Gość: Moolash IP: *.d-com.pl 31.07.09, 17:10 Zakaz jazdy rowerami pod Katedrą, jak widać bardzo respektowany :P www.mmrzeszow.pl/artykul/zdjecie-dnia-zakaz-jazdy-rowerem-pod-katedra-w-rzeszowie-21773.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: się wystraszyłem Re: Zakaz jazdy rowerami pod Katedrą IP: *.krak.tke.pl 31.07.09, 21:32 A, to ciekawe... A jakie jest uzasadnienie takiego zakazu? Chyba nie chodzi o pedały... ? Odpowiedz Link Zgłoś
cosette_cosette Re: Zakaz jazdy rowerami pod Katedrą 31.07.09, 22:02 może ustawmy parasole nad kostką żeby deszcz nie zmył jej kolorów :| od małego jeździłam tam na rowerze, nie mówiąc o śnieżnych kuligach, które organizował dla dzieciaków ksiądz i jak to czytam to mi się ciśnienie podnosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Zakaz jazdy rowerami pod Katedrą IP: *.rzeszow.vectranet.pl 31.07.09, 22:24 zakaz dotyczy jazdy po kostce a rower stoi na parkingu - więc zdjęcie pokazuje że zakaz jest jednak respektowany :D Odpowiedz Link Zgłoś