Dodaj do ulubionych

FORUM THEATRUM

IP: *.echostar.pl 03.11.03, 20:30
Celem kanalizacji różnych opinii dotyczących naszego, stricte rzeszowskiego
teatru, ogłaszam owarcie teatralnego forum, na którym wszystkie opcje
spotkają się na gruncie tolerancji, zrozumienia racji innych i szacunku dla
artystycznych dokonań przeciwników ideologicznych. Tutaj znajdziecie Państwo
wszystko to, co Was interesuje i wszystko to, co dotyczy kultury w naszym
regionie. Zapraszam!
Obserwuj wątek
    • hodu Re: FORUM THEATRUM 03.11.03, 21:21
      Oho, Robusiu - coś dla nas! Zdaje się, że pofiglujemy tu czasem, opowiemy
      jakąś dykteryjkę...! Teraz idę zarobić dużo pieniędzy, ale już niedługo wrócę
      i kupię Ci tę wymarzoną sukienkę od Gaultiera
      • panidomu Re: FORUM THEATRUM 04.11.03, 00:08
        Te bzdury o sukienkach nie mają nic wspólnego z dyskusją o sztuce, a z drugiej
        strony to ten nasz dom kultury im. Siemaszkowej też dyskusji nie wzbudzi. Nie
        da się w kółko wypisywać na temat czegoś, co już gorsze być nie może. Dopóki
        ssać będą siano różne mętne typy w rodzaju pewnego cycatego mąciwody - sztuki
        w Rzeszowie nie uświadczysz przez najbliższe 100 lat. Amen
        • przegrocki Re: FORUM THEATRUM 04.11.03, 17:52
          Jeden gruby absolwent PWST we Wrocławiu pracuje u was, ale zdaje się kładzie
          rolę za rolą
    • czeniok Re: FORUM THEATRUM 05.11.03, 17:32
      Anna Sroka poszła w długą, bo nie lubi wąchać stęchlizny - to jest skandal,
      żeby stare baby rządziły teatrem. Pani Roberta i Pani Kasia trzęsą innymi bo
      są najfajniejsi
      • acustic Re: FORUM THEATRUM 05.11.03, 19:05
        Od wielu lat pracuję w tym teatrze i nigdy tak nie było jak dzieje się od
        kilku lat. To nie ma nic wspólnego z dobrym teatrem to co się dzieje. I żeby
        rządził ten tłusty tuman z Dębicy, żeby chcieli wyrzucić takiego Tejkowskiego,
        który jest na pewno lepszym aktorem niż Gruby, a do tego jest młodszy i
        ładniejszy!!!
    • kaaaka Re: FORUM THEATRUM 06.11.03, 22:11
      Moglibyście powiedzieć sobie wprost co o sobie myślicie, a nie ośmieszać
      siebie i teatr na forum całego miasta!!

Nie rozumiem ludzi, którzy chowają się pod anonimowością i sieją ferment!!

Nie wiem o co chodzi z tym waszym teatralnym konfliktem, ale wydaje mi się,
      że pranie brudów na oczach całego miasta nie jest najlepszym rozwiązaniem.

Ludzie opamiętajcie się!!!!!
      • panidomu Re: FORUM THEATRUM 07.11.03, 01:08
        Ja chciałabym powiedzieć wprost, że szaleńczo podoba mi się jeden aktor w
        takich chodzi baletkach jak gdyby czy coś... i ma buzię takiego biednego
        pajacyka... myślę o nim czasami i mi go żal a kiedyś przed zaśnięciem to nawet
        płakałam...
        Mariola
        • zbigniewstyja GRUBY AKTORZE, PANIE ROBERCIE 07.11.03, 15:11
          Za głupi jesteś, żeby pokumać kto tak naprawdę zrobił z ciebie temat
          literatury brukowej, zwanej w kraju twojej ciotki "pulp fiction", ale żal mi
          Tejkowera, bo słyszę, że opowiadasz na prawo i lewo o jego rzekomej
          niezdolności twórczej, pijaństwie iitp., po to, żeby chłopak nie miał na bułkę
          z masłem . Dowiedz się, niedojdo biedny, że tylko poprawiłeś swoją pozycję na
          rynku prozy i poezji ulicznoludowej, bo jest fajny trust młodych grafomanów
          marzących o tym, żeby pisać o większej miernocie niż oni sami.
          Obiecuję ci to, ponieważ jesteś podlecem jakiego świat nie widział - i to
          jest opinia skonfrontowana na wielu frontach, zapewniam cię. KAŻDEGO utopiłbyś
          w łyżce wody, gdybyś miał w tym choć mały interes. Twoje włazidupstwo i
          intryganctwo jest klinicznym przypadkiem, który należy poddawać gruntownej
          analizie, tak jak działania twojego ulubieńca prezesa tvp, którego broniłeś
          onegdaj, plując na Michnika.
          Poczytamy sobie jeszcze, możesz mi wierzyć. Pozdrawia cię kolega, którego
          nie zdążyłeś poczęstować gołąbkami.
          PS. Podobno masz nowe półbuty?
          PS. Mną się nie przejmuj, żre mi jak nigdy dotąd.
          • przegrocki Re: GRUBY AKTORZE, PANIE ROBERCIE 08.11.03, 09:44
            Już na studiach był szmaciarzem bez honoru i nikt go nie szanował, nie mówiąc
            o cieplejszych uczuciach
            • attica Re: GRUBY AKTORZE, PANIE ROBERCIE 08.11.03, 18:54
              To nie jego wina, że urodził się podlejszy i z mniejszą tolerancją dla świata
              niż inni. Sam się chłopina w formę nie wylewał.
              • Gość: muza Re: GRUBY AKTORZE, PANIE ROBERCIE IP: *.dami-rz.pl 08.11.03, 23:37
                Uspokuj się bo wymienię ciebie z nazwiska i imienia i będzie skandal.
                • zbigniewstyja Re: GRUBY AKTORZE, PANIE ROBERCIE 08.11.03, 23:45
                  Ale się boję!"Spokój" pisze się przez o kreskowane, ty niedouczony głąbie.
                  Uważaj, żebym ja nie zrobił skandalu a mam parę ślicznych historii o tobie i
                  to z gatunku "hard core". Poza tym nie będziesz ograniczał niczyjej inwencji
                  twórczej, panie tłusta cenzuro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna