Dodaj do ulubionych

Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK?

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 22:17
Gorzowianie, z czym się Wam kojarzy Słupsk?
Obserwuj wątek
    • Gość: b.G. Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.arcor-ip.net 08.08.01, 22:34
      Gość portalu: Dixi napisał(a):

> Gorzowianie, z czym się Wam kojarzy Słupsk?
      Slup, wiadomo. Tylko kto wie co oznacza sk? Moze to jakis (sk)rot tajemny? Kto
      wie, niech dopowie.
      Tyle, jesli chodzi o Slupsk.
      Za to mam inne skojarzenia. Nie chce Ciebie kolego obrazac, ale twoj Nick "Dixi"
      kojarzy mi sie z kibelkiem, ktory stoi sobie na parkingu przy Autobanie.
      Po... ;-)))))))))

• Gość: koko Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: 217.97.234.* 08.08.01, 22:40
        koszykówka.Slupsk jest spoko.pozdro
    • Gość: Irek Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.cs.tu-berlin.de 09.08.01, 14:06
      Slupsk kojarzy mi sie z CZARNYMI i wspanialym kolega WOJTKIEM ROKICKIM KTORY MIESZKA W SLUPSKU NA
      KRUCZKOWSKIEGO 4 I MA SIOSTRE ANIE!!!
    • Gość: borys Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: 192.168.2.* / *.mps.com.pl 09.08.01, 14:15
      � barok, którego już nie ma, podobnie jak przedwojennej architektury centrum Gorzowa
      � chopaki ze Słupska, co nie dają dupska / na winobraniu w Boujolais
      � księgarnia Filmowa na placu Ratuszowym (albo odwrotnie), gdzie szefowa była podupczona
      � karczma Słupska (pomysł i kuchnia kiepska)
      • Gość: Kuba_Wr Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.vip.net.pl 09.08.01, 16:35
        Z herbaciarnią nad Słupią
    • Gość: benek Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: 10.40.197.* 09.08.01, 19:03
      Z Markiem Jarczakiem, zawanym potocznie Mojżeszem.
    • Gość: Bartek Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 21:33
      Słomki w dups... ups!... ;)

Słupsk kojarzy mi się z tym, że chciałbym go obejrzeć.

pozdrowienia
      Bx
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka