Gość: Anndzia IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 11:36 Jak wam sie podoba ten pub? Bo mi bardzo. Strasznie sympatyczni barmani (zwlaszcza taki jeden) i fajni ludzie tam przychodza. Jakie jest wasze zdanie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joa Re: IRISH PUB!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 13:45 generalnie to nie mam zdania na ten temat, ale czasem tam jestem, bo telewizory są i można jakiś mecz oglądnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: IRISH PUB!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 15:06 ja tam lubie przychodzic. na mecze, napic sie, poznac nowych fajnych ludzi. nie mam nic do barmanow. kelnerki jedynie moglybybyc bardziej uprzejme. tak to jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDZIAAA Re: IRISH PUB!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 21:49 !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Psychol Re: IRISH PUB!! IP: *.19.165.52.osk.enformatic.pl 11.04.09, 23:58 Jedyny plus to że czynne do rana :) A tak to nuda straszna. Praktycznie brak muzyki. Wolę o wiele bardziej Tawernę chociaz maniakiem piesni morskich nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: IRISH PUB!! IP: *.cust.tele2.pl 12.04.09, 19:00 speluna jak wszyskie rzeszowskie puby - nie widzieliscie pabu z prawdziwego zdarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Psychol Re: IRISH PUB!! IP: *.19.165.52.osk.enformatic.pl 12.04.09, 19:37 Czyli jakiego? Gdzie są te puby z prawdiwego zdarzenia? Bo ja byłem w kilku na swiecie np w Londynie i o wiele nie odbiegają od Irisha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Psychol Re: IRISH PUB!! IP: *.19.165.52.osk.enformatic.pl 12.04.09, 20:44 Heheh :) Łżesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mss Re: IRISH PUB!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 21:34 Pub jak pub, bez rewelacji. lipa ze nie ma nic do jedzenia poza paluszkami i orzeszkami. mozna isc posiedziec, napic piwa. Normalna zwykla knajpa - nic szczegolnego. dobrze ze jest TV na mecz. wystroj lipny, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: IRISH PUB!! IP: *.rzeszow.mm.pl 12.04.09, 22:41 Jest tam zimny dobry GUINNES i dzięki temu mozna wybaczyć wszystko inne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vmax Re: IRISH PUB!! IP: *.wsiz.rzeszow.pl 15.04.09, 21:11 piwo za bardzo chrzczone i do prawdziwego irishpubu daleko.... Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: IRISH PUB!! 16.04.09, 08:17 a czym charakteryzuje się "prawdziwy" irish pub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: IRISH PUB!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:15 Jak dla mnie nic specjalnego. Plusem jest to że czynne do rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: IRISH PUB!! IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 19.04.09, 09:53 Guiness to jest chyba mocno chrzczony, jak ktoś pił prawdziwego Guinessa w Irlandii to chyba wie o czym mówię. Barmani ok, to że kelnerki są niemiłe i do niczego to akurat żaden wyjątek w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: IRISH PUB!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 08:09 Piłem Guinnessa kolego i w irlandii i w londynie i w szkocji a nawet w kovnie i moskwie więc wiem jak smakuje i powiem ci że ten z rzeszowa, przynajmniej jakiś czas temu najgorszy nie był. Ty kolego chyba jednak nie jesteś takim znawcą jeżeli napisać GuiNNess a nie Guiness poprawnie nie umiesz :-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomerskn Re: IRISH PUB!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 11:22 jest identyczny jak ten w fabryce. Bylem i sprawdziłem. Takze kolego powtarzasz plotki "specjalistów" od piwa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browiec Re: IRISH PUB!! IP: *.wsiz.rzeszow.pl 22.04.09, 15:43 dobra ale normalne piwo z kega jest chrzczone bo więcej ludzi je bierze nie każdy przepada za porterami ja np.wole jasne piwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: IRISH PUB!! IP: *.rz.izeto.pl 22.04.09, 15:58 w jaki sposob chrzci sie piwo ? musisz swoj pomysl opatentowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruki Re: IRISH PUB!! IP: *.wsiz.rzeszow.pl 22.04.09, 17:04 w smaku czuć ,że jest rozwodnione piwo a co robią w barze niektórzy...podłączają do kega butle z wodą sodową(no gazowaną) i wten sposób rozcieńczają piwo dobry barman z 40 litrów piwa zrobi 80 litrów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: IRISH PUB!! IP: *.rzeszow.mm.pl 22.04.09, 20:35 za dolewanie wody do Guinnessa powinno się rozstrzelać!!! A co do jakości to niektórzy smakosze Guinnessa oceniają jego jakość po charakterystycznej gęstej pianie. Otóż piwo jest dobre, jeśli każdy łyk pozostawia na szklance obwódkę z piany, która nie spływa w miarę opróżniania kufla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne pełne Re: IRISH PUB!! IP: *.wsiz.rzeszow.pl 23.04.09, 19:02 zrozum człowieku nie każdy portery lubi ja np wole jasne piwo porter jest za gorzki dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk tiaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 20:37 znaczy jak podlanczaja? tak poprostu pod barem stoi butla z wodą? jakims sposobem dokrecona do kega?czy ukradkiem ktos leje pol piwa a polowe pod lada mineralki.xd O rozcienczaniu wszyscy mowia a jeszcze nikt nie widzial jak to ma wygladać.Sam pracowalem za barem ,codziennie przegladalem ta instalacje wymienialem kegi i powiem ci ,ze majenie w samym barze jest malo prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: IRISH PUB!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 20:29 Ohydna obsikana,ożygana knajpa!!!! Rano w bramie nie ma gdzie nogi postawić bo orzeszki ziemne zmieszane z piwskiem i ślizgawica. FE FE..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk nie podoba mi sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 16:47 nie lubie takich ciasnych klimatów, gdzie jeden prawie siedzi na drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak o Re: nie podoba mi sie IP: *.wsiz.rzeszow.pl 24.04.09, 10:34 ja też nie ale są tacy co lubią takie klimaty ;) prawda Odpowiedz Link Zgłoś