Dodaj do ulubionych

Rekordziści forum

09.01.09, 01:22
Pozwoliłem sobie na małą analizę najgorętszych tematów (tylko tych ,które miały kontynuacje w ostatnich miesiącach.W czołówce są: "prywatne" rozmówki 2 miłośników RCMB
monolog schizophremika czyli Łączbud Rzeszów
monolog tajemniczego felietonisty MJ "Czy to już dno"
Duży odzew wśród forumowiczów budzą tematy "kościelnno-religijne",samorządowe (z poza Rzeszowa) i kulinarne (pizza).Sporym zainteresowaniem cieszą się wątki medyczne,wróżbiarskie,dotyczące Ryszarda P. i pomniki.
Ulubione "obiekty" to sklep z dopalaczami,fotohurt.
Reszta jakoś nie budzi zainteresowania mimo swojej pożyteczności,choć miedzy złośliwymi i żartobliwymi odpowiedziami można znaleźć i te konkretne.Jakoś rzeszowiacy nie chcą zdradzać jaki wybrali zespół,salę,catering na wesele,gdzie można coś tanio kupić,naprawić,załatwić,uczestniczyć w imprezie.
Z dramatycznych wątków zainteresowanie ostatnio wzbudziły "4 latek ciągle choruje -pomocy" i "Usłyszałam straszne wycie ze stodoły"
Wnioski mogą być takie że raczej wolimy komuś dokopać niż się czymś pochwalić a z tematów neutralnych raczej wolimy te lekkie żartobliwe.Wyjątek stanowi zdrowie - tu można liczyć na szeroki odzew - od hemoroidów po ginekologa :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ace Re: Rekordziści forum IP: *.res.pl 09.01.09, 07:31
      Wnioski mogą być takie że raczej wolimy komuś dokopać niż się czymś
      pochwalić...

Zapomniałeś dodać jeden wątek (temat) który zajmuje
      bezkonkurencyjnie I miejsce.A jest to:

M.P.K. oczywiście.

Nie ma innych wątków na forum które wzbudzałyby takie emocje i jak
      forum czy gazeta śpi wystarczy napisać co kolwiek o MPK aby
      rozpętać burzę i obudzić znawców wszelkiej maści.
      • Gość: Obiektywny Re: Rekordziści forum IP: *.rzeszow.mm.pl 09.01.09, 08:01
        Jest jeszcze temat Telewizorów z Rzeszowa. Ale słusznie to pominąłeś
        ponieważ wydaje się, że oni sami drżąć o posadki coraz to na nowo
        przywołują temat "jakości" swojej stacji Rzeszów...
    • podkarpacie Re: Rekordziści forum 10.01.09, 08:38
      ciekawa analiza :)
      • Gość: czytelik Re: Rekordziści forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.09, 14:46
        a Pan Jan Bury ze swoimi interesami V-ce Minister Poseł a tu takie Ciekawy
        artykuł nt Pana Burego to jest rekord bo media Podkarpackie milczą do dziś to
        jest super rekord
        • rzeszow3210 Re: Rekordziści forum 10.01.09, 15:16
          Chodziło mi raczej o zwrócenie uwagi na watki które nie koniecznie zasługują na
          swoją popularność albo są sztucznie przeciągane.Oraz takie które wywołują
          szeroki odzew gdyż odpowiedź nie wymaga wysiłku intelektualnego czy też
          zdradzenia jakichś własnych doświadczeń.Wydarzenia bieżące oraz takie ,które w
          oczywisty sposób wpływają na nasze życie i to normalne ze znajdują się na forum
          pominąłem.Zaradność Pana Burego budzi kontrowersje od dawna ale tak jak pisałem
          przeglądnąłem wątki od listopada
          • Gość: tataPati Re: Rekordziści forum IP: *.rzeszow.mm.pl 14.01.09, 20:39
            Rzeczywiście słuszne uwagi. Masz rzcję rzeszow3210!!! Ludzie są
            nastawieni w 85% na kąśliwe uwagi i własne "mądrości". Na szczęście
            mozna też liczyc na pomoc.
            Pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka