Gość: ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:26 Hej. Czy ktoś wie jak wygląda na Rodos sprawa kościołów katolickich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kocoor.com Re: kościoły na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 17:03 www.interkriti.net/ccc/004.htm, Sam szukałem Mszy św. w mieście Volos i wysłałem email (odpowiedzieli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: kościoły na Rodos IP: *.gdansk.agora.pl 15.06.06, 11:56 Jest w mieście Rodos, w niedzielę jest jedna msza przed południem (byłem dwa lata temu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: kościoły na Rodos IP: *.acn.waw.pl 15.06.06, 12:58 Między lindos a prassonisi gdzieś tak w połowie drogi jest kościół katolicki i klasztor. Bardzo fajna budowla. Pierwszy raz w życiu widziałem zupełnie opuszczony kościół katolicki... nie zniszczony i w fajnej okolicy. Zabudowania klasztorne idealnie nadają się na hotel... i radio maryja by mogło wczasy roganizować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: kościoły na Rodos IP: *.otenet.gr 15.06.06, 17:34 hej wlasnie jestem w Rodos, jest tu kosciol sw. Franciszka, msze sa generalnie w dni tygodnia o 19 a w niedziele jest o 10. pozdrawiam Maraska Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: kościoły na Rodos 15.06.06, 19:04 W Grecji wolno odprawiac tylko prawoslawne msze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: kościoły na Rodos IP: *.gdansk.agora.pl 15.06.06, 19:19 masz złe info. byłem na krecie, korfu, rodos i kos - wszędzie są msze katolickie Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: kościoły na Rodos 15.06.06, 19:21 Na zartach sie nie znasz. Faktem jest, ze w Grecji popi maja prawo veta, jak ktos chce zbudowac kosciol nieprawoslawny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: kościoły na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:26 Nie odwracaj w żart swojej indolencji umysłowej. Czy ten post też spróbujesz obrócić w żart kiedy i to okaże się nieprawdą? W twoim przypadku, kiedy atakujesz Greków i wszystko co greckie, takie "żarty" są mocno wątpliwej jakości i wystawiają jednoznaczne świadectwo ich autorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocoor.com Re: kościoły na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:53 Oj Zorbuś, czy Ty masz 8 lat? Opanowałeś sztukę pisania i czytania, ale ciągle,niestety, nie masz nic wartościowego do dodania. Odpowiedz Link Zgłoś