ifra 14.08.06, 10:34 W tym roku skończyłam Szkołę Policealną nr 6 na kierunku Informacja Naukowa, zdobyłam tytuł Technika (tytuł mojej pracy dyplomowej to "Internetowe Narzędzia Wyszukiwawcze") i aktualnie poszukuję pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaguarjaguar Re: Szukam Pracy - Warszawa 14.08.06, 11:54 Jeżeli byłaby Pani zainteresowana pracą w Warszawie na stanowisku Konsultanta Telefonicznego ds. Sprzedaży to proszę o kontakt telefoniczny bądź mailowy. email: anna.zwierz@telbridge.pl telefon: +48665678601 Odpowiedz Link Zgłoś
olcikdud1 Re: Szukam Pracy - Warszawa 14.08.06, 11:55 Pomyślałem że byłabyś zainteresowana przyłączeniem się do "LogoMedii". Jest to polska firma , która zapewni Ci dostęp do informacji związanych z Twoimi zainteresowaniami. Ponadto płacą Ci pieniądze za odbieranie e-maili reklamowych oraz za wypełnianie ankiet. Twoje miesięczne dochody mogą się powiększyć dzięki LogoMedii o kilkaset złotych. Tak więc zapisz się i poinformuj jak największą ilość osób o możliwości bezpłatnego przyłączenia się do tego systemu. Potencjalny dochód jest nieograniczony! Zapraszam na stronę LogoMedii LogoMedia.iq.pl Jeśli zdecydujesz się do nich zapisać proszę abyś podała w kwestionariuszu mój numer identyfikacyjny 443718. To bardzo ważne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś