Dodaj do ulubionych

Restauracja VASCO DA GAMA

IP: 87.204.243.* 06.08.09, 13:01
Witam
Mam pytanie czy ktoś wie gdzie jest i jak tam jest, bo na razie
strony w internecie chyba nie ma.
Z góry dzieki za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Restauracja Vasco da gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.11.09, 17:49
      restauracja mieści sie tutaj: www.vascodagama.rzeszow.pl
    • Gość: m Re: Restauracja Vasco da gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.11.09, 17:58
      Vasco da gama Rzeszów
      • Gość: eqro Re: Restauracja Vasco da gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.11.09, 14:49
        Co za nieuk projektował stronę tej knajpy.Zapewne absolwent rocznej
        matury.VASCO DA GAMA był PORTUGALCZYKIEM a nie Hiszpanem
        jak .sugeruje reklama.
        • Gość: Ewa Re: Restauracja Vasco da gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 15:39
          Co sie czepiasz wykonawcy strony internetowej?? Zażalenie do
          włascicieli którzy wymyślili nazwę dla knajpy, z załozenia ma to być
          knajpa hiszpańska spójż na menu a ze sie im Vasco da Gama z
          Hiszpania skojarzył to juz ich problem nie projektanta strony w
          internecie...
          • Gość: Ewa o bosz... jak ja napisałam spojrz, sorry za byka-; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 15:41
            jakos nie przeczytałam postu przed wysłaniem przepraszam.
          • Gość: ble ble Re: Restauracja Vasco da gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.11.09, 18:19
            czy nie można nazwac tak z swojska np.knajpka janka?Ale tak z
            zagraniczna to brzmi po europejsku.Na dodatek nazwisko w
            mianowniku , to tak jakby knajpę nazwać'' Jan kowalski''
    • Gość: anna Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.mm.pl 14.11.09, 17:22
      Nie byłam. Na stronie wyświetla się z menu tylko tapas, które przypominają
      bardziej włoskie crostini. Generalnie brak na stronie menu, a za to mnóstwo
      zdjęć w galerii pozwala przypuszczać, że znów będzie przerost formy(inwestycja
      we wnętrze) nad treścią(jedzenie takie sobie). Te tapas= crostini z pastą z
      czarnych oliwek i zielonych i jeszcze pastą z suszonych pomidorów i pesto to
      chyba nie na jednej grzance. I mam nadzieję, że nie ze słoiczka.
      • Gość: gosia Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 17:28
        Knajpa nie warta polecenia. Ceny z kosmosu a jedzenie pozostawia wiele do
        życzenia podobnie jak w Da Vinci - bo z tego co wiem to jedzenie robią i noszą z
        tej samej kuchni.
        • Gość: anna Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.mm.pl 14.11.09, 18:36
          Da Vinci to jeden z wielu lokali z przerostem formy nad treścią. Szkoda, że
          jeszcze w Rzeszowie ludzie nie potrzebują restauracji z dobrym jedzeniem, a
          potrzebują restauracji z dobrym wyglądem wnętrza. Choć ten dobry wygląd też jest
          sprawą dyskusyjną.
      • Gość: anna Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.mm.pl 14.11.09, 17:32
        Stylizacja wielu zdjęć w konwencji mogącej spodobać się nowobogackim. Litości, w
        eleganckiej restauracji używa się serwetek z tkaniny, a nie jednorazowych (nawet
        gdy jest ze złotym wzorkiem:)
        • Gość: Ewa Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 19:58
          ktoś to jednak czyta-:)) bo stronka aktualnie nie działa, a chciałam
          te serwetki ze złotym wzorkiem zobaczyć-;))))))
          • Gość: anna Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.mm.pl 14.11.09, 20:50
            Rzeczywiście już nie ma dostępu ani do galerii(a tak obfotografowali
            szczegółowo- szkoda,że nie dania:) ani do menu, w którym figurowało tylko 4
            tapas(a tak naprawdę crostini). Reklamowanie restauracji tylko na podstawie
            "bogatej" galerii zdjęć(czyli: "jak to sobie wyobrażamy klimaty iberyjskie")to
            chyba nie najlepszy pomysł.
            Rzeszowskie restauracje nadal zatrzymały się w latach 90. czyli chcą epatować
            jakąś wymyślną stylizacją wnętrz, a na kucharzach się oszczędza i stosuje
            produkty ze słoików, puszek.
      • Gość: ogoneq Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.11.09, 21:57
        Kto powiedział, że na stronie VDG jest brak menu? A może by tak złapać za róg
        strony i przełożyć kartkę na drugą stronę? Naucz się obsługiwać strony w
        najnowszej technologii (tutaj Flash, tzw. e-paper) Zanim coś skrytykujesz
        zastanów się co piszesz...
        • Gość: anna Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.mm.pl 15.11.09, 22:09
          Oczywiście zaprzeczysz, że napis "strona w budowie" pojawiła się wczoraj:)
          Strona była niedorobiona.
        • Gość: srthyhejyt Re: Restauracja Vasco da Gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.11.09, 14:32
          ogonek ty bez palców to i do 100 zliczysz bystrzaku
    • Gość: ogoneq Re: Restauracja Vasco Da Gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.11.09, 21:08
      Witam serdecznie! Zapraszam na stronę restauracji Vasco Da Gama w Rzeszowie:
      Restauracja Vasco Da Gama

Ps. Strona bardzo mi się podoba i oczywiście oddaje pełny klimat restauracji,
      którą z resztą polecam!
      • Gość: Ewa Re: Restauracja Vasco Da Gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 21:20
        Nie ma to jak zadowolony z siebie człowiek. Panie "propagatorze"
        moze by tak najpierw nad działaniem strony popracowac co????
        • Gość: ogoneq Re: Restauracja Vasco Da Gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.11.09, 22:51
          działa działa
          • Gość: sthdygj Re: Restauracja Vasco Da Gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.11.09, 14:40
            kurna ktoś wykasował moje krytyczne wpisy .nie były wulgarne
      • Gość: xgyj Re: Restauracja Vasco Da Gama IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.11.09, 14:34
        jak się zamieni przydrożną gospodę na mejską knajpę ,to wszystko się
        podoba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka