Gość: cyg@nek IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 16.05.04, 18:44 Posypuję głowę popiołem. Nie wierzyłem. Brawo Jarek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jack Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.04, 20:32 Wkońcu tego jąkałe Golloba ktoś moze nauczy jak się jezdzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicP. Sam jesteś jąkała! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 09:27 Debilu! Uszanuj klasę. Bravo Jarek Hampel i Tomek Gollob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 20:50 BRawo,moze wreszcie ktoś zdetronizuje Golloba.Byle tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją IP: *.arcor-ip.net 16.05.04, 21:09 Brawo Hampel!!! kibic Apatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 21:17 na gorąco po powrocie z pragi: pierwsze primo - czapki z głów przed hampelem ! naprawdę niewiele brakowało do pierwszego miejsca drugie primo - niech zabiorą Czechom organizację GP bo to co się działo to był skandal !!! po jaką cholerę czekaliśmy dwie godziny na to aż zrobią beton z toru (co im się zresztą udało) w sytuacji kiedy tor był ok do jazdy ??? trzecie primo - sędzia !!! czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego po upadku rickardssona powtórka odbyła się w pełnym składzie ? ze względu na nazwisko ? bo wydaje się że ktoś powinien zostać wykluczony. Holta wywrócił się na pierwszym łuku i został wykluczony, a Rickardsson nie, chociaż stało się to znacznie dalej. i jeszcze żeby tak nie padało... ale tu już pretensje nie wiem do kogo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicho Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją IP: *.jasien.net 16.05.04, 22:53 no niie bądzcie jak kibice piłkarscy. Brawo hampel ale też brawo dla Golloba, to ciągle najlepszy zawodnik polski bez wzgledu na chwilowe spadki formy i rewelacyjne (ale jak narazie pojedyncze) wystąpienia innych zawodników. Będę chwalił każdego kto w GP osiągnie to co p.Tomasz. Dlaczego choćby z dziennym opóżnieniem nikt nie pokazuje tego turnieju poza Canalem+ to jest s..syństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesia Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 10:34 Zdzichu też tak uważam - wydaje mi sie ,że publiczna telewizja powinna pokazywać zawody , przecież Basałaj szef sportu TVP , był w przeszłości odpowiedzialny za sport w Canal + i z poewnościa łatwo by mu sie rozmawiało .Ja mam Cyfrę+ i bardzo się cieszyłem z jazdy polaków .Wejscie Tomka do półfinału to też wielka rzecz. A powtórki z GP pokazuje Eurosport .. tylko z dużym opuźnieniem.Juz nie mogę się doczekać zawodów we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Żużlowe Grand Prix Czech: Hampel rewelacją 17.05.04, 18:16 Gość portalu: zdzicho napisał(a): > Dlaczego choćby z dziennym opóżnieniem nikt nie pokazuje tego turnieju poza > Canalem+? Dlatego, że (poza kilkoma nieudanymi próbami) żużla w Warszawie od dawna nie ma, a dla panów redaktorów nic, co jest poza Warszawą nie istnieje. Przykro mi to pisać jako mieszkańcowi Warszawy, ale taka jest prawda. Wystarczy przejrzeć papierowe wydanie sportu w GW w kazdy poniedziałek: kilka stron o NBA, czesto coś o NHL, czasem nawet o baseballu, a o żużlu tylko suche wyniki ekstraligi na 5 cm2 i krótki artykuł o GP (akurat dzisiaj jest troche więcej - może to zapowiedź zmian?;no i nareszcie jest ektraliga w TV Puls, ale dlaczego niemal wyłącznie Atlas?). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś