Gość: ryba368 IP: *.local5.pl / 83.238.135.* 24.06.05, 14:15 27 lat praktyki pełna dyspozycyjność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katowice@jobland.p Re: HYDRAULIK- BUDOWLANIEC SZUKA PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:11 Szanowny Panie, jestem przedstawicielem największej w Polsce agencji pośrednictwa pracy za granicą i doradztwa personalnego. Mogę wyszukać dla Pana ofertę pracy w Anglii (praca absolutnie pewna - mamy biuro w Londynie - sprawdzamy każdego pracodawcę; oferty zwykle z zakwaterowaniem), jednak muszę wiedzieć o Panu więcej, np. czy mówi Pan po angielsku. Jeśli tak znalezienie dla Pana pracy (nie pobieramy żadnych opłat - płaci przyszły pracodawca) nie sprawi mi większego kłopotu. Jeśli nie to i tak proszę o kontakt. Brak języka nie dyskwalifikuje - wówczas pracowałby Pan w kilkuosobowym zespole i korzystałby Pan z pomocy kolegów znających angielski, lub z usług tłumaczy przydzielonych do zespołu. Otrzymujemy oferty z różnych sektorów: • sektor budowlany • sektor rolniczy i przemysłowy (praca na farmach, w fabrykach) • sektor opieki medycznej (w tym opiekunowie osób starszych i niepełnosprawnych) • organizujemy również au pair w Irlandii dla opiekunek do dzieci Obecnie poszukujemy również rzeźników, informatyków, kucharzy... lista zawodów jest długa - z pewnością znajdziemy ofertę odpowiadającą Pańskim kwalifikacjom. Niewykwalifikowane osoby zarabiają w Anglii Ok 25 zł za godzinę, co daje ok 200 zł dziennie. Osoby wykwalifikowane zarabiają minimum dwa razy więcej - tj. ok 400 zł dziennie. Jeśli ta oferta Pana interesuje, to proszę mi przesłać więcej informacji o sobie - proszę o wypełnienie załączonego formularza R1 (jest to rodzaj uproszczonego CV). Proszę o wypełnienie wszystkich pól i podanie w nich jak najwięcej informacji (np w polu umiejętności zawodowe, murarz powinien wpisać wszystkie swe umiejętności - począwszy od budowania szalunków, a skończywszy na tynkowaniu, zbrojeniach itd). Proszę o napisanie jakie ma Pan kategorie prawa jazdy. Chcę aby przekonał się Pan, że firma którą reprezentuje, jest firmą poważną i godną zaufania. Proszę wejść na stronę www.studentadventure.pl i oraz na www.jobland.pl Zajmujemy się programami wyjazdów studenckich oraz rekrutowaniem specjalistów do Wielkiej Brytanii. Mamy oddziały w kilku krajach, w tym zagraniczne biura m.in - jedno w Bostonie (USA) oraz w Londynie (GB) - dzięki temu możemy zaoferować najbardziej pewne i najbardziej opłacalne oferty. Moja skromna osoba, nie zajmuje się pracą wyłącznie ze studentami. Jestem specjalistą ds. rekrutacji pracowników do Anglii - innymi słowy jestem najwłaściwszą osobą, z którą powinien Pan współpracować. Proszę o przekazanie niniejszego adresu e-mail wszystkim osobom zainteresowanym podjęciem pracy w Anglii lub Irlandii. Proszę aby te osoby przysłały swoje CV lub wypełniony formularz R1. Mam nadzieję, że będę miał przyjemność pomóc Panu w podpisaniu korzystnego kontraktu. Pozdrawiam serdecznie Ryszard Szreter Employment Consultant | jobland.pl | Student Adventure sp. z o. o. W: www.jobland.pl, www.studentadventure.pl | E: katowice@studentadventure.pl Student Adventure sp. z o.o. | 3 Maja 22, 40-096 Katowice, Poland Uwaga: Wiadomość jest przeznaczona tylko dla jej adresata. Dostęp osób trzecich do tej wiadomości jest zabroniony. Jeśli nie jest Pan/i adresatem niniejszej wiadomości, informujemy, że jej rozpowszechnianie, kopiowanie, rozprowadzanie lub inne działanie o podobnym charakterze jest zabronione i może być nielegalne. Prosimy o poinformowanie nadawcy oraz usunięcie wiadomości bez otwierania załączników. Attention: This email is intended solely for the addressee. Access to this email by anyone else is unauthorised. If you are not the intended recipient, any disclosure, copying, distribution or any action taken or omitted to be taken in reliance on it, is prohibited and may be unlawful. Should you receive this message by mistake, you are hereby notified that any disclosure, reproduction, distribution or use of this message is strictly prohibited. Please inform the sender by reply transmission and delete the message without opening the attachments. Odpowiedz Link Zgłoś