Gość: Dixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 22:17 Gorzowianie, z czym się Wam kojarzy Słupsk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b.G. Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.arcor-ip.net 08.08.01, 22:34 Gość portalu: Dixi napisał(a): > Gorzowianie, z czym się Wam kojarzy Słupsk? Slup, wiadomo. Tylko kto wie co oznacza sk? Moze to jakis (sk)rot tajemny? Kto wie, niech dopowie. Tyle, jesli chodzi o Slupsk. Za to mam inne skojarzenia. Nie chce Ciebie kolego obrazac, ale twoj Nick "Dixi" kojarzy mi sie z kibelkiem, ktory stoi sobie na parkingu przy Autobanie. Po... ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: 217.97.234.* 08.08.01, 22:40 koszykówka.Slupsk jest spoko.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.cs.tu-berlin.de 09.08.01, 14:06 Slupsk kojarzy mi sie z CZARNYMI i wspanialym kolega WOJTKIEM ROKICKIM KTORY MIESZKA W SLUPSKU NA KRUCZKOWSKIEGO 4 I MA SIOSTRE ANIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: 192.168.2.* / *.mps.com.pl 09.08.01, 14:15 � barok, którego już nie ma, podobnie jak przedwojennej architektury centrum Gorzowa � chopaki ze Słupska, co nie dają dupska / na winobraniu w Boujolais � księgarnia Filmowa na placu Ratuszowym (albo odwrotnie), gdzie szefowa była podupczona � karczma Słupska (pomysł i kuchnia kiepska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.vip.net.pl 09.08.01, 16:35 Z herbaciarnią nad Słupią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: 10.40.197.* 09.08.01, 19:03 Z Markiem Jarczakiem, zawanym potocznie Mojżeszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 21:33 Słomki w dups... ups!... ;) Słupsk kojarzy mi się z tym, że chciałbym go obejrzeć. pozdrowienia Bx Odpowiedz Link Zgłoś