endrju.ab11 04.11.08, 10:51 Czy ktoś z Was kupił mieszkanie w Wikanie? Jakie wrażenia? Jak sie z nimi współpracuje? Czy to pewny Deweloper? Czy nie ma opóźnień w realizacji inwestycji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan Lipa Re: Wikana Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:13 Inwestor tak pewny ze zmienil technike budowy bloku na tansza ... a ludzie dalej mysla ze bedzie Teczowe Osiedle ... narazie nic wielkiego ci nikt nie powie - poniewaz nic narazie w rzeszowie chyba nie wybudowali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wikana Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 22:32 co masz na myśli mówiąc że zmienił technikę budowy na tańszą? Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: Wikana Rzeszów 05.11.08, 12:10 Ja również szukam opinii o Wikanie, mam zamiar kupić mieszkanie które się dopiero wybuduje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKANA S.A. Re: Wikana Rzeszów IP: *.tktelekom.pl 12.01.09, 19:55 „Nieważne jak mówią, ważne że mówią” to znana i często stosowana prawda nie do końca odpowiada polityce jaką od ponad 2 lat z sukcesem realizuje Spółka w której mam zaszczyt pracować. Upał, Wiatr, Deszcz, Lejący się z nieba żar, przenikające do kości zimna to warunki w jakich w ogromnym tempie realizujemy dla naszych klientów mieszkania. Z pewnością, jak każdy człowiek wykonujący jakąś pracę tak i nam zdarza się popełniać nieliczne drobne błędy, które w sposób komiksowy, przerysowany i przepuszczony przez mega mikroskop złości oraz zdeformowane poprzez odbicia w szalenie krzywych zwierciadłach zemsty doprawione szczyptą, a nawet całą garścią kłamstw lub niewiedzy opisywane są w negatywnych wypowiedziach na nasz temat. Ale dziękujemy za wszystkie wypowiedzi i te wyrażające zadowolenie z oferowanych przez nas produktów i te krytyczne. Jak widzicie stałem się uczestników forum po to, aby wykorzystując wymieniane tutaj anonimowo- a więc super szczerze informacje wykorzystać do stałego doskonalenia oferowanych przez nas produktów, procesu sprzedaży i obsługi klienta. Skoro już tutaj jestem to pozwolę sobie zauważyć, że najlepszym miejscem do zdobycia informacji na temat naszej oferty i załatwiania wszystkich spraw związanych z nabyciem mieszkania jest siedziba Spółki WIKANA S.A. przy ul. Cisowej 11. Tam sami ocenicie sposób i jakość obsługi, stopień kompetencji naszego zespołu realizacyjnego, zapoznacie się z treściami proponowanych przez nas umów, będziecie mogli negocjować cenę oraz warunki sprzedaży, uzyskacie informację o ofercie kredytowej. Jeżeli nie osiągniecie zakładanego przez was celu zawsze możecie niepochlebnie wypowiedzieć się na forum. Możecie odnieść wrażenie, że to ostatnie zdanie brzmi trochę ironicznie, ale jestem przekonany, że im więcej wizyt i kontaktów z naszymi przedstawicielami, tym mniej waszego niezadowolenia i negatywnych wypowiedzi. Dyrektor Działu Realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtech451 Re: Wikana Rzeszów 12.01.09, 20:58 Gość portalu: WIKANA S.A. napisał(a): >Upał, Wiatr, Deszcz, Lejący się z nieba żar, przenikające do kości >zimna to warunki w jakich w ogromnym tempie realizujemy dla naszych >klientów mieszkania. Z pewnością, jak każdy człowiek wykonujący >jakąś pracę tak i nam zdarza się popełniać nieliczne drobne błędy, >które w sposób komiksowy, przerysowany i przepuszczony przez mega >mikroskop złości oraz zdeformowane poprzez odbicia w szalenie >krzywych zwierciadłach zemsty doprawione szczyptą, a nawet całą >garścią kłamstw lub niewiedzy opisywane są w negatywnych >wypowiedziach na nasz temat. Pan Dyrektor Działu Realizacji minął się z powołaniem. Cóż z styl! A konkrety ? jak przystało na budowlańca wychłostanego wiatrem, deszczem i żarem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek S. Re: Wikana Rzeszów IP: *.tktelekom.pl 16.02.09, 23:08 Wikana to nie budowlaniec kolego :) To developer .... odsyłam do wikipedii w celu zaznajomienia się z terminologią :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h2so4 Re: Wikana Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 21:56 na pewno lepsi niż szerbud Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Wikana Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 00:27 Deweloper to deweloper - jest a za chwile go nie ma :) ja bym u nich mieszkan nie kupowal ... bardziej ufam pewnym Spoldzielniom - jak np. SMLW - ktora wybudowała juz duzo blokow w Rzeszowie i bez zadnych problemow . A i buduje kolejne ... (patrz Staromiescie Ogrody czy Pobitno) Odpowiedz Link Zgłoś