Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją

IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 16.05.04, 18:44
    Posypuję głowę popiołem. Nie wierzyłem. Brawo Jarek!
    Obserwuj wątek
      • Gość: jack Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.04, 20:32
        Wkońcu tego jąkałe Golloba ktoś moze nauczy jak się jezdzi !!!!
        • Gość: KibicP. Sam jesteś jąkała! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 09:27
          Debilu! Uszanuj klasę. Bravo Jarek Hampel i Tomek Gollob.
      • Gość: marta Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 20:50
        BRawo,moze wreszcie ktoś zdetronizuje Golloba.Byle tak dalej
      • Gość: sam Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją IP: *.arcor-ip.net 16.05.04, 21:09
        Brawo Hampel!!! kibic Apatora
      • Gość: jako Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 21:17
        na gorąco po powrocie z pragi:
        pierwsze primo - czapki z głów przed hampelem ! naprawdę niewiele brakowało do
        pierwszego miejsca

drugie primo - niech zabiorą Czechom organizację GP bo to co się działo to był
        skandal !!! po jaką cholerę czekaliśmy dwie godziny na to aż zrobią beton z toru
        (co im się zresztą udało) w sytuacji kiedy tor był ok do jazdy ???

trzecie primo - sędzia !!! czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego po upadku
        rickardssona powtórka odbyła się w pełnym składzie ? ze względu na nazwisko ? bo
        wydaje się że ktoś powinien zostać wykluczony. Holta wywrócił się na pierwszym
        łuku i został wykluczony, a Rickardsson nie, chociaż stało się to znacznie dalej.

i jeszcze żeby tak nie padało... ale tu już pretensje nie wiem do kogo:-)
      • Gość: zdzicho Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją IP: *.jasien.net 16.05.04, 22:53
        no niie bądzcie jak kibice piłkarscy.
        Brawo hampel ale też brawo dla Golloba, to ciągle najlepszy zawodnik polski bez
        wzgledu na chwilowe spadki formy i rewelacyjne (ale jak narazie pojedyncze)
        wystąpienia innych zawodników.
        Będę chwalił każdego kto w GP osiągnie to co p.Tomasz.
        Dlaczego choćby z dziennym opóżnieniem nikt nie pokazuje tego turnieju poza
        Canalem+ to jest s..syństwo.
        • Gość: silesia Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 10:34
          Zdzichu też tak uważam - wydaje mi sie ,że publiczna telewizja powinna pokazywać
          zawody , przecież Basałaj szef sportu TVP , był w przeszłości odpowiedzialny za
          sport w Canal + i z poewnościa łatwo by mu sie rozmawiało .Ja mam Cyfrę+ i
          bardzo się cieszyłem z jazdy polaków .Wejscie Tomka do półfinału to też wielka
          rzecz.
          A powtórki z GP pokazuje Eurosport .. tylko z dużym opuźnieniem.Juz nie mogę się
          doczekać zawodów we Wrocławiu.
        • jorn Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją 17.05.04, 18:16
          Gość portalu: zdzicho napisał(a):

> Dlaczego choćby z dziennym opóżnieniem nikt nie pokazuje tego turnieju poza
          > Canalem+?

Dlatego, że (poza kilkoma nieudanymi próbami) żużla w Warszawie od dawna nie
          ma, a dla panów redaktorów nic, co jest poza Warszawą nie istnieje. Przykro mi
          to pisać jako mieszkańcowi Warszawy, ale taka jest prawda. Wystarczy przejrzeć
          papierowe wydanie sportu w GW w kazdy poniedziałek: kilka stron o NBA, czesto
          coś o NHL, czasem nawet o baseballu, a o żużlu tylko suche wyniki ekstraligi na
          5 cm2 i krótki artykuł o GP (akurat dzisiaj jest troche więcej - może to
          zapowiedź zmian?;no i nareszcie jest ektraliga w TV Puls, ale dlaczego niemal
          wyłącznie Atlas?).

Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka