Gość: v IP: *.vc.shawcable.net 29.12.08, 20:01 A to nowe lodowisko to ja bym nazwal SKOBLA RINK. Ciekaw jestem czy ktos pamieta kto to byl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Wstyd nam za rzeszowskie lodowisko IP: 79.139.57.* 29.12.08, 20:10 Ze tez w tym mieście wszyscy muszą mieć jakiś problem, żeby sie dogadać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Wstyd nam za rzeszowskie lodowisko IP: 87.205.147.* 29.12.08, 20:49 Skobla, człowiek uprawiający wszystkie dyscypliny z wyjątkiem sumo. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.glowacki Nie jest źle - kilka zasad 29.12.08, 21:16 1. Po pierwsze trzeba kupić swoje łyżwy bo te na lodowisku są tragiczne a wypożyczenie ich jest trudne bo nie ma ich za wiele. 2. Jazdy zaczynają sie o pełnych godzinach więc warto być 20 min przed. i tyle :) Obiekt jest jaki jest i nie ma co wybrzydzać .. mieszkamy w Polsce i każdy kto ma powyżej 25 lat wie jak to wygląda ... nie ma fajnych obiektów sportowych - bo ich nie było, nie ma fajnego zaplecza napoje etc.- bo sie nie opłace etc., nie ma odpowiedniego WC - po prostu nie ma i nie ma co płakać .... bo tego nie będzie ! Jak mam już łyżwy i odpowiednie nastawienie mentalne to zabawa jest przednia po prostu SUPER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 22:08 Lodowisko jest fatalne, szatnia kasy toalety jak z dworca pkp - ten sam klimat. Lód fatalnej jakości rolby nie widziałem tam nigdy traktor z pługiem 1 raz. Miasto jak nasze powinno mieć przynajmniej jeszcze ze dwa kryte lodowiska oprócz tego muzealnego. Miasto powinno wybudować 1 lodowisko w okolicach Rejtana najlepiej na błoniach papieskich, 2 nad Wisłokiem gdzieś pomiędzy zaporą a mostem zamkowym. Ponadto w hali na podpromiu powinni wykładać sztuczny lód i stworzyć drużynę hokeja, piszę się na aktywnego działacza. Rozmarzyłem się strasznie, ale skoro Sanok i Dębica mogą mało tego nawet Przemyśl Mielec i Strzyrzów!!!! To i MegaAglomeracja moja kochana też powinna coś zrobić. Panie Ferenc - do roboty a nie tylko - nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhf Re: Skandal IP: *.nat.rsk.pl 07.01.09, 16:48 podpisuje sie rakami i nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Wstyd nam za rzeszowskie lodowisko IP: *.t-mont.net.pl 30.12.08, 00:38 Co ten Bentkowski mówi? Prace trwaja nad projektem ma byc gotowy za rok w lutym? Wiecie ile taki projekt kosztuje z 1 milion lekką reką, i co pózniej będą sie starać o pozwolenie? a jak nie to w błoto. Kto da kasę na niepewny projekt. Ściema !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Psychol Wstyd nam za rzeszowskie lodowisko IP: *.19.165.52.osk.enformatic.pl 30.12.08, 02:09 Tam trzeba wybudować duży, nowoczesny kompleks sportowo-rekreacyjno- handlowy. Taki jaki planowano pierwotnie - lodowisko, hala sportowa, aquapark plus ewentualnie hotel i powierzchnia handlowa, a nie przymierzać się do kolejnej "inwestycji" zrealizowanej gospodarczym sposobem, w stylu tu się sypnie miliona tam z pół bańki, podklei, przylepi, podleje asfaltu, przybije panie trochę desek i swiatełek i niech się ludziska odpie... i sławią władzę naszą po wsze czasy ;) Ale żeby coś takie mogło powstac to trzeba współpracy klubu Resovia, Uniwerystetu Rzeszowskiego, władz miasta i marszałka - do którego nalezy spora działka w tych rejonach. No i oczywiscie przede wszystkim dobrego biznes planu i poważnego inwestora z odpowiednim kapitałem. Ale chyba z deka przesadziłem. To jest nieprawdopodobieństwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
eriane Re: Wstyd nam za rzeszowskie lodowisko 30.12.08, 04:43 w Sanoku jakoś możliwe było wybudowanie krytego lodowiska. w Rzeszowie oczywiście nie... z opisów widzę, że nic się nie zmieniło - ostatni raz byłam kilka lat temu. chętniej bym chodziła, gdyby było kryte (bo niemiło jeździć na mrozie w ciężkich zimowych łachach)... ciekawe ile lat trzeba będzie czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
ovejanegra A ja darzę sentymentem to lodowisko! 30.12.08, 16:42 Dwadzieścia lat temu zawsze chodziłam tam na łyżwy. Potem wyjechałam z Rzeszowa, a kiedy czasami tam wracam, to wszystko się zmienia, a na lodowisku czas się zatrzymał. Już za moich dziecięcych czasów wszystko tam się rozpadało, a jednak nadal stoi! Do rejestru zabytków wpisać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Wstyd nam za rzeszowskie lodowisko IP: *.man.rsk.pl 31.12.08, 12:51 Szanse na powstanie tego to mniej niż 1%. Inwestorem tego kompleksu miał być Pawłowski, a jak on stoi ze swoim Millenium Hall to wszyscy widzą - nawet ma się z tego wycofywać. Po drugie senat urz i rektor i tak nie oddadzą swojego terenu Bentkowskiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Psychol Re: Wstyd nam za rzeszowskie lodowisko IP: *.19.165.52.osk.enformatic.pl 31.12.08, 15:18 Ja pisałem o poważnym inwestorze - w rozumieniu zewnętrznym. Pawłowski to handlarz ze szczęki jadący ma kredytach. A to że u nas wszyscy robią sobie, jak się to brzydko mówi, koło pióra i potrafią tylko piłować ryja to już całkiem inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Wstyd nam za rzeszowskie lodowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:19 fajnie bedzie lodowisko w millenium na dachu hehe Odpowiedz Link Zgłoś