Gość: Johnny B.Good Równiejszy wśród równych!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 11:44 Człowieka krew zalewa jak patrzy i czyta o takich sytuacjach. Czerwoni towarzysze dobrze się trzymają i tak jak w minionych latach dbają o siebie nie dając sobie zrobić krzywdy. I smiech pusty ogarnia mnie kiedy czytam opinie o tym jaki to towarzysz był dobry bo udzielał się w akcjach charytatywnych. On sam jest wielką akcją charytatywną - pomaga sam sobie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pronto szczuplutki on jakis taki, niedojada? IP: 195.41.66.* 28.11.03, 11:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Jak żyje radny SLD Adam Kozak - człowiek, któ IP: morele:* / 172.16.21.* 28.11.03, 11:59 a z czego płaci jak bidak nic ni ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Jak żyje radny SLD Adam Kozak - człowiek, któ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 12:02 Przecież to jest paranoja. Koleś jest wiceprezesem jakiejś firmy, na pewno dobrze zarabia a Urząd umarza postępowanie bo koleś nie ma z czego płacic. A uczciwego Kluskę jakby mogli to by najchętniej zastrzelili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patman W Urzędzie Skarbowym jak w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 12:11 Mnie już nic nie dziwi, dlatego nie zaskoczy mnie informacja, kiedy budynek Urzędu Skarbowego wyleci w powietrze - te sukinsyny działają tak wyjątkowo wrednie, tylu ludzi pokrzywdzili swoimi bezprawnymi decyzjami, że w końcu znajdzie się ktoś nie mający nic do stracenia, i wymierzy swoją sprawiedliwość za pomocą bomby. Ale jak mówi moje przysłowie: Jaki sutener, taki burdel. Więc się ludzie nie zdziwcie. Odpowiedz Link Zgłoś
budowlaniec15 US - sprawdzić żonę 28.11.03, 12:57 Skoro żonka nigdzie nie pracuje, to na czym dorobiła się domu i za co utrzymuje ten dom? Darowizna od męża? podatek zapłacony? Jak człowiek, który ma długi podatkowe może dostać stanowisko w zarządzie państwowej firmy??? Przeciez jak doprowadzil jedną firmę do ruiny, to pewnie drugą też doprowadzi! Kolejny skandal złodziei z SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Jak żyje radny SLD Adam Kozak - człowiek, któ IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 12:13 w Takim raze skoro wszystko jest na syna to niech syna zapłąci ten podatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: Jak żyje radny SLD Adam Kozak - człowiek, któ IP: 192.85.16.* 28.11.03, 12:32 Bardzo lubie jak ludzie balwanieja- mawial Szwejk. Morda u niego taka a on nie kradnie -to normalne ale tylko w rzeczypospolitej zlodziejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary obywatel Re: Jak żyje radny SLD Adam Kozak - człowiek, któ IP: *.sggw.waw.pl 28.11.03, 13:19 Dziura w budzecie . zabierzcie takim oszustom, którzy rządza krajem i wszystkich okradają, więc mają dużo i będa mieli dużo, rozliczmy wszystkie afery i niech ci złodzieke oddadza ukradzione pieniądze, a nie bedzie takiej dziury w budżecie i nie trzeba będzie koljny raz karać i zabierać uczciwym , biednym ludziom, których w Polsce większosć, a ktorzy już nie mają z czego dawac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poborca Re: Jak żyje radny SLD Adam Kozak - człowiek, któ IP: *.man.poznan.pl 28.11.03, 13:31 Zabrac mu diete i wyplate z rafineri w poczet dlugu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Do Redakcji IP: *.rnjsa.com.pl 28.11.03, 13:29 Napiszcie o tym panu jeszcze pare artykulow, ... please. W ten sposob przyczynicie sie do przywrocenia w Polsce normalnosci. Moze dzieki Wam SLD nie bedzie chciala miec go w swoich szeregac. Byloby dobrze gdyby napisac tez cos o jego kolegach. Wszystko co piszecie to prawda ale nie cala. Prawda o tym buraku jest jeszcze bardziej szokujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da silva URZAD MNIE UMORZYL!!!!!......... IP: *.chello.pl 28.11.03, 13:41 ZYCIE! JAKOS LZEJ SIE CZUJE!:) TAAAAAAAAA....A CO DO ADAMA "NIEZLEGO" KOZAKA TO PIEKNIE RZADZI SLD !! CH ... UJE GLOSOWALEM NA WAS MAJAC NADZIEJE ZE SKONCZY SIE TKM ALE WIDZE ZE" KTO SIE CH...JEM URODZIL KANARKIEM NIE UMRZE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jalmuzna Re: Jak żyje radny SLD Adam Kozak - człowiek, któ IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 13:52 Gość portalu: orko napisał(a): > czy moglibyście napisać o jego charytatywnej działalności, > nigdy nie słyszałam o tym ile dobrego zrobiła p. Bujara, oprócz > obrzucania błotem innych, ile i kto za to płaci, domyślam się, > kto i mam nadzieję, że "na dobre" intencje p. B. nikt, kto > myśli się nie nabierze! > Wirzę w to, że zdrowy rozsądek czytelników weżmie górę nad > bajdurzeniem prowincjonalnej redaktorki. Napisz cos laskawie na ten temat, a takze ile sobie odpisal od dochodu z tego tytulu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Jak żyje radny SLD Adam Kozak - człowiek, któ IP: *.proxy.aol.com 28.11.03, 14:01 dzialalnosc charytatywna to wielka uluda ,zebym nie powiedziala wielkie G...Niech bogaci mogacy dac miejsca pracy dadza pracownikom uczciwa pensje ! a nie wspieraja ich charytatywnie. Za uczciwa pensje ,kazdy sam zalatwi sobie to co mu z laska daje filantrop.Filantrop ,ktory odpisze sobie to od podatku ...ciemny polski narodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Jak żyje radny SLD Adam Kozak - człowiek, któ IP: *.proxy.aol.com 28.11.03, 14:05 lubie tego pana Kozaka , z glupim narodem tak trzeba postepowac.Oszukiwac i krasc ,a i tak wszyscy sie go boja bo BOGACZ. z niecierpliwoscia czekam kiedy ludzie zaczna palic i wieszac takich Kozakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Jak żyje radny SLD Adam Kozak - człowiek, któ IP: *.tvk / 172.16.1.* 28.11.03, 14:09 Zwykłego obywatela to już by urząd skarbowy zniszczył.Ale są równi i równiejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Jak żyje radny SLD Adam Kozak - człowiek, któ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 14:29 I w tym chorym kraju nad Wisła pewnie żadna głowa, z głową Kozaka na czele nie poleci....???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r3\/\/01ucj4 Re: Jak żyje radny SLD Adam Kozak - człowiek, któ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 14:37 podpalic sejm !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz mam dosc SLD ...SYNSTWO IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.03, 14:58 nawet mi sie nie chce gadac. rece opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmjkm Kto umorzył?Nazwisko! I wylot do pierdla! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 15:12 Choć jak tego gościa wyrzucą ze skarbówki to zapewne zostanie wiceprezesem Rafinerii Jedlicze ds.Finansowych.Ciekawe,ile akcji ma pośrednio lub bezpośrednio państwo tej Rafinerii? Mazowiecki!!! Ta Twoja gruba kreska rozpieprzyła Polskę.Trzeba było tą czerwoną mafię odsunąć od wszystkiego na co najmniej 10lat.lechu też dołożył swoją cegiełkę w "umacnianie lewej nogi" i w efekcie mamy k...a bezkarną oligarchię . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxcx TO ZNACZY, ZE JAK KTOS NIE MA NA PODATEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 15:24 to mu UMAZAJA!!! jak to sie wiec stalo ze Kluska w pace wyladowal?? a wiele wiele innych osob stracilo dorobek swojego zycia przez błędy urzędnikow??? Widać nie tylko w socjalistycznej Uni sa równi i równiejsi.. to chyba tradycja komunistow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robas Charytatywnie rozdal rodzinie... IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 28.11.03, 18:24 Gość portalu: orko napisał(a): > czy moglibyście napisać o jego charytatywnej działalności, > nigdy nie słyszałam o tym ile dobrego zrobiła p. Bujara, oprócz > obrzucania błotem innych, ile i kto za to płaci, domyślam się, > kto i mam nadzieję, że "na dobre" intencje p. B. nikt, kto > myśli się nie nabierze! > Wirzę w to, że zdrowy rozsądek czytelników weżmie górę nad > bajdurzeniem prowincjonalnej redaktorki. Pewnie, ze z niego filantrop. Narobil dlugow, po czym charytatywnie majatek oddal zonie i synowi. A sam biedak nic nie ma. Smieszne to troche, bo do tego umorzenia naleznosci trzeba duzej dozy zlej woli. Bo instytucje prawne do uznania za bezskuteczne rozporzadzanie majatkiem ze szkoda dla dluznika istnieja. Tyle, ze Urzad Skarbowy nie chcial wystapic do sadu. Woleli koledzy pomoc koledze. I sitwa dalej to ciagnie. Podziekujmy Don Leszkowi za umafijnienie kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckod Re: Uważajcie na piekarnię !!! IP: *.rzeszow.mm.pl 28.11.03, 19:38 Pozostaje tylko zwracać uwagę na piekarnię - przy zakupie pieczywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Dla czego żyje Adam Kozak - człowiek, który... IP: *.dab.tke.pl 02.12.03, 19:41 Jest świętym niewierzącym. On już za życia jest w komunistycznym raju. Nie sieje nie orze a karmi go lsd. My to kwiatków od spodu byśmy nie wąchali bo na podatek by nam nie wystarczyło. Brawo brawo, towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś