tresersokolow 02.06.09, 20:05 Dla Podkarpacia? Tylko duet Janowski-Łukacijewska. Powtarzam: dla Podkarpacia a nie dla tej czy innej partii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alienator Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.cust.tele2.pl 02.06.09, 20:34 To znaczy ze piwo potanieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 20:41 A właśnie, że nie masz racji. O ile zgodzić się mogę z Janowskim, to głosowanie na Łukacijewską oznacza faktyczne wsparcie Krzaklewskiego, bo ona i tak nie da rady go wyprzedzić, bo ci niezdecydowani w PO zagłosują na jedynkę. I w ten piękny sposób piękny Marian głosami frajerów z Podkarpacia wejdzie do PE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giv Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 20:50 Krzaklewski był kiepskim politykiem, skompromitowanym, pokręconym ale był. Łukacijewska jest zykłą babka ze wsi bez cienia klasy. To juz wole Mańka. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO 03.06.09, 16:33 uwazasz ze jak ktos nie mieszka w duzym miescie, ale z wyboru naprowincji to jest zaraz babka ze wsi ? to magister zarzadzania, świetny samorzadowiec i doswiadczona poseł, nie rozumiem więc jak mozna ja nazywać babka ze wsi ? Odpowiedz Link Zgłoś
tresersokolow Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO 02.06.09, 20:51 Gość portalu: lokalny napisał(a): > A właśnie, że nie masz racji. O ile zgodzić się mogę z Janowskim, to > głosowanie na Łukacijewską oznacza faktyczne wsparcie > Krzaklewskiego, bo ona i tak nie da rady go wyprzedzić, bo ci > niezdecydowani w PO zagłosują na jedynkę. I w ten piękny sposób > piękny Marian głosami frajerów z Podkarpacia wejdzie do PE. Nie wieżę,ze zagłosują na gdańszczanina Krzaklewskiego. Ten pan już miał "swoje 5 minut". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek WIEŻA Czyni cuda ;) Ja zagłosuję na Mariana :) IP: 62.233.211.* 02.06.09, 23:31 Wiara - Wierzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tresersokolow Re: WIEŻA Czyni cuda ;) Ja zagłosuję na Mariana : 03.06.09, 10:47 Gość portalu: arek napisał(a): > Wiara - Wierzę ;) Ale ja wyciągam wnioski ze swoich błędów... I poprę Janowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 20:52 Niestety Krzaklewski będzie miał mandat bo wyprzedzi Elkę z Cisnej...więc głos na PO to głos na Krzaklewskiego....nie głosuję na PO Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO 03.06.09, 16:35 Gość portalu: marta napisał(a): > Niestety Krzaklewski będzie miał mandat bo wyprzedzi Elkę z Cisnej...więc głos > na PO to głos na Krzaklewskiego....nie głosuję na PO a skad wiesz ze wyprzedzi ? masz w domu szklaną kulę czy prorok z Torunia ci powiedzial ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.06.09, 21:01 Jestem pewien że pisuar przełknie gorzką pigułę.Zasłużył sobie od 2005r bolszewickimi metodami rządów,poszukiwaniem zeszłorocznych śniegów,straszeniem czy lobbowaniem osób jedynie słusznych w poglądach enkawudzistów wiernych i tożsamych z braćmi mniejszymi.Jeszcze żeby nie ten strzał w stopę z pięknym Maryjanem.To żle róży na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.rzeszow.mm.pl 03.06.09, 07:30 Bardzo trafnie powiedziane yupi. Ja dodam tylko, że kandydaci pisu to śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.rzeszow.mm.pl 02.06.09, 21:11 A według mnie elektorat w tych wyborach da czerwoną kartkę układaczom list wyborczych, bo to, co zrobili przy budowaniu tych list jest skandaliczne! I masowo zagłosuje na swoich - omijając szerokim łukiem tak lansowane jedynki. Ludzie mają dość, żeby ich traktować jak bez mózgowe przedłużacze do długopisów wyborczych. Dlatego z PO wygra Lukacijewska, a z PiS u - Szlachta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizjoner PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.chello.pl 02.06.09, 21:52 W tych wyborach liczy się tylko dwóch kandydatów - Krzaklewski z PO i Poręba z PiS. Tylko tych dwóch ludzi wie jak skutecznie działać w Brukseli. Pan Janowski zmarnował 5 lat i na drugie już nie zasługuje. A pani Łukacijewska ze swoją znajomością języków obcych zrobiłaby nam wielki obciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybiorca Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: 89.231.202.* 02.06.09, 21:59 puk, puk w łepetynę tresersokolow .... Odpowiedz Link Zgłoś
tresersokolow Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO 02.06.09, 22:05 Gość portalu: wybiorca napisał(a): > puk, puk w łepetynę tresersokolow .... Dzięciołów z Pisu nie tresuję... (zakaz dotyczy wszystkich wymierających gatunków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybiorca Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: 89.231.202.* 02.06.09, 22:32 sam jestes arbuzowatym dzięciołem, Odpowiedz Link Zgłoś
tresersokolow Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO 02.06.09, 22:41 Gość portalu: wybiorca napisał(a): > sam jestes arbuzowatym dzięciołem, Tego gatunku dzięcioła nie znałem... Może trochę więcej szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:01 podkarpacie ma dość PiS-u głosujmy na PO kaczory nic nie zrobili PO buduje orliki i to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.rzeszow.mm.pl 02.06.09, 22:32 Pis wygrywa z PO, która oprócz sztucznego wizerunku wykreowanego przez TVN I INNE SPRZYJAJACE JEJ STACJE NIE POSIADA RACJONALNEGO PROGRAMU DLA POLSKI! Ładne usmiechy czy wyćwiczone wypowiedzi nie zbawią NaszeGO Kraju!Zreszta PO jest partią bioracą ludzi z łapanki a to Krzaklawski a to Hubner (wcześniej SLD)!oSTATNIO JA GŁOSOWAŁEM NA PO ale patrzac na to co ta partia wyprawia to wiem ,ze popełniłem błąd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Maiwniacy zastanówcie się. IP: 83.2.157.* 02.06.09, 22:30 Tylko DEBILE idą na te wybory. Czy wy CIEMNIACY nie widzicie że jesteście tylko ciemną naiwną masą dla robienia kasy przez tych podłych ludzi nazywających sie politykami. ZMIEŃCIE ORDYNACJĘ WYBORCZĄ na JOW to zobaczycie że te plewy polityczne czy to z PO czy PiS z byłego AWS i ta buraczana mafia co nazywa sie partą chłopską zniknie raz na zawsze . POLACY toi BARDZO BARDZO NAIWNY NARÓD i dlatego ma takie szambo w swojej wolnej Ojczyznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tresersokolow Re: Maiwniacy zastanówcie się. 02.06.09, 22:35 Gość portalu: Normalny napisał(a): > Tylko DEBILE idą na te wybory. Moje ty słoneczko, napisz coś jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barwy walki Re: Maiwniacy zastanówcie się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 23:01 POdkarpacie POwiada; POżyjemy, POczekamy, POdziękujemy--POkrętnym POlitykom. POzdrawiam POszkodowanych POlaków -POgadamy PO POgrzebie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypisior Re: Maiwniacy zastanówcie się. IP: 84.38.160.* 03.06.09, 00:40 ależ uwielbiam nocny skowyt pisiorów, no dalej, auuuuuuuu, już po was, "wielki" tzn. 160cm strateg spuści was do klozetu, papa... Święty Rydzu tylko pobłogosławi w drodze do niebytu, papa jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny dla > tresersokola IP: 83.2.157.* 02.06.09, 23:09 Wolne wybory, czyli kilku facetów, których można policzyć na palcach obu rąk, ułożyło listy kandydatów do parlamentu, na których wolno nam było głosować, a którzy obecnie w tymże parlamencie zasiadają. Dalszych kilkunastu facetów miało jakiś wpływ, no może kilkudziesięciu, a kilkanaście milionów ludzi głosuje na ich wybrańców. Przedwyborcze programy i obietnice, a powyborcze koalicje, których moc okazuje się zdecydowanie większa od siły tych pierwszych danych wyborcom, bezsilnym na cztery długie lata. Jeden z obecnych koalicjantów skomentował to z bezwiedną celnością, że „owszem, są między nami poważne różnice programowe, ale najważniejsze, że nam się nie nakładają elektoraty”. Ordynacja wyborcza do przyszłego parlamentu, na którą wpływ mają jedynie i wyłącznie partie zasiadające w aktualnym parlamencie, a rozdziawione w głupawym zdumieniu „elektoraty” narzekają, że parlament nie jest reprezentatywny. PS .Dla takiego naiwniaka jak ty tresersokole tyle wystarczy bo i tak nic z tego nie zakumasz. Odpowiedz Link Zgłoś
tresersokolow Re: dla > tresersokola 02.06.09, 23:16 Gość portalu: Normalny napisał(a): Dla takiego naiwniaka jak ty tresersokole tyle wystarczy bo i tak nic z > tego nie zakumasz. Masz w 100% rację!. Nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Ja wole Mariana bo przynajmnij po angielsku potraf IP: 62.233.211.* 02.06.09, 23:26 i cos wpowiedziec a nie to co Elka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mer PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 23:36 PiS dla Podkarpacia nie zrobił nic poza mydleniem oczu wirtualnymi obietnicami inwestycji.Ta partia ma elektorat głównie na wschodzie Polski, ale dla tej części kraju nie zrobiła kompletnie nic. Żadne miasto wschodniej części Polski nie dostało organizacji Euro 2012, chociaż decydował o tym PiS, a platformerski Wrocław wyrolował, dzieki wiceprezesowi PiS Lipińskiemu/ temu od taśm Beger/ Kraków. Wiele krajów dawało taką szansę uboższym regionom aby przyspieszyć ich rozwój, ale to nie w stylu PiS.Ta partia ma gdzieś Wschód Polski i uważa,że dla zdobycia głosów na Wschodzie wystarczą czcze obietnice, a realne pieniądze za rządów PiS transferowano dla tej lepszej części Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly PO PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: 92.23.197.* 02.06.09, 23:38 Kiedys mialem sympatie dla PO, ale po tym jak postawili na tego buraka Krzaklewskiego. Won PO z mojej glowy. Nigdy wiecej!! Ten palant Krzaklewski zepsuje tylko to na co PO pracowalo do tej pory. Ale musza sie przekonac sami, juz niedlugo. Pan Krzak to cwaniak, dadza mu mandat i zegnaj Gienia... a myslalem, ze PO ma rozum w glowie, ma ale plewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Sondaże kija warte - zobaczycie za tydzien IP: 62.233.211.* 02.06.09, 23:50 Te sondaze bedzie sie fajnie czytalo za tydzien ;) Wyniki będą komletnie inne a mandaty wezma MArian i Poreba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtg Re: Sondaże kija warte - zobaczycie za tydzien IP: *.phlapa.east.verizon.net 03.06.09, 03:51 ...PO ma 47% wedlug "sondazy" GW tak samo, jak kilka lat temu przyszly niedoszly niejaki "prezydent Tusk". ...Tak jak pani Bujara POtrafi bujac w oblokach, to nie ma drugiego czlowieka na tym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC z ludzi juz kompletnych idiotow chcecie zrobic?! IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 03.06.09, 06:57 PO tu max 12% dostanie.PiS 70%.reszta promile.i tyle w temacie Barbie z Cisnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kominiarz Re: z ludzi juz kompletnych idiotow chcecie zrobi IP: 195.205.30.* 03.06.09, 07:51 PiS 70% na Podkarpaciu ? Chyba nikt rozsądny na to nie liczy. Spindoktorzy Yara ogłoszą tryumf gdy PiS zdobędzie połowę tego. W reszcie kraju będzie koło 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Po prostu marian zabiera połowę głosów PiSowi - IP: 62.233.211.* 03.06.09, 07:59 w sumie po to tu startuje. J na niego zagłosuję a normalnie głosowałem na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Ciekawe czy PBG... IP: *.171.192.28.static.crowley.pl 03.06.09, 08:05 zostanie rozliczone z tego jak wyniki rzeczywiste będą się różniły o ponad 10%?? Po co rozliczenia ... wyniki zostały opracowane w biurze pani Łukacijewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny patriota Re: Ciekawe czy PBG... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.09, 08:43 Z przedstawionych w Gazecie i Rzeczpospolitej wyników sondaży wynika jednoznacznie, że mandaty z Podkarpacia dostaną Poręba i Krzaklewski. Przy tak wysokim wskaźniku osób niezdecydowanych w tych elektoratach wiadomo, że przy urnie ich głosy dostaną jedynki. I znowu podkarpaccy wyborcy popiszą się w Polsce, wybierając stąd dwóch spadochroniarzy. Rany czy w tym naszym województwie coś się kiedyś zmieni. Już mieliśmy Wrzodaka, Jurka, Adwenta, itp. Teraz do kolekcji wybranych u nas spadów dojdzie Poręba i Krzaku. Ostatni raz więc apeluję do Was, świadomi wyborcy i forumowicze - NIE GŁOSUJCIE ANI NA PO ANI PIS. Bo głos na kogokolwiek z tych list pomoże wybrać do PE liderów tych list, którzy są spoza Podkarpacia!!! To znowu nas skompromituje na lata. Nie dajcie się nabrać sondażom czy partyjnym bonzom, że głos na Łukacijewską czy Szlachtę pomoże wygrać z jedynkami-spadachronami. Oni właśnie mają za zadanie zbierać głosy naiwnych i pomóc w wywindowaniu liderów. Tyle, następny raz zaglądnę tu już po wyborach. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 10:20 Poczekajcie z odtrąbieniem zwycięstwa do niedzieli, sondaż pewnie był robiony w redakcji GW i komitecie wyborczym PO ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.rzeszow.mm.pl 03.06.09, 11:29 Wygra Szlachta i Łukacijewska. Ludzie nie lubią cwaniaczków przywiezionych w teczkach, którzy przyjechali tu jak po swoje. Ludzie zagłosują na tych, których znają, tych, którzy coś zrobili. Przecież jedynki w tych wyborach to jakieś straszne nieporozumienia. Szlachta i Łukacijewska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: 136.173.162.* 03.06.09, 16:04 To długa audycja, ale warto obejrzeć i posłuchać, żeby wyrobić sobie zdanie o kompetencjach kandydatów. Nie głosujmy na niekompetentnych (Krzaklewski) i leniwych (Poręba) spadochroniarzy! www.radio.rzeszow.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1903&Itemid=183 Odpowiedz Link Zgłoś
simonh PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO 03.06.09, 16:22 No jak pisiaki polegną we własnym mateczniku to juz koniec tych nienawistników ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DFYTAR Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.cust.tele2.pl 03.06.09, 20:10 Jeszcze tylko kler moze to mienić jak bedzie napiedalał w dzwony jak dzis o 18 tej na 3 maja - potem politykierzy w sukienkach wyjdą na ambony i ślubując ubóstwo uśmiechną się złotymi koronami do klepiącego zdrowaśki moherowego społeczeństwa i wykrzykną - jak zagłosujecie na PIS będzie tylko lepiej!!! ...bedziecie wiecej dawać do koszykaaaa !!!!...wyslecie więcej na Radio Maryja !!! ...krowy będą dawać więcej mleka ,kury znosić wiecej jajek ...!!! I moherowe społeczeństwo uduchowione powie ...ameeen !!! i odda głos na zdolnego , ślicznego kandydata PIS-u ... Odpowiedz Link Zgłoś
simonh odczepcie się od Krzaklewskiego ! W Europie coraz 03.06.09, 16:46 bardziej idącej w kierunku socjalnym musi być i miejsce dla takich ludzi ktorzy zajmują się związkami. Ja osobiście nie znosze związkow zwlaszcza takich upolitycznionych jak w Polsce, ale wiem ze dla wielu ludzi muszą one byc obecne w zyciu spoleczenstwa. PO jak przystalo na partię obywatelską czyli o szerokim spectrum kandydatow wzięło na kandydata zwiazkowca i uwazam ze to nie jest błąd bo nikt inny z kandydatow PO raczej nie zajmuje sie tą tematyką. A Krzaklewski kojarzy sie wielu ludziom z ciężkim okresem 1997-2001, ale nie biorą pod uwagę ze tamten rząd (Buzka) trafił na podobnie paskudny czas (kryzys rosyjski i azjatycki 1997-1999) jak obecnie, stad działał w niezwykle niekorzystnych warunkach, a mimo to podjął jednak trudne wyzwania w reformowaniu kraju. Pamiętajcie ze łatwo się spełnia oczekiwania ludzi jak się trafi na super koniunkturę jaka byla w latach 2004-2007, znacznie gorzej jak jestzałamanie i brakuje na wszystko kasy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Wygrywa... W sondazach ;) I to tyle jeśl idzie IP: 62.233.211.* 03.06.09, 18:30 o jej wygrywanie. JEZYKÓW NIECH SIĘ BABA UCZY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.rzeszow.mm.pl 04.06.09, 00:07 Wygra Szlachta i Łukacijewska! Zobaczycie! Bo ludzie mają dość przypadkowych gości na jedynkach. Elektorat ma tendencję do emancypacji. Zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LSLA Re: PiS na Podkarpaciu pokonany przez PO IP: *.rz.izeto.pl 05.06.09, 23:39 WYGRA PORĘBA TOMASZ pis Odpowiedz Link Zgłoś