anka528 23.01.06, 15:42 Szukam dodatkowej pracy przez internet. Podejmę się także pisania opracowań i tekstów na strony www. Interesują mnie tylko poważne oferty. Proszę o informacje na adres: anka528@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polubiec Re: szukam pracy przez internet 23.01.06, 16:18 Chcę i mogę Ci pomóc.Ponieważ B.Gates powiedział;"Internet został stworzony pod słowo mówione",a On coś wie na ten temat , proponuję abyśmy spotkali się w W- wie w dn.24.01 br.o godz.18.45 w hotelu Gromada przy ul.17 Stycznia 32 na spotkaniu informacyjnym na temat " Dzisiejsze możliwości ekonomiczne",w którym będzie uczestniczyć ok.300 osób.Nie będę opisywać przedsięwzięcia , bo jego efektem są dobre /stałe i dziedziczne /pieniądze i wolny czas , którego poszukuje większość. Po 1 godz.informacji , porozmawiamy z osobą zarabiającą w tej dziedzinie ok.20 tys.zł/mies.w celu wyjaśnienia "co robić?". Życzę Ci dużo zdrowia i pieniędzy - wiem że możesz to mieć. Do zobaczenia.Stanisław P. tel.605 316 614 Odpowiedz Link Zgłoś
ewakon7 Re: szukam pracy przez internet 28.01.06, 09:18 Oferta współpracy ! a.. Bez ryzyka b.. Bez dużego wkładu początkowego c.. Status niezależnego właściciela biznesu d.. Samodzielny wybór godzin pracy e.. Pasywny dochód f.. Nieograniczone możliwości zarobków g.. Nieograniczone terytorium działania Ewa Kondrzycka tel.880566616 Odpowiedz Link Zgłoś