Dodaj do ulubionych

Handlowiec szuka pracy.

28.02.06, 13:18
Witam serdecznie.

Mam 24 lata.Mieszkam w woj.pomorskim.Mam trzyletnie doświadczenie jako przedstawiciel handlowy w branży budowlanej.Mam dużo
kontaktów w firmach budowlanych i wykonawczych.Posiadam własny samochód,telefon i małe biuro w domu.Chętnie podejmę się współpracy
jako przedstawiciel regionalny firmy z branży budowlanej lub innej na region woj.pomorskiego i kujawsko-pomorskiego.
Posiadam samochód,małe biuro,magazyn,internet itp.
Nie boję się żadnej pracy.Jestem osobą sumienną i w pełni dyspozycyjną.
Mogę też podjąć się współpracy jako przedstawiciel handlowy/serwisant.

Nie interesuje mnie praca w ubezpieczeniach oraz akwizycja.

Pozdrawiam serdecznie.

Kontakt:
E-mail:marqont@o2.pl
Kom:0 506 434 909
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartosz Kosiorek Praca dla handlowca woj. pomorskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.14, 08:42
      Witam,

jesteśmy producentem oświetlenia LED, poszukujemy handlowca odpowiedzialnego za woj.pomorskie. Branża budowlana oraz oświetleniowa mają dużo ze sobą wspólnego więc doświadczenie które Pan zadeklarował może okazać się bardzo przydatne.

Plany firmy dotyczące handlowców przewidują zatrudnienie jednej osoby na każde z województw.

Musiałbym wiedzieć w którym mieście Pan mieszka oraz gdzie dokładnie chciałby Pan pracować gdyż proces rekrutacji prowadzimy już jakiś czas i odnotowaliśmy dość duże zainteresowanie. W woj. Warmińsko-Mazurskim mamy już przedstawiciela.

Jeśli zainteresowała Pana moja propozycja, proszę o kontakt.

Bartosz Kosiorek
      Tel. 696 252 024

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka