Dodaj do ulubionych

Taxi Skafander!!!!

IP: *.man.rsk.pl 01.01.04, 17:55
Co za zespół.... wowwwww.... i to z Rz-wa...może założymy fanklub???
Obserwuj wątek
    • dizkret Re: Taxi Skafander!!!! 02.01.04, 10:45
      Spoko mozemy zalozyc Fanklub . Ja będe prezesem ,skarbnikiem :-)))) A tak serio
      to fajny zespol ,ale malo gra widzialem ich ostatnio w Akademi , przyznam
      fajnie wypadł koncercik ...!!!!!!!! chce takich wiecej ..
      • Gość: fan Re: Taxi Skafander!!!! IP: *.man.rsk.pl 02.01.04, 14:39
        to był mały sarkazm, fajny zespół? to żart...gra same cowery i to kiepsko
        • Gość: lewarek Re: Taxi Skafander!!!! IP: *.krak.tke.pl 02.01.04, 23:42
          bylam na jednym koncercie przy okzaji.. chyba tlovu?
          chlopaki daja czadu ;P
          chce sie zapisac do fan clubu :P
          • dizkret Re: Taxi Skafander!!!! 06.01.04, 20:09
            Lewar czy Lewarek ......kurde mianuje cie normalnie ten tego prezesem ja bede
            skarbnikiem Fan Clubu ....znajdzmy jeszcze menagera i bendziemy organizowali
            chopakom przygrywki na wesela ...czuje w tym całkiem niezła kase ....
            • Gość: lewarek Re: Taxi Skafander!!!! IP: *.krak.tke.pl 06.01.04, 23:00
              normalnie legalnie ale mnie zaszczyt spotyka!! oczywiscie wchodze w to... to
              moze ten fan co zapodal temat zostanie menagerem? chyba ze znajdziemy innego
              naiwniaka ;)
              • Gość: uaaa Re: Taxi Skafander!!!! IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 07.01.04, 17:02
                uaaauauauau kiepski zespół i juz
                • Gość: lewarek Re: Taxi Skafander!!!! IP: *.krak.tke.pl 07.01.04, 17:34
                  żaden kiepski. najlepszy w miescie :> uaaauauauaua nie wstapisz do fan clubu?
                  • Gość: uaaaaaaaaaa Re: Taxi Skafander!!!! IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 20.01.04, 17:56
                    nie wstąpię, bo co
                    • Gość: gość Re: Taxi Skafander!!!! IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 21.01.04, 16:55
                      ............................................
    • Gość: aaa Re: Taxi Skafander!!!! IP: *.man.rsk.pl 23.01.04, 19:13
      aaaaaa
      • Gość: lewarek Re: Taxi Skafander!!!! IP: *.krak.tke.pl 27.01.04, 15:58
        a bo nic uaa, nie znasz sie :/
        • Gość: :) Re: Taxi Skafander!!!! IP: 195.136.33.* 28.01.04, 16:29
          znam się i to całkiem m dobrez:)
          • Gość: .......... Re: Taxi Skafander!!!! IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 29.01.04, 14:43
            ..........
            • Gość: lewarek Re: Taxi Skafander!!!! IP: *.krak.tke.pl 31.01.04, 10:52
              to czemu nie wiesz co dobre? ;)
              • Gość: aaa Re: Taxi Skafander!!!! IP: *.man.rsk.pl 31.01.04, 11:19
                wiem co dobre a co złe :)
                • Gość: hahah Re: Taxi Skafander!!!! IP: *.man.rsk.pl 02.02.04, 12:10
                  zamawiam taxi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka