wcześniejsze opinie.Pierwszy występ był ciekawy ,następne to kalka poprzednich.Dużo ciekawszych talentów odpadło.Ale to efekt plebiscytu smsowego i kaprysu jury.A to że facet grający na bębenku z tą babka biegającą doszli tak daleko to tylko swiadczy o poziomie tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibaba Re: Klaudia Kulawik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 19:49 Ciesze się,że ta utalentowana wokalnie dziewczynka zdobyła 2-gie miejsce w "Mam talent". była autentycznie wspaniała,a to,że repertuar miała poważny i trudny ,no cóż taki ułożył jej nauczyciel śpiewu. Jej głos nie nadaje sie do śpiewania "wlazł kotek na płotek" -tylko własnie do piosenek trudnych i powaznych, Dlatego dziwię sie złym ocenom jurorów. Ale wygrała i jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Klaudia Kulawik IP: 84.38.160.* 02.12.08, 22:28 Jak dobrze kojarze to wlasnie ja widzialem w Auchanie jak porywal ja kierowca ukrainskiego tira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAWID Re: Klaudia Kulawik IP: 149.254.219.* 11.01.09, 15:46 miejscowosc chechlo ta z ktorej pochodzi Klaudia znajduje sie w Malopolsce w powiecie olkuskim w gminie Klucze Przekro mi ze mialas nadzieje ze taki talent mieszka u was:P:P:P:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś