Gość: ciuszek IP: *.wsiz.rzeszow.pl 24.04.09, 14:43 takie mam pytanko odnośnie rzeszowa czy są jakieś fajne sklepy i gdzie(jak powyżej) pytam się ponieważ można znaleźć często coś oryginalnego np.torebki paski ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytam tylko Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.wsiz.rzeszow.pl 24.04.09, 14:51 pytam sie ponieważ znam tylko jeden taki sklep kupciuszek na okulickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudno Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.wsiz.rzeszow.pl 24.04.09, 18:24 chyba sie nic nie dowiem ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tru Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.rz.izeto.pl 24.04.09, 19:16 są i to nie jeden- ale jak pewnie wiesz zależy na jaki towar się trafi: na NM jest kilka fajnych: na podwisłoczu koło spółdzielni, na podwisłoczu koło jedynki po za tym na chrobrego, na rejtana koło zielarkiego, na rejtana koło poczty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk na Kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 22:53 Chyba najwiekszy w Rzeszowie szmateks mieści sie na ul. Kopernika,naprawde sporo rzeczy ,duza powierzchnia , ale trzeba sie przygotowac na ostra walke szczegolnie gdy maja nowy towar:).W promocyjny dzien maja wszystko po 1 zł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serce Re: wynika z tego ze IP: *.res.pl 25.04.09, 07:42 tych sklepów jest więcej niż nawet aptek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepy Re: wynika z tego ze IP: *.wsiz.rzeszow.pl 25.04.09, 08:39 chodzi o te w których są fajne rzeczy a jeszcze euromoda na przeciwko oddziału banku PKO.BP (tego nie daleko PKS) nową spódnicę taką jeansową znalazłam no ale jak na szmteks tanio nie jest tam. Owszem jest pełno sklepów ale w których są najfajniejsze,rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: wynika z tego ze IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.03.10, 17:18 ale ostatnio coraz mniej ich jest :( jest fajny ciuchland kwadracik jak się idzie za wiaduktem tarnobrzeskim do stacji pks na jabłońskiego ;)ciuszki nie za tanie ale super rzeczy mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gohca Re: na Kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.09, 17:42 a kiedy jest nowy towar na Kopernika i o której otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga niespodzianka IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.07.09, 18:48 byłam wczoraj na podwisłoczu koło spółdzielni mieszkaniowej w tym dużym sklepie chyba Second hend się nazywa i jestem mile zaskoczona.Wszystkie rzeczy są wycenione tak jak w nocie tylko chyba taniej a ciuchy sa super.Mają dużo firmowych a moje wczorajsze zakupy są cudne i to 5 rzeczy za 24 zł.SUPER. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trele morele Re: na Kopernika IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.07.09, 12:37 czy na baranówce albo krakowskiej są takie fajne szmateksy,że wszystko za kilka zeta jest ten ciuszek na okulickiego ale tam różnie mają z cenami jak nowy towar to se liczą sporo a i ciuchy bywają bez rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
eriane Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy 27.04.09, 01:39 ja polecam sieć Polo, a także taką sieć, która ma oddział koło dworca PKP i na Dąbrowskiego tam gdzie był kiedyś sklep z rowerami. (nie pamiętam nazwy, ale logo jest jakieś biało czerwono niebieskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 10:39 Ja widziałem napis na Pl. Wolności 2 , że w środę otwierają nowy szmateks napewno na otwarcie będą mieć dobry towar. Na ścianie jest napisane, wielki otwarcie 17.06. Trzeba zajrzeć, gdyż zazwyczaj na taki dzień mają nalepszy towar i w dobrych cenach, aby przyciągnąć klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: 91.189.216.* 16.06.09, 14:15 A nie wiesz może o której godzinie jutro jest to otwarcie nowego lumpka na pl wolności? I gdzie to konkretnie jest? w którym miejscu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a tam siam Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.11.10, 15:07 polo jest do d.. drogo i nie ma jak ciuchów przymierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz2983 Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy 16.06.09, 17:40 Unikajcie sklepów tego typu. Spytajcie się co o nich sądzą dermatolodzy. Kontakt, ze składowaną tam oddzieżą może powodować wysypki, uczelenia itp. Znam dziewczynę, która poszła rozejrzeć się po takim sklepie i zwyczajnie przebierała rękami towar. Póżniej dostała na całym ciele drobnych, piekących krostek. Dermatolog przepisał jej robioną w aptece zieloną, śmierdzącą maść. Przeszło po 3 dniach, ale znajoma stwierdziła, że nigdy w życiu nie chce mieć nić wspolnego z ciuchlandami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 18:36 ja tam chodzę na ciuchy ze 3 lata i ani jednej krostki nie dostałam ani nic podobnego, uwielbiam tam chodzić, to juz chyba nałóg, zresztą można kupić niezwykle oryginalne rzeczy i czasami w kosmicznie niskiej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shop Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: 79.139.59.* 16.06.09, 18:53 to jest mozliwe, ale nie ma to raczej wplywu czy to szmateks czy nie. tak smao mozesz dostac wysypki ocierajac sie o kogos na ulicy czy w autobusie. Odpowiedz Link Zgłoś
eluska-k Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy 17.06.09, 18:30 ja też często odwiedzam szmateksy i nigdy nie zdarzyło mi się dostać wysypki... ale jak ludzie kupują tam ciuchy i bez prania w nich paradują to się nie dziwie że prędzej czy później dostaną wysypki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.07.09, 21:26 a tam sranie w banie chodze od lat po szmateksacyh i mnie nic nie dopadło a jestem alergikiem :P ściema z tymi krostami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunia82 Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 14:05 Chłopie to powiedz w czym ty pierzesz te rzeszy ja płun do prania automat i 30 stopni zawsze byłam alergikiem i nic mi nie jest mój synek prawie od urodzenia chodzi w ciuchach ze szmateksu i też alergik i nic mu nie jest zapewne zastosowaliście za mocny proszek lub płyn do płukania lub jakiś do odkażania - hłopie w rzeszowie to takie kolejki są przed szmateksami że coś. Odpowiedz Link Zgłoś
o666o Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy 19.06.09, 05:37 przbydki demokracji - stare szmaty z zachodu - a my biedni Polacy się na nie łapiemy i chodzimy w tym co zachód wcześniej !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 12:43 hehe często towar jest nowiutki z metkami, w woreczku, poza tym dużo lepszy jakościowo niż polski a do tego oryginalny i dużo duzo tańszy więc nic innego jak tylko kupować!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzie!!! Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: 94.42.116.* 12.02.10, 09:21 chodzi tylko i wyłącznie o jakość!! Mam ciuchy kupione w naszej galerii z metkami h&m czy tam reserved i mam ciuchy też h&m "z ciuchów" i co?? dlaczego te używane noszę już chwilę i były już prane parę razy a nie są ani "skudłaczone" a ich stan jest bdb a czemu te z h&m "naszego" wyprałam 2 razy i nie nadaja się do niczego... poza tym 80% polyester czy coś innego a "ze szmat" mam 100% bawełnę i to widać przy praniu i prasowaniu!! Więc czemu mam za coś płacić krocie jeśli mogę mieć 90% tańsze + lepsza jakość?? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i co Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.07.09, 21:23 to przecież czyjaś osobista sprawa w jakich ciuszkach chodzisz ja kupiłam w ciuchlandach nie jedną markową rzecz z metką od żakietów bianca po jedwabne szale i też z metkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: 193.37.139.* 14.07.09, 14:04 jakoś na zachodzie ciucholandy są przybytkami odwiedzanymi przez elity,gwiazdy i szeroko pojętą bohemę i nikt nie widzi w tym nic złego, ani tym bardziej obciachowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `1944 Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.08.09, 19:51 TYLKO ŻE NASZA BOHEMA JAK MOWISZ różni się tym od "zagranicznej", że chodzi niedomyta, jednym słowem "wczorajsza" a jedynym jej kulturalnym dorobkiem jest dwoje lub troje dzieci i znajomość języków obcych na poziomie kuchennej łaciny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubka Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: 194.126.210.* 13.07.09, 09:49 polecam internetowe www.vintage-square.pl www.vintage-agi.pl www.vintageshop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolak szmateksy lumpeksy - polecam ! IP: 84.38.160.* 14.07.09, 17:47 rzeszowskie szmateksy są super !!! serio!! można w nich znaleźć całkiem ciekawe ciuszki za grosze !! Polecam w nocie, na okrzei i na Piłsudskiego (koło mostu). warunek konieczny - po powrocie do domu bezzwłoczne wypranie ze smrodu. Oprócz ciuchów, pasków, toreb można okazyjnie kupić filmy na dvd i kasetach wideo w wersji oryginalnej za 1-2 zł, czasami niezłe książki. Oczywiście na używane buty nie namawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga tylko nie w nocie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.07.09, 01:23 to co tam sprzedają to koszmar i do tego te handlary .odzież dziurawa brudna i śmierdząca.byłam raz i więcej nie pójde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: szmateksy lumpeksy - polecam ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 12:16 a te książki i filmy to maja jakieś miejsce wydzielone w sklepie czy leżą w koszach zmieszane z paskami, torbami, butami etc? bo jakoś nigdy się na nie nie natknęłam a z chęcią bym kupiła... a może ktoś wie gdzie jeszcze oprócz notu można znaleźć tanio obcojęzyczne książki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabobony Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.chorzow.um.gov.pl 12.08.09, 07:51 polecam www.gadkiszmatki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coto Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.08.09, 10:45 no i ....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remirex Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.07.09, 12:29 jest fajny sklep na przeciwko galerii rzeszów obok ok pizza "twoja szafa " czy jakoś tak mają fajne ciuszki nie za tanie ale większość to nówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.07.09, 07:01 Są dwa fajne moje ulubione koło spółdzielni na podwisłoczu i koło zielarskiego na rejtana.Super towar mają a teraz jeszcze obniżyli ceny.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.03.10, 11:47 zamknięte od niedawna :( szkoda bo nowiutkie wranglery tam dostałam i płaszczyk river island :( mam nadzieje ,że gdzieś przenieśli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tylko Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.08.09, 10:35 na krakowskiej obok przystanku jest ponoć fajny ciuchland wiadomo coś o nim więcej towar ceny etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: 89.230.88.* 24.11.09, 20:29 Bardzo fajne szmatki sa w na podwisłoczu Twoja SZafa czy jakos - ten mniejszy-w środy jest nowy towar nie ma takiego tłoku mozna powybierac w miare spokojnie:)i co fajne maa na wyprzedazy kolekcje z Ruli- super ceny kupilam na sylwestra gorset i spódnice- bomba!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris & Zuzia Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.189.216.228.skyware.pl 10.02.10, 20:30 Super sklepik ostatnio znalazłam z mężem tyle że dla dzieciaków, niemowląt i ciążówka - ale super rzeczy używane i nowe i ceny od 4 do 14 zł za ciuszek ale wszystko na wieszakaach i wycenione i same dobre marki jak gap, dior, nike itd - wypas. Nazywa sie chyba Baby Moda i jest na baranówce 4 (Osmeckiego 21/1) na przeciwko jest chyba lecznica dla zwierząt. Polecam dla dzieciaków najlepszy w Rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: 109.243.108.* 11.02.10, 16:51 Ten niby butik? przerost formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.189.216.228.skyware.pl 24.06.10, 21:36 a ja tam kupiłam duuuuuuużo super ciuszków dla córeczki, dużym plusem jest kącik dla dzieci, córcia siedziała i malowała a ja mogłam jej wybrać coś ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotii Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: 188.33.167.* 16.02.10, 15:34 zaglądnijcie na Pl. Kilińskiego w centrum koło bardowskiego tam od niedawna też jest sklep coś w stylu dyskontów.mają nowy towar w poniedziałki a w czwartki lub w piątki po 1zł a gdzieś koło środy 50%. Warto bo najdrozszy ciuch jest wyceniony na 12-15zł, ale to nowy musi być! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na matejki Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.opera-mini.net 03.03.10, 21:42 ciuchland z duńską odzieżą szkoda ,że ostatnio z kasą mam kiepsko ale kilka szmatek mam po pare złotych ;)sklep na wage kilo 39zł rzeczy dosłownie nowe często z metkami na matejki się mieści ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super szmatki tam Re: ciuchlandy szmateksy lumpeksy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.03.10, 15:38 czad w trampach duński ciuchland Odpowiedz Link Zgłoś