Gość: kriss IP: 87.204.243.* 06.08.09, 13:01 Witam Mam pytanie czy ktoś wie gdzie jest i jak tam jest, bo na razie strony w internecie chyba nie ma. Z góry dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Restauracja Vasco da gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.11.09, 17:49 restauracja mieści sie tutaj: www.vascodagama.rzeszow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Restauracja Vasco da gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.11.09, 17:58 Vasco da gama Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eqro Re: Restauracja Vasco da gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.11.09, 14:49 Co za nieuk projektował stronę tej knajpy.Zapewne absolwent rocznej matury.VASCO DA GAMA był PORTUGALCZYKIEM a nie Hiszpanem jak .sugeruje reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Restauracja Vasco da gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 15:39 Co sie czepiasz wykonawcy strony internetowej?? Zażalenie do włascicieli którzy wymyślili nazwę dla knajpy, z załozenia ma to być knajpa hiszpańska spójż na menu a ze sie im Vasco da Gama z Hiszpania skojarzył to juz ich problem nie projektanta strony w internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa o bosz... jak ja napisałam spojrz, sorry za byka-; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 15:41 jakos nie przeczytałam postu przed wysłaniem przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble Re: Restauracja Vasco da gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.11.09, 18:19 czy nie można nazwac tak z swojska np.knajpka janka?Ale tak z zagraniczna to brzmi po europejsku.Na dodatek nazwisko w mianowniku , to tak jakby knajpę nazwać'' Jan kowalski'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.mm.pl 14.11.09, 17:22 Nie byłam. Na stronie wyświetla się z menu tylko tapas, które przypominają bardziej włoskie crostini. Generalnie brak na stronie menu, a za to mnóstwo zdjęć w galerii pozwala przypuszczać, że znów będzie przerost formy(inwestycja we wnętrze) nad treścią(jedzenie takie sobie). Te tapas= crostini z pastą z czarnych oliwek i zielonych i jeszcze pastą z suszonych pomidorów i pesto to chyba nie na jednej grzance. I mam nadzieję, że nie ze słoiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 17:28 Knajpa nie warta polecenia. Ceny z kosmosu a jedzenie pozostawia wiele do życzenia podobnie jak w Da Vinci - bo z tego co wiem to jedzenie robią i noszą z tej samej kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.mm.pl 14.11.09, 18:36 Da Vinci to jeden z wielu lokali z przerostem formy nad treścią. Szkoda, że jeszcze w Rzeszowie ludzie nie potrzebują restauracji z dobrym jedzeniem, a potrzebują restauracji z dobrym wyglądem wnętrza. Choć ten dobry wygląd też jest sprawą dyskusyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.mm.pl 14.11.09, 17:32 Stylizacja wielu zdjęć w konwencji mogącej spodobać się nowobogackim. Litości, w eleganckiej restauracji używa się serwetek z tkaniny, a nie jednorazowych (nawet gdy jest ze złotym wzorkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 19:58 ktoś to jednak czyta-:)) bo stronka aktualnie nie działa, a chciałam te serwetki ze złotym wzorkiem zobaczyć-;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.mm.pl 14.11.09, 20:50 Rzeczywiście już nie ma dostępu ani do galerii(a tak obfotografowali szczegółowo- szkoda,że nie dania:) ani do menu, w którym figurowało tylko 4 tapas(a tak naprawdę crostini). Reklamowanie restauracji tylko na podstawie "bogatej" galerii zdjęć(czyli: "jak to sobie wyobrażamy klimaty iberyjskie")to chyba nie najlepszy pomysł. Rzeszowskie restauracje nadal zatrzymały się w latach 90. czyli chcą epatować jakąś wymyślną stylizacją wnętrz, a na kucharzach się oszczędza i stosuje produkty ze słoików, puszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogoneq Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.11.09, 21:57 Kto powiedział, że na stronie VDG jest brak menu? A może by tak złapać za róg strony i przełożyć kartkę na drugą stronę? Naucz się obsługiwać strony w najnowszej technologii (tutaj Flash, tzw. e-paper) Zanim coś skrytykujesz zastanów się co piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.mm.pl 15.11.09, 22:09 Oczywiście zaprzeczysz, że napis "strona w budowie" pojawiła się wczoraj:) Strona była niedorobiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srthyhejyt Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.11.09, 14:32 ogonek ty bez palców to i do 100 zliczysz bystrzaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogoneq Re: Restauracja Vasco Da Gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.11.09, 21:08 Witam serdecznie! Zapraszam na stronę restauracji Vasco Da Gama w Rzeszowie: Restauracja Vasco Da Gama Ps. Strona bardzo mi się podoba i oczywiście oddaje pełny klimat restauracji, którą z resztą polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Restauracja Vasco Da Gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 21:20 Nie ma to jak zadowolony z siebie człowiek. Panie "propagatorze" moze by tak najpierw nad działaniem strony popracowac co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogoneq Re: Restauracja Vasco Da Gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.11.09, 22:51 działa działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sthdygj Re: Restauracja Vasco Da Gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.11.09, 14:40 kurna ktoś wykasował moje krytyczne wpisy .nie były wulgarne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgyj Re: Restauracja Vasco Da Gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.11.09, 14:34 jak się zamieni przydrożną gospodę na mejską knajpę ,to wszystko się podoba Odpowiedz Link Zgłoś