Dodaj do ulubionych

Zootechnik --- szukam pracy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 11:23
Witam
Jestem tegorocznym absolwentem zootechniki Akademii Podlaskiej w Siedlcach. Specjalnosć: ocena i wykorzystanie surowców zwierzęcych, ponadto agrobiznes. Prace magisterska napisałem pod kierunkiem naukowym wieloletniego szefa służby weterynaryjnej w Polsce prof. H. Lisa i miała ona na celu próbą oceny dobrostanu zwierząt gospodarskich w powiecie siedleckim. Praca, jak również studia zostaly ocenione na bardzo dobry.
Jak już nadmieniłem w tytule ogłoszenia, poszukuję pracy w zawodzie, przy czym szczególnie interesuje mnie tematyka z zakresu żywienia zwierząt gospodarskich oraz chowu bydła , zarówno mlecznego jak też mięsnego. Oprócz standardowych zagadnienień zootechnicznych, posiadam nabyte na studiach przygotowanie z zakresu oceny laboratoryjnej surowca mięsnego oraz mleka i wyrobów mleczarskich , również doświadczenie z zakresu chemii i biochemii oraz podstawy mikrobiologii.
Praktyki studenckie odbyłem w G's marketing (Anglia) oraz Starostwie Powiatowym w Siedlcach.
Posiadam prawo jazdy kategorii B, znam jezyk angielski w stopniu komunikatywnym. Posiadam wiedzę oraz praktyczne doświadczenie z zakresu obsługi komputera w srodowisku Windows (od 3.11 do XP), pakietu MS Office, HTML'a,oprogramowania do obsługi FTP, takze serwisu sprzętu i oprogramowania komputerowego. Jestem osobą, o uregulowanym stosunku do służby wojskowej, nigdy nie byłem karany za przestępstwa popełnione umyslnie lub też nie, bez nalogów.
Więcej na temat mojej osoby oraz zagadnienień z zakresu profilaktyki weterynaryjnej, higieny surowca, żywienia i dobrostanu zwierząt gospodarskich można sie znaleźć na mojej stronie internetowej:
www.swojnowski.prv.pl
Jeżeli ktokolwiek byłby zainteresowany moją osobą w kontekście zatrudnienia, poproszę o kontakt. Chciałbym w tym miejscu nadmienić, że interesują mnie głównie oferty z okolic Siedlec lub województwa mazowieckiego, aczkolwiek nie wykluczam innych możliwości.
Mój email: swojnowski@o2.pl
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka