Dodaj do ulubionych

Zapiekanki kolo stacji

IP: *.19.165.93.osk.enformatic.pl 16.10.08, 09:35
Czy slyszeliscie ze sanepid zamyka bude z zapiekankami kolo stacji.Pozdr
Obserwuj wątek
    • meg83 Re: Zapiekanki kolo stacji 16.10.08, 15:08
      niet
      • Gość: bywalec Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.nm.e-zet.pl 16.10.08, 16:18
        Czas najwyższy pozamykać to dziadostwo,brud smród.Czas też zamknąć
        prywatną piwiarnię przy sklepie PSS Społem nr 1.Piwiarnia ta jest
        prowadzona w urągających warunkach sanitarnych i higienicznych.
        Warto czasem zajrzeć z tyłu tejże piwiarni ale z frontu też jest
        nie najlepiej.Prywatny jej właściciel jakimś dziwnym trafem unika
        kontroli Sanepidu Straży Miejskiej i jakoś dziwnie nie przeszkadza to
        prezydentowi miasta i jego urzędnikom.Dobrze byłoby gdyby dziennikarze
        zajęli się tym tematem,w co ja wątpię znając możliwości pana
        prowadzącego tenże przybytek.
    • Gość: gość Re: Zapiekanki kolo stacji IP: 62.93.47.* 17.10.08, 08:02
      Zapiekanki może i dobre ale warunki w jakich są przygotowywane są
      tragiczne. Miałam okazję raz dokonać tam zakupu ów wspaniałyvh
      zapiekanek i dosłałam z wkładką (włos!!!)
      TRAGEDIA Zamknąć budę do poprawienia warunków
      • Gość: becia Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.189.216.3.skyware.pl 17.10.08, 08:25
        a to ci sie trafilo....a mnie i pare moich kumpli ta budka w
        trakcie kilku lat studiow ratowala od glodu...zapiekanki
        najlepsze...tylko kurcze gdzie mam isc na skarge ze nie dostalam
        dodatkowego wkladu skoro zamkneli????
        • insert0 Re: Zapiekanki kolo stacji 17.10.08, 09:47
          no właśnie przeczytałam dzisiejsze Nowiny.
          Co się okazuje , komu przeszkadza bar?
          Ludziom , którzy mieszkają w sąsiedztwie bo cytuję:"Działalność baru jest
          uciążliwa dla sąsiadów. Stwarza zagrożenie dla zdrowia, a może nawet życia osób
          żywiących się w tym miejscu - irytuje się pani Bożena, która mieszka nieopodal."
          Czyli już wiemy komu tak naprawdę zależy na zamknięciu baru.Ale jakie zagrożenie
          stwarza taka budka dla mieszkańców, tego zupełnie nie rozumiem.
          Ktoś inny z kolei twierdzi cytuję:

"- Zapiekanki z tego baru są znane i najlepsze. Wiemy też, że już niejedna budka
          konkurencji tam była, ale się nie utrzymała. Podjęto więc inne kroki, aby
          zlikwidować coś co jest dobre. Ja się na to nie zgadzam i apeluję o obronę i
          pikietę "rzeszowskiej zapiekanki”. Nie dajmy się zamknąć w ekskluzywnych
          lokalach, gdzie "żarcie jest monotonne" - napisał "smakosz”."
          I CO WY NA TO ?
          • insert0 Re: Zapiekanki kolo stacji 17.10.08, 10:19
            i jeszcze jedno.... ludzie myślicie że jak pójdziecie zjeść do drogiej
            restauracji, gdzie wszystko jest jak należy i sanepid się nie ma do czego
            przyczepić to dostaniecie jedzonko" bez wkładek "?
            Zdziwilibyście się ? Zresztą nie wszystko można zobaczyć "gołym okiem".
            Dużo na ten temat słyszałam
            • Gość: Blanka do inserto IP: *.czytelnia.pbw.org.pl 17.10.08, 12:20
              własnie...słyszałeś !
              • Gość: Blanka Re: do inserto IP: *.czytelnia.pbw.org.pl 17.10.08, 12:21
                słyszałaś****
                • Gość: Blanka sts IP: *.czytelnia.pbw.org.pl 17.10.08, 12:23
                  zamknęli???? powaliło ich ?
                  nie dość ze tam są bardzo smacze i tanie zapiekanki to jeszcze
                  czynne całą dobe !
            • Gość: taki cięzkomyślący Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 12:26
              a moze ktorys z redaktorow by sie pofatygowal do tego kawy i zapytal dlaczego
              nie zalozy tej kanalizacji...bo mi cos tu zle pachnie...nie wierze ze facet
              ktoremu kura znosi zlote jajo na zlosc sobie nie zrobi tego co powinien....
              • Gość: bywalec Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.nm.e-zet.pl 17.10.08, 17:42
                Jak to przecież nadal handlują tymi zapiekankami,byłam tam godzinę
                temu i nie widzę żadnej poprawy istniejącego stanu rzeczy.
                • Gość: gosc Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.08, 15:09
                  kiedys przechodzialm przez przejscie pod Galeria Graffica i kiedy
                  przechodzialm obok pan ktore sprzedaja obwarzanki to zobaczylam ze
                  jedna z nich (w okularach) namietnie dlubie w nosie i ........
                  wyciagnela ona z owego nosa wielkaaa koze!! SERIO!!!! do dzis jak
                  sobie o tym pomysle to robi mi sie niedobrze:/
                  • Gość: lis Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.10.08, 09:06
                    naucz się pisać bo mi też robi sie niedobrze jak czytam twój post
                    • Gość: gość Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 20:42
                      a co jest zle napisane?
                    • Gość: anna Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.rzeszow.mm.pl 21.10.08, 16:24
                      Owszem jest trochę stylistycznego bełkotu i nieporadność składniowa, ale
                      czepianie się braku znaków diakrytycznych kiedy samemu w jednym krótkim zdaniu
                      zrobiło się błąd ortograficzny i interpunkcyjny to śmieszność i przesada. Jeśli
                      wytykasz komuś brak "ogonka" w "ę" czy "kreski" w "ś" to racz wstawiać przecinek
                      przed "bo" i zdanie zaczynaj od wielkiej litery.
                      • Gość: ?? Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 16:43
                        ha,ha-brawo dla Pani o nicku "anna"
                  • Gość: lis Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.10.08, 22:47
                    przechodzialm-zamiast przechodziłam dwa razy to samo
                    sprzedaja-zamiast sprzedają
                    przejscie- zamiast przejście
                    zobaczylam-zamiast zobaczyłam
                    ze- zamiast że
                    namietnie-zamiast namiętnie
                    dlubie-zamiast dłubie
                    wyciagnela-zamiast wyciągnęła
                    koze-zamiast kozę
                    dzis-zamiast dziś
                    pomysle- zamiast pomyślę
                    • Gość: gość Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 07:02
                      Drogi Panie!! To jest pisanie na klawiaturze a nie w zeszycie :)
                      stuknij sie glowe:P
                      • Gość: gisc Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 07:03
                        oj zapomnialam "w" :D pisze bo zaraz mi to wytkniesz:D
                    • Gość: Rafi Re: Zapiekanki kolo stacji IP: 195.205.39.* 21.10.08, 08:54
                      Gosciu o pseudo lis niewiem czy wiesz ale piszesz na forum,wiec niepoprawiaj ludzi,nie udawaj wielkiego polonisty.Zastanow sie czy warto zwracac na forum takie rzeczy.Pozdr
                      • Gość: lis Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.10.08, 13:02
                        Jak pisać to poprawnie zwłaszcza że ma się podpowiedz gramatyczną.
                        • Gość: anna Re: Zapiekanki kolo stacji IP: *.rzeszow.mm.pl 21.10.08, 16:57
                          Proponuję zacząć od siebie i wstawiać przecinki:)
                          Zabrakło też Panu jednej kreseczki nad "z":)))) A skrupulatnie wytknął Pan brak
                          owych ogonków i kresek komuś:)
                          Nie mam w zwyczaju poprawiać kogokolwiek, ale wkurzają mnie tacy poprawiacze
                          językowi na forach, którzy sami piszą z błędami. Ośmieszasz się człowieku. Wyluzuj.
                    • Gość: ?? BOżżżżżżżżżżżżęęęęęęęęę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:11
                      a co Ty sie tak czepiasz?! przecież jak ktos pisze szybko to nie bedzie uzywal
                      "ą" i "ę"
                      • Gość: gość Re: BOżżżżżżżżżżżżęęęęęęęęę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:43
                        ale powiedz mi czy to sa bledy ortograficzne??
                        • Gość: ?? Re: BOżżżżżżżżżżżżęęęęęęęęę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:54
                          oczywiscie ze nie,nawet do interpunkcyjnych sie nie zalicza takie cos! pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka