Dodaj do ulubionych

Nowy program Elżbiety Dzikowskiej - m.in. o Bie...

IP: 195.245.213.* 12.12.03, 15:14
Tę Panią należałoby nieco odkurzyć i wypolerować. Bo sama, bez Tony'ego
Halika niewiele znaczy. Przewiduję nudziarstwo i gadulstwo. Nadzieja w
tym ,że Autorkę rzadko widywać się będzie na ekranie. Liczyć wypada na ładne
widoczki. Ale - porzućcie wszelką nadzieję - Ona będzie straszyć swoim
wyglądem i ględzeniem. Zatem program należałoby pokazywać wtedy, kiedy nie
bedą mogły oglądać dzieci.
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: Nowy program Elżbiety Dzikowskiej - m.in. o B IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 16.12.03, 00:57
      niestety!!! oglądałem, ba nawet nagrałem ten program , na pamiątkę!. Moje
      dzieci uczyły się świata na programach i książkach Toniego Halika. Pózniej
      zamiast Pirette, jego żony i wspaniałego synka, z którymi przemierzał obydwie
      AMERYKI, pojawiła się Pani Elżbieta. Zdarza się i każdy ma swoje ZYCIE. Wspólne
      programy i kolejne wyprawy to były święta w ówczesnej telewizji. Nie ma Pana
      Halika, jest za to bardzo dzielna Pani Elżbieta i jest ośrodek Rzeszowski TVP.
      I tu zaczyna się koszmar. Jak zawsze nieprzygotowany do programu Gwiazdor
      Realizator o nazwisku renifera i druga gwiazdeczka z odrostami,w nocniku na
      głowie zamiast kapelusza, z okolic Sanoka. Pojawia się Bohaterka i nie swoim
      tekstem zagaja do przejeżdzających, jedyną drogą w Ustrzykach Górnych
      goprowców: a skąd i dokąd chłopcy jedziecie? O ELA a Ty gdzie? pytają. No ja to
      to sobie idę. "Zimno Elu a kurteczkę masz". bo jak nie masz to ją mamy dla
      Ciebie, bo ją tak zawsze wozimy jakbyś szła na Caryńską. Boże Jak CUDNE SĄ
      BIESZCZADY - nawet pokazane przez TVP Rzeszów i Panią Elę. I niech takie
      pozostaną!!! A może tak tylko pokazać film bez dialogów napisanych przez
      telewizję Rzeszów i jej współpracowników. Dialogi Dzięcioła z Florkiem w Big
      Brother to Dostojewski przy tym poziomie wymyślonym na ulicy Kopisto.
      • Gość: B Re:Do widza IP: *.pul.tke.pl 17.12.03, 14:58
        Napisz to wierszem.
        • Gość: hh Re:Do widza IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 19:42
          pamiętam programy pani Elżbiety z mężem może mój wiek wtedy/ 25 lat/ sprawił
          że były fascymujące a i dzisiaj tak sądze .To że postanowiła zająć się
          Bieszczadami /czytaj promocją/ za to ja cenie .Ludzie obudzcie sie robi dobrą
          robote!
          • Gość: widz do hhh Re:Do widza/odpowiedz widza IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 18.12.03, 00:23
            szanowna pani hh!!. nie znajdzie Pani w moim stanowisku, opublikowanym
            na "forum" - krytyki Pani Elżbiety, ani jej szlachetnej misji propagowania
            najpiękniejszych gór na Świecie. Jeśli dokładnie przeczyta Pani to, co
            napisałem i ponownie oglądnie ten odcinek, to mam nadzieję, że też dostrzeże
            Pani to co przeszkadzało mi cieczyć sie urokiem tych miejsc. One są po prostu
            piękne a ja tam mieszkam 127 dni w roku i to jest największa wartość mojego
            życia..
            Ludzie z tzw. offu, którzy piszą idiotyczne teksty, tną to na kawałki,
            mieszają dla swoich potrzeb, potem za to biorą kasę, to mali , niedouczeni tzw.
            redaktorzy z kolczykiem bądż z warkoczykiem - oni zawsze mają rację - tak i ty
            reniferze! . i dlatego droga Pani HH. więcej odcinków o Naszych Górach z Panią
            Elą a teksty niech nie piszą na Kopisto, ona sama zrobi to o wiele lepiej
        • Gość: widz Re:Do widza IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 17.12.03, 23:54
          nie ma sprawy- dla ciebie zawsze. wiersz bialy czy blizszy ci rym
          czestochowski. I tak nie zlapiesz o co w nim chodzi, za slaby jestes . Ucz sie
          troche, mimo wieku.
          • Gość: widz re do widza IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 17.12.03, 23:58
            oczywiscie moja odpowiedz byla do duzego b
          • Gość: B Re:Do widza IP: *.pul.tke.pl 18.12.03, 00:20
            Dziękuję za rady i diagnozę mej kondycji. Wyjaśniam - na tym forum stało się
            zwyczajem, że osoby wyrażające swą niechęć do kolegów z pracy czynią to
            wierszem. Zwykle rymowanym. EOT
            • Gość: widz Re:Do widza IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 18.12.03, 00:30
              stary ale ja jestem bezrobotnym menelem, znalazlem taaaakie atarii i se klepie
              co mi slina za przeproszniem przyniesie na moj suchy jezyk. dotklo, pardon
              dotknelo cie to co napisalem, ze jestes stary i niedouczony. zawsze mozesz
              pojeczac do krakowa. tam daja dyplomy za zdrowas marjo przez 3 lata w Znaku
              • Gość: B :-)))))))))))) Re:Do widza :-) IP: *.pul.tke.pl 18.12.03, 09:02
                Ach, rzeczywiście, ugodziłeś mnie w najczulszy punkt! Okrutnik z ciebie (chlip,
                chlip, smark...) Jak mogłeś, to straszne! Ale dziękuję za promyczek nadziei -
                jadę do Krakowa, Zdrowaś Mario na szczęście znam. Pozwól, łaskawco, że się
                nieśmiało zrewanżuję - nie wiem, co pijesz, ale później we właściwe klawisze
                nie trafiasz... (MSPANC - a teraz już naprawdę koniec wątku, przynajmniej z
                mojej strony :-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka