08.10.08, 11:13
Witam,
Będę wdzięczna za podanie namiarów na doświadczonego lekarza, który mógłby
podjąć się leczenia boreliozy. Tylko nie w Poradni Chorób Zakaźnych bo tam
czeka się 100 lat na pierwszą wizytę.
Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • meg83 Re: borelioza 08.10.08, 14:37
      w całej pl jest dwóch lekarzy którzy dają końskie dawki antybiotyków- jednak
      kobieta która sama tak się wyleczyła- ogólny w kraku na borku fałęckim (100zł za
      wizytę) i od niedawna w jakis lekarz w lublinie (w promocji na lublinian 80zł);

po za tym jak masz świeżą bolerkę to zakaźny np na warzywnej albo w łańcucie w
      szpitalu na oddziale zakaźnym
    • gishgosh Re: borelioza 08.10.08, 20:07
      no właśnie problem w tym, że ma to już kilka lat tylko dopiero teraz wyszło
    • Gość: jaga Re: borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 09:25
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26140
      Szukaj wszystkich informacji na tym forum, mnie bardzo dużo pomogły
      wypowiedzi tych ludzi. Pozdrawiam i życzę zdrowia.
      Aha,możesz spróbować umówic się na wizyte do Pani Ordynator Oddziału
      Zakaznego w Dębicy.Jest bardzo miłą i mądrą lekarką. Przyjmuje w
      Przychodni przy szpitalu na fundusz.
      • Gość: m Re: borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 11:24
        z doświadczeń ludzi wynika że leczą a nie udają że leczą tylko 2 osoby w pl: krak +lublin... byc może pojawią sie kolejne, bo jak widzisz można na tym nieźle zarobić (100zł za wizytę u ogólnego), bo na nfz się nie da- zbyt końskie dawki antybiotyków co od razy wyłapuje fundusz czy to aby nie próba wyłudzenia kasy za leki
    • kot_behemoth Re: borelioza 10.10.08, 12:00
      Osoba z mojej rodziny byla leczona na borelioze w Mielcu bo tam ja skierowali z
      okolic Stalowej Woli mowiac ze to dobry osrodek. generalnie wyleczyli co mogli,
      bo ta choroba rozwijała sie kilka-kilkanascie lat. "Specjalisci" z Tarnobrzega i
      Stalowej Woli caly czas leczyli ta osobe na chorobe stawow i zaden sie nie poznał.
    • gishgosh Re: borelioza 13.10.08, 13:50
      Dziękuję za podpowiedzi.
      W Dębicy już byłam na początku roku, po miesięcznej kuracji antybiotykowej
      okazało się, że wyniki ze stosunkowo niskich poszły znacznie w górę i od tego
      czasu leczę się na miejscu, ale też efektów tych "eksperymentów" nie widać, więc
      pomyślałam o zmianie lekarza prowadzącego.
      • Gość: waw Re: borelioza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 08:57
        jesli jestes chory/chora na ta chorobe i nie chcesz w najblizszym czasie
        wyladowac na wozku inwalidzkim to poszukaj dobrego lekarza(krakow, warszawa,
        lublin)
        na wlasnej skorze przekonalem sie ze w rzeszowie i okolicach nikt nie traktuje
        tej bardzo przebieglej choroby powaznie...
        • Gość: iree Re: borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 18:21
          nie strasz ludzi, są tacy po boreliozie, którzy nie chorują
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka