Gość: pijak IP: *.ostnet.pl 03.02.09, 09:13 Pomocy jestem pijakiem nie chcę już więcej pić. Potrzebuję rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sandra Re: Jestem pijakiem chce się leczyć IP: 62.93.48.* 03.02.09, 09:26 szpital w zurawicy leczy z uzaleznien.tam znajdziesz konkretna i fachowa pomoc. jesli juz podjales decyzje, a ona dla uzaleznionego jest najtrudneijsza.. istnieje jakas metoda 10 krokow..ale musisz o tym poczytac, bo nie znam szczegolow. pisz na adres: szpitalzurawica@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: Jestem pijakiem chce się leczyć IP: *.ostnet.pl 03.02.09, 10:18 Wielkie dzięki.Dziękuje za informację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Jestem pijakiem chce się leczyć IP: 217.153.162.* 03.02.09, 12:54 1/ oddział detoksykacji - szpital L. Rydygiera kraków 2/ ośrodek leczenia uzależnień (kilkanaście jak nie kilkadziesiąt na terenie kraju) - pobyt długoterminowy ale polecam (sam byłem i warto) 3/ utrzymanie abstynencji do końca życia:):))); grupy wsparcia powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
maria355 leczenie 03.02.09, 20:48 polecam leczenie zamknieta dla ciebie, i dla rodziny jeśli masz żonę, partnerkę to ośrodek na kochanoeskirgo i panir dr łukasik.Mąż mówi , że najlepszy ośrodek w Stalowej Woli. Nam sie udało - powodzenia i wytrwalości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawiepijak Re: leczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 22:15 panowie rozpili chlopstwo ? Zabroniłbym reklam piwa itp. przynajmniej, jestem za prohibicjom w mediach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: Jestem pijakiem chce się leczyć IP: *.ostnet.pl 03.02.09, 22:48 Nie wiedziałem że mogę liczyć na tylu przyjaciół? Dziękuję wam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś