Gość: autor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 12:37 co to jest za szkoła?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shop Re: opinia na temat CKU IP: 79.139.59.* 30.06.09, 13:25 trafiają tam Ci którzy nie dostali się nawet do zawodówek, masa powtarzajacych klase, huliganów, generalnie banda chamów i bandytów z Rzeszowa i okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: opinia na temat CKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 14:41 widzę koleżko, że masz pojęcie :) Bydło zdarza się wszędzie, w każdej szkole. Ja przechodząc koło grup uczniów CKU wykonujących pomiary w terenie nie widzę chamów, bandytów i chuliganów, tylko ludzi chcących się czegoś nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opinia na temat CKU IP: *.chello.pl 07.09.09, 11:40 trafiają tam ludzie którzy chcą się uczyć i pracować a nie tacy co zapłacili za szkołe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: opinia na temat CKU IP: 79.139.59.* 07.09.09, 19:02 hahahaha, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
snake_killer_pl Re: opinia na temat CKU 07.09.09, 19:22 wieczorowe szkoły (gigmnazja i leicea) to chamstwo ale dzienne to juz inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: opinia na temat CKU IP: *.ostnet.pl 09.09.09, 20:22 nie oceniaj ogółu wg jednostek W wieczorówkach też są ludzie ambitni chcący coś osiągnąć i takimi tekstami ich obrażasz To ze nie udało się im w tzw NORMALNYCH szkołach to nie zawsze ich wina Wiec może zanim coś napiszesz to pomyśl chwile Nie wszyscy mają normalnych starszych i normalne domy czasem trzeba sobie samemu zapracować na wszystko a na naukę brakuje czasu wtedy jedyną szansą są takie wieczorówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: opinia na temat CKU IP: *.ostnet.pl 09.09.09, 20:26 a swoją drogą to ja polecam skończyłem wieczorówki dzięki nim wyszedłem na ludzi bo tam zaczęli mnie traktować jak normalnego Dali mi szanse i za to im szacun tzn Szacunek dla tych co tam pracują Polecam naprawde normalni ludzie którym zależy na uczniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honest Re: opinia na temat CKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 23:23 tak jest popieram!!!!!!Wykładowcy są super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona ;)) Re: opinia na temat CKU IP: *.rzeszow.mm.pl 07.12.09, 13:45 zalaezy o jaka Ci chodzi szkole bo jak zaoczna to luz a co do wypowiedzi to chyba musialas/es tam chodzic skoro masz takie szczegółowe informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: opinia na temat CKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 14:57 To żadna szkoła. Masa ludzi którym się nie chce uczyć i nic poza tym. Opinie na temat tej szkoły najlepiej odzwierciedla rozwinięcie skrótu "Coś K**** Umiem" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matiz Re: opinia na temat CKU IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.09, 19:37 Jestem uczniem Technikum Geodezyjnego. Zapraszam na strone www.tgrzeszow.za.pl to jest strona naszego technikum(obecznie w budowie). Warto zobaczyć osiągnięcia. Jak już popatrzycie na te osiągnięcia to proszę o link do innego technikum które ma lepsze od naszych. Nie oceniajcie szkoły jako całości bo jest tutaj wiele ludzi którzy przyszli ze świadectwami na bardzo wysokim poziomie i chcą się czegoś nauczyć. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: opinia na temat CKU IP: *.ostnet.pl 13.10.13, 06:59 Do tej szkoły chodził mój syn - i nie żałuję, obawiałam się trochę czytając takie opinie. Okazało się, że szkoła dzieli się na dzienną, zaoczną i wieczorową, do tej ostatniej uczęszcza tzw. trudna młodzież, ale przecież gdzieś musi znależć miejsce (swoją drogą, szacunek dla nauczycieli, którzy im pozwalają w siebie uwierzyć). Mój syn skończył zaoczną, zdał całkiem nieźle maturę, ukończył studia i wyjechał za granicę. Bardzo dobrze wspomina szkołę i nauczycieli, twierdzi, że nie doświadczył tam żadnych przykrości, nie był świadkiem chamstwa, dlatego dziwią mnie czytane wcześniej opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel Re: opinia na temat CKU IP: *.rzeszow.mm.pl 13.10.13, 08:55 Za moich czasów dyrektorem był Kozak a wice Cichocki ale teraz to już pewnie emeryci... Odpowiedz Link Zgłoś