Dodaj do ulubionych

Sprzedam vw golfa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:52
Sprzedam vw golfa 1,3 benzyna, rocznik '87, 3-drzwiowy, stan techniczny dobry
pali za pierwszym razem, zawieszenie OK, blacha OK, wsiadac i jezdzic, cena
2200,- do negocjacji.
bartkow7@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebek Re: Sprzedam vw golfa IP: 213.199.204.* 25.02.07, 19:54
      Golf to nie samochód, tym bardziej tak stary, chyba ze jakiś dresik z czterema
      paskami do kupi żeby wiejskim laskom szpanu zadawac
      • Gość: bartek Re: Sprzedam vw golfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:57
        A wg ciebie w takiej kwocie co nazywasz samochodem??
        • Gość: Sebek Re: Sprzedam vw golfa IP: 213.199.204.* 25.02.07, 20:00
          W takiej kwocie to nic nie jest samochodem, a swoją drogą to troche za duzo za
          niego chcesz, góra 1200 złotych
          • Gość: bartek Re: Sprzedam vw golfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:04
            Targuj sie!!! Skoro twierdzisz ze nie samochod i ze nie jezdzi to zapraszam na
            jazde probna. Gwarantuje ze za pierwszym razem odpali, a jazda cie zdziwi
            niektore mlodsze sa w gorszym stanie.
            • Gość: Sebek Re: Sprzedam vw golfa IP: 213.199.204.* 25.02.07, 20:08
              Miałem takiego trupa kiedyś i jakos nie nabralem do nich przekonania,
              zdecydowanie wole auta japonskie; teraz jestem szczesliwym posiadaczem corolii,
              rocznik 2003 i nigdy nie kupie chyba sobie niemieckiego auta. Golf to
              przereklamowany niemiecki chłam.
              • Gość: bartek Re: Sprzedam vw golfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:15
                Nom racja rocznik 2003 jakikolwiek to juz inna technika ale czy mniej zawodna??
                wiecej elektroniki czyli wiecej elementow ktore moga zdefektowac, a cena nie do
                porownania, auto przeszlo bez zadnego "ale" i przymykania oka przeglad na ul
                jagiellonskiej wiec prosze cie nie nazywaj go trupem, szanuje twoje zdanie
                tylko wypowiedz sie po tym jak go obejrzysz. Pozdrawiam.
            • Gość: jmk Re: Sprzedam vw golfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:19
              A co się stanie za drugim razem- rozpadnie się ???
              Pewnie zgadłem więc nie odpowiadaj!!!
              • Gość: bartek Re: Sprzedam vw golfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:24
                Spoko - jak silnik juz dziala to sie go po raz drugi nie odpala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka