Dodaj do ulubionych

Inteligentna, odpowiedzialna - Warszawa

26.04.06, 08:56
Szukam pracy, a ponieważ już dosyć długo - jestem skłonna do kompromisów;) Mogę choćby sprzątać, jeżeli pieniądze bedą sensowne.
Mam wszechstronne doświadczenie zawodowo-życiowe i wiele umiejętności. Mówię po angielsku. Potrafię zrobić korektę i zredagować tekst. Piekę pyszne jebłeczniki.
Zainteresowanych proszę o kontakt na maila:
bezrobotna13@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • miroslaw.g Re: Inteligentna, odpowiedzialna - Warszawa 26.04.06, 10:35
      Witam Panią,

prowadzę pracownię ceramiczną.
      Potrzebuję pomocy do pracy w biurze. Na kilka godzin dziennie - godz 9.00 -
      14.00.
      To mniej praca biurowa, ale bardziej obróbka grafiki komputerowej, pomoc przy
      przygotowaniu naszych projektów.
      I tu kilka pytań:

1.Czy mieszka Pani w Warszawie i w jakiej dzielnicy?
      2. W jakim jest Pani wieku?
      3. Jaki jest Pani stan cywilny?
      4. Jakie posiada Pani wykształcenie?
      5. Jakie ma Pani doświadczenie zawodowe?
      5. Czy zna Pani programy komputerowe do obróbki grafiki Corel Draw?
      6. Czy zna Pani inne programy komputerowe, MS Office, inne...?
      7. Czy jest Pani sprawna manualnie?
      8. Czy posiada Pani zdolności plastyczne?
      9. Czy zna Pani języki obce?

Mirosław Grzywalski
      • bezrobotna13 Re: Inteligentna, odpowiedzialna - Warszawa 27.04.06, 08:55
        Szanowny Panie,
        Bardzo dziękuję za zainteresowanie moim anonsem. Chciałabym zauważyć,że odpowiedzi na kilka z Pana pytań znajdują się w jego treści. Następnie chciałabym spytać, jakie znaczenie dla potencjalnego pracodawcy może mieć mój stan cywilny lub wiek (jest chyba oczywiste, że nie jestem ani nastolatką ani zniedołężniałą staruszką - wówczas byłabym już na emeryturze i nie musiała szukać pracy). Na pozostałe pytania oczywiście chętnie odpowiem, jednak z całą pewnością NIE na forum internetowym.
        Z poważaniem
        bezrobotna13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka