Gość: Piotrek IP: *.ath.cx / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 18:25 a może by tak forum dla Lubaczowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marynika Re: FORUM LUBACZÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 11:57 Już tu raz próbował Lubaczów i nic!! Zapraszam więc na nasze podforum Jarosław,Jesteście b. mile widziani ze swoimi pomysłami. Jarosław jednak jest bliżej Lubaczowa,niż Rzeszów.Prosimy o wasze poparcie może pozwolą nam na forum własne - JAROSłAW - Pozdrawiam Lubaczów i Rzeszów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: FORUM LUBACZÓW IP: *.ath.cx / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 17:09 dziękuje za zaproszenie! Zapraszam jednak internautów z Lubaczowa i okolic na forum !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observ Re: FORUM LUBACZÓW IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 17.12.03, 20:19 Też jestem za osobnym forum dla Lubaczowa.Jarosław zawsze zdominuje te mniejsze miejscowości i narzuci tematy sobie bliższe.Dlatego forum Lubaczowa jest całkiem dobrym pomysłem. Piotr, nie wystarczy wywołać temat.Napisz o czym w Lubaczowie chcesz dyskutować lub co chcesz pochwalić/zganić/.Sam Lubaczów jest dla mnie dość odległy,lecz bywałem tam i ludzie,których stamtąd znam, są nizwykle mili i uczynni.Pozdrawiam Lubaczów i jego mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: FORUM LUBACZÓW IP: *.ath.cx / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 12:12 W Lubaczowie dzieje się bardzo dużo ciekawych rzeczy, można skomentowaś władze samorządowe, szkoły na terenia Lubaczowa, służbę zdrowia tj. nowy szpital w Lubaczowie i wiele wiele innych rzeczy. Zapraszam na forum LUBACZÓW !!! Co sądzicie o nowo otwartej hali sportowei przy Zespole Szkół w Lubaczowie? I o pomyśle (a obecnie projekcie) budowy krytej pływalni, również przy Zespole Szkół w Lubaczowie? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrekrz WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA 23.12.03, 17:24 WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT ORAZ POMYŚLNEGO NOWEGO ROKU DLA MIESZKAŃCÓW LUBACZOWA I OKOLIC przesyła Pietrek Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś