domelos0
24.01.13, 00:23
A.... N....
Jest to moja była manager, z STR Advertising z którą współpracowałem długie miesiące w 2011, niezwykle efektywny rozwój dla osoby, która przychodzi do niej by na pierwszym miejscu się rozwijać. Ta kobieta jest prawdziwym liderem, gdybym wiedział ile otrzymam umiejętności i doświadczeń od tej kobiety, płaciłbym jej, żeby dla niej pracować. Na szczęście w dodatku przy tym zarabiałem. Przeprowadziłem się do Katowic po 6 dniowym szkoleniu specjalnie po to, by móc tam pracować, rozwijając się zawodowo, biznesowo. Z resztą A.N. niezwykle mi pomogła przy znalezieniu lokum i reszcie spraw logistycznych. I nie miałem doświadczenia zawodowego w żadnej z rzeczy, które tam robiłem. Mimo wszystko zupełnie samodzielnie zarabiałem na swoje, jedzenie, utrzymanie i przyjemności. To prawda, że nie potrzeba wykształcenia, ani doświadczenia by móc tam pracować. To także prawda, że jest solidna trzy etapowa rekrutacja. To wszystko dlatego, że to praca, którzy wiedzą, że ich przyszłość zależy własnie od nich, którzy są dojrzali w takim stopniu, że potrafią brać odpowiedzialność za to co robią. Wysokość wynagrodzenia, które dostajesz co tydzień, zależy wyłącznie od Ciebie, dostajesz dokładnie tyle ile wypracujesz. To jest sprawiedliwe. Dlaczego pracując tyle samo godzin druga osoba, miałbym dostawać tyle samo, skoro ja miałem lepsze nastawienie i byłem skuteczniejszy? Podczas gdy druga osoba się nie postarała. Złej baletnicy, przeszkadza rąbek u spódnicy. Widzę, że wyżej wypowiedzieli się ludzie, którym tak podoba się pomysł pracy za godziny, że mają plan się przyjąć, obijać i wynagrodzenie za niewypełnione obowiązki wziąć. Zupełnie widzą zarabianie pieniędzy jak obraz pracowników na budowie, gdzie jeden pracuje, a kilku następnych z papierosem w ręku czeka na swoją kolej, dostając pieniądze za nic, okradając pracodawce, który płaci im za niewykonaną pracę. Jeśli jesteś osobą, która wie, że to w jakiej jest sytuacji finansowej zależy od Ciebie, potrafisz zauważyć swoje błędy, zamiast obwiniać innych o wszystko, jesteś osobą, która wie czego chce w życiu. Współpracuj z A.N. Dlaczego?
Warto iść dla zdobycia teorii i kilkukrotnie większej ilości umiejętności praktycznych z:
- Bycia liderem, czyli stania się osobą za którą ludzie pójdą dlatego, że chcą, że w Ciebie wierzą, nawet gdyby to nie wiązało się z ich korzyścią majątkową.
- Umiejętności sprzedaży, opartej na wzbudzaniu intensywnych emocji i zainicjowania podjęcia trwałej decyzji, z której druga osoba jest zadowolona, opartej także profesjonalnej obsługi klienta i jakości sprzedaży rozumianej jako 100% informacji dla klienta przed podjęciem decyzji.
- Umiejętności właściwej kwalifikacji klienta, nauczysz się jak szybko rozpoznać i ocenić szansę na sprzedaż, tak by Twoje uprzedzenia i stereotypy Ci w tym nie przeszkadzały. Dzięki temu zaoszczędzasz czas, który byś nieskutecznie stracił. A równocześnie pozwala unikać znacznej części odmów, które wpływają na Twoje nastawienie.
- Interesuje Cię zbudowanie pewności siebie opartej o doświadczenia, pozbycie się nieśmiałości, pozbycie się negatywnych odczuć związanych z odmową, odrzuceniem? Współpracuj z Anką.
- Chcesz nauczyć się w praktyce wypracować nawyki i umiejętności związane ze skutecznym wyznaczaniem celów biznesowych i osobistych, chcesz nauczyć się jak planować swój rozwój?
- Chcesz nauczyć się motywować, zarządzać i rekrutować swój zespół, tak żebyś Ty jak i ludzie z Twojego zespołu stali się samodzielnymi liderami, którzy współpracują ze swoim zespołem, szkolą go i rozwijają?
- Chcesz nauczyć się budować trwałe relacje z ludźmi?
To jest cały zestaw różnych umiejętności, które współpracując z Anką, będziesz stopniowo opanowywał, po kolei, dokładnie w Twoim tempie, zostają wprowadzone nowe rzeczy, gdy osiągasz sukcesy z umiejętnościami, które do tej pory poznałeś. Dzięki temu opanujesz je w sposób usystematyzowany i przejrzysty. Mając przed swoimi oczyma, zachowanie Anki, jako dobre przykłady tego, czego sama uczy. Jest autorytetem tego co uczy opartym o umiejętności, nie o papier, czy tytuł. Niezwykle energiczna, a umysłem precyzyjna i dokładna.
Twoje korzyści zaczną się od nauki sprzedaży i przemian osobowościowych równocześnie, które są konieczne w sprzedaży i potrzebne w życiu osobistym.