Dodaj do ulubionych

Praca w Nottingham

IP: *.server.ntli.net 28.09.05, 17:43
Oto co moge zaoferowac:
1. Odbiore z autobusu lub lotniska.
2. Zalatwie w miare tanie i przyzwoite mieszkanie.
3. Pomoge zalatwic Home Office i National Insurance Number.
4. zapisze do biblioteki, gdzie jest darmowy internet.
5. Pokaze tanie sklepy.
6. Pomoge zalatwic Working Tax Credit - zasilek dla osob malo zarabiajacych -
o ile taka bedziesz.
7. Pomoge zalatwic, Child Benefit - o ile masz dziecko i planujesz przywiezc
je do Anglii.
8. Zalatwie darmowa szkole angielskiego.
9. Pomoge w kupnie samochodu i zalatwie tanie ubezpieczenie.
Za to, zaplacisz ile uwazasz za stosowne.

Prace zalatwie GRATIS.

pracawnottingham@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Praca w Nottingham IP: *.local5.pl / 62.29.157.* 28.09.05, 18:03
      hej ja 7 wybieram sie do nottingham :) Pozdrawiam:)
    • Gość: assa Re: Praca w Nottingham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:28
      oj cos mi sie to dziwne wydaje
      robisz to spolecznie?
      • Gość: Marian Re: Praca w Nottingham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:31
        Ale tu "kity" wciskają, niektórzy!!!
        Ludzie, nie dajcie sie tumanić!
        • Gość: Do Mariana Re: Praca w Nottingham IP: *.server.ntli.net 28.09.05, 21:37
          Po czym wnosisz Marianku, ze to kit?
    • Gość: Gosc Re: Praca w Nottingham IP: *.server.ntli.net 28.09.05, 21:36
      Nie nie robie tego spolecznie :)
      Napisalem: Za to, zaplacisz ile uwazasz za stosowne.
      A czy to "stosowne" bedzie na tyle zadowalajace mnie, zebym chcial sie tym
      zajac, to kwestia do dogadania sie. Skory napewno nie "zlupie". Sporo osob w
      Nottingham mnie zna, jakby nie bylo jestem ponad rok tutaj i mam dobra opinie i
      taka chcialbym miec nadal. Wielu ludziom pomagam spolecznie, jak to okreslilas i
      wiele osob dziwi sie dlaczego. Robie to, bo lubie. :)
      Co innego wypelnienie komus druku, czy pojscie jako tlumacz do urzedu, a co
      innego sprowadzenie kogos z Polski i zalatwienie mu wszystkiego. Dlatego
      oczekuje na "co laska". Jezeli "co laska" bedzie OK, mozesz tu sie znalezc juz
      za tydzien.
      Napewno wszystkich chetnych nie wezme, bo ilosc miejsc jest tak jakby
      ograniczona. Mysle, ze 3-4 osoby dam rade upchnac.
      • Gość: misiek Re: Praca w Nottingham IP: *.bas502.dsl.esat.net 28.09.05, 21:44
        cwaniaczek robiacy pieniadze na naiwniakach.
        • Gość: Asik Re: Praca w Nottingham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:29
          A dlaczego niby oszust? zasada jest prosta - jeśli ktoś chce cała kasę za
          wszystko z góry - to być może jest oszustem, jeśli chce kaski dopiero po
          zalatwieniu np pracy, gdy już z tydzień pracujesz, to jakie w tym niby
          oszustwo?!?! Rozumiem, że za benzynę, koszty które sam poniósł ze swojej
          kieszeni wypada zapłacić od razu, ale reszta? Nie wszyscy którzy pomagają, są
          oszustami, a że za to że poświęcił swój czas też chciałby coś mieć, to akurat
          chyba normalne, no nie? Nic za friko moi drodzy! Wy też nie chcecie pracować za
          darmo... Pozdrówka!
      • Gość: aga Re: Praca w Nottingham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 22:03
        co laska???
        czyli chcesz zaplaty a to jest w uk nielegalne.przestan ludziom mydlic oczy
        i tak mają dosc problemow w kraju.
        • Gość: Gosc Re: Praca w Nottingham IP: *.server.ntli.net 28.09.05, 22:07
          Prace zalatwiam GRATIS, reszta uslug jest platna "co laska". I jest to jak
          najbardziej legalne.
          • Gość: Gosc Re: Praca w Nottingham IP: *.server.ntli.net 28.09.05, 22:35
            Jadac po kogos na lotnisko do baku nie nasikam, musze rowniez zadzwonic tu i
            tam, rowinez do osoby zainteresowanej, nie wezme sobie idioty na glowe. Tu na
            miejscu tez trzeba bedzie pojechac i pozalatwiac rozne sprawy. Wszystko sie
            wiaze z kosztami.
            Pewnie fajnie by bylo gdybym pojechal po kogos do Polski i ladnie go poprosil i
            przywiozl na miesce zaltwil mieszkanie, papiery i prace i dal jeszcze stowke.
            Narazie mnie na to nie stac, moze z czasem. ;p.
            • Gość: dzika bronka:) Re: Praca w Nottingham IP: *.torun.mm.pl 28.09.05, 22:47
              Wszystko to ładnie,pieknie..i nikt nie wymaga wolontariatu od Ciebie ale wiesz
              w tych czasach trudno uwierzyc w dobre intencje i bezinteresownosc ludzi.
              Gdybym sama nie nacieła sie i wierzyła nadal naiwnie ,ze na swiecie sa jeszcze
              dobrzy ludzie...to z dzikim okrzykiem na ustach pedziłabym jeszcze dzis na
              lotnisko wołajac"zaginam kiece i lece":D:D:D
              • Gość: Gosc Re: Praca w Nottingham IP: *.server.ntli.net 28.09.05, 22:51
                Bronka, zegnaj Kielce i dawaj tutaj :D
                • Gość: dzika bronka:) Re: Praca w Nottingham IP: *.torun.mm.pl 28.09.05, 22:54
                  Skad to domniemanie ,ze jestem z Kielc??:)ZOOONG!Pochodze z innej czesci kraju
                  zupełnie...ale dzieki za zaproszenie.Wybieram sie..tyle ,ze bez urazy nie chce
                  sie ocknac gdzies w lesie oskubana z paszportu i paru funciakow,ktore ukisiłam
                  na wyjazd jak kura z pierza:P
                  • Gość: Gosc Re: Praca w Nottingham IP: *.server.ntli.net 28.09.05, 23:07
                    Sorry za kielce :), zle przeczytalem "kiece".
                    Powodzenia.
                    Tu faktycznie spory las mamy, po Robin Hoodzie.
                    :D
                    • Gość: dzika bronka:) Re: Praca w Nottingham IP: *.torun.mm.pl 28.09.05, 23:21
                      TAA..i niejeden Robin tam pewno grasuje..:DTyle ,ze polskiego pochodzenia i na
                      dodatek zamiast zabierac bogatym i dawac biednym,kantuje wszystkich jak leci:)
    • Gość: dzika bronka:) Re: Praca w Nottingham IP: *.torun.mm.pl 28.09.05, 22:51
      AHA,mam jeszcze pytanie...Czy to własnie jest Twoja praca w UK?Ztego zyjesz?
      Bo to chyba troche czasu zabiera,takie załatwianie tylu rzeczy naraz?Nie masz
      chyba czasu pracowac gdziekolwiek indziej..?;)
      • Gość: Gosc Re: Praca w Nottingham IP: *.server.ntli.net 28.09.05, 22:54
        Pracuje, pracuje, to moj debiut. :)
        • Gość: gosc Re: Praca w Nottingham IP: *.local5.pl / 62.29.157.* 29.09.05, 10:33
          To kogo moge odwiedzic jak bede w nottingham chetnie wpadne na kawke jade tam 7
          na dwa tygodnie w celach odwiedzinowych ale chtenie odwiedze jakis polaków tam
          na miejscu:d Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka