Dodaj do ulubionych

Uwaga na GUB-MAR

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.01.10, 10:12
Nie polecam tej firmy!!! To partacze, nie maja pojecia o wstawianiu
okien. Po ich montazu hula u mnie w domu wiatr co jest tym bardziej
przykre, ze jest mroz...
Obserwuj wątek
    • Gość: eee Re: Uwaga na GUB-MAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 15:33
      popieram, partole i ordynusy jakich mało!! Był o nich niedawno duży wątek, same
      "pochwały" a co najgorsze dla tej firmy - wszystkie prawdziwe. ODRADZAM !!!!!
      • Gość: sasha Re: Uwaga na GUB-MAR IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.10, 22:26
        tak, musze dbac o to zeby sluch o nich nie zaginal
    • Gość: oszukany Re: Uwaga na GUB-MAR IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.10, 18:17
      nie dość że najgorsi partacze w mieście to jeszcze szef oszust
      jakich mało . zapłaciłem przed końcem pracy i tyle ich widziałem z
      rozbabrana robota . Gorąco odradzam tych partaczy
      • Gość: oszukana Re: Uwaga na GUB-MAR IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.10, 22:16
        Też zapłaciłam zanim ukończyli.Faktury nie zobaczyłam na oczy, a minął już rok w
        listopadzie. Na moje reklamacje dt. spartaczenia okien nie reagują. szok!
        Oszusci! Co mam zrobić?
        • Gość: doradca Re: Uwaga na GUB-MAR IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.10, 20:59
          proponuje małe zgłoszenie do urzedu skarbowego za brak f-ry i
          wystarczy ;)
          • Gość: isabel Re: Uwaga na GUB-MAR IP: *.chello.pl 07.01.10, 21:10
            Zgadzam się z przedmówcą tylko US , gub-mar może spartolić robotę ale fakturę
            vat MUSI wystawić nie robi żadnej łaski nie ma się co partolić z takim partaczem
            nie chcemy być dłużej oszukiwani przez te pseudo firmę koniec i basta !!!!!!!!!!!!!
            • Gość: sasha Re: Uwaga na GUB-MAR IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.01.10, 20:51
              jak to mozliwe ze taka pseudo-firma jeszcze dziala na rynku??? za
              naciaganie powinni odpowiadac partole jedne
    • Gość: SASHA Re: Uwaga na GUB-MAR IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.01.10, 21:03
      TEN WĄTEK POWINIEN BYC CALY CZAS NA WIERZCHU KU PRZESTRODZE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka