gishgosh 08.10.08, 11:13 Witam, Będę wdzięczna za podanie namiarów na doświadczonego lekarza, który mógłby podjąć się leczenia boreliozy. Tylko nie w Poradni Chorób Zakaźnych bo tam czeka się 100 lat na pierwszą wizytę. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg83 Re: borelioza 08.10.08, 14:37 w całej pl jest dwóch lekarzy którzy dają końskie dawki antybiotyków- jednak kobieta która sama tak się wyleczyła- ogólny w kraku na borku fałęckim (100zł za wizytę) i od niedawna w jakis lekarz w lublinie (w promocji na lublinian 80zł); po za tym jak masz świeżą bolerkę to zakaźny np na warzywnej albo w łańcucie w szpitalu na oddziale zakaźnym Odpowiedz Link Zgłoś
gishgosh Re: borelioza 08.10.08, 20:07 no właśnie problem w tym, że ma to już kilka lat tylko dopiero teraz wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 09:25 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26140 Szukaj wszystkich informacji na tym forum, mnie bardzo dużo pomogły wypowiedzi tych ludzi. Pozdrawiam i życzę zdrowia. Aha,możesz spróbować umówic się na wizyte do Pani Ordynator Oddziału Zakaznego w Dębicy.Jest bardzo miłą i mądrą lekarką. Przyjmuje w Przychodni przy szpitalu na fundusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 11:24 z doświadczeń ludzi wynika że leczą a nie udają że leczą tylko 2 osoby w pl: krak +lublin... byc może pojawią sie kolejne, bo jak widzisz można na tym nieźle zarobić (100zł za wizytę u ogólnego), bo na nfz się nie da- zbyt końskie dawki antybiotyków co od razy wyłapuje fundusz czy to aby nie próba wyłudzenia kasy za leki Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemoth Re: borelioza 10.10.08, 12:00 Osoba z mojej rodziny byla leczona na borelioze w Mielcu bo tam ja skierowali z okolic Stalowej Woli mowiac ze to dobry osrodek. generalnie wyleczyli co mogli, bo ta choroba rozwijała sie kilka-kilkanascie lat. "Specjalisci" z Tarnobrzega i Stalowej Woli caly czas leczyli ta osobe na chorobe stawow i zaden sie nie poznał. Odpowiedz Link Zgłoś
gishgosh Re: borelioza 13.10.08, 13:50 Dziękuję za podpowiedzi. W Dębicy już byłam na początku roku, po miesięcznej kuracji antybiotykowej okazało się, że wyniki ze stosunkowo niskich poszły znacznie w górę i od tego czasu leczę się na miejscu, ale też efektów tych "eksperymentów" nie widać, więc pomyślałam o zmianie lekarza prowadzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: borelioza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 08:57 jesli jestes chory/chora na ta chorobe i nie chcesz w najblizszym czasie wyladowac na wozku inwalidzkim to poszukaj dobrego lekarza(krakow, warszawa, lublin) na wlasnej skorze przekonalem sie ze w rzeszowie i okolicach nikt nie traktuje tej bardzo przebieglej choroby powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iree Re: borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 18:21 nie strasz ludzi, są tacy po boreliozie, którzy nie chorują Odpowiedz Link Zgłoś