antola1 22.05.06, 14:32 poszukuję plastyka (z wykształceniem średnim lub wyższym ). Wymagana wyobrażnia dziecięca. Ilustrowanie książek dla dzieci, scenografie do przedstawień dla dzieci. Jakieś dotychczasowe prace do wglądu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konwalia_drink Re: plastyk,scenograf 22.05.06, 18:21 Czy moge prosic o przeslane mailem informacji dotyczacej tej pracy? Jestem absolwentka technikum fotograficznego w Warszawie, rysowanie, malowanie oraz wszelkie inne formy artystyczne interesuja mnie od dziecka...Planuje zdawac w tym roku na Akademie Sztuk Pieknych. Mysle ze nadawala bym sie do tej pracy. a_loszewska@onet.eu agnieszka_loszewska@op.pl Z gory dziekuje za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamati Re: plastyk,scenograf 23.05.06, 11:48 Jestem zainteresowana tą pracą, mam wykształcenie średnie (technik reklamy), prowadziłam zajęcia plastyczne dla dzieci, swoje prace i więcej info mogę przesłać na mail-a. pozdrawiam Katarzyna kamati@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ala_rajca.op.pl Re: plastyk,scenograf 24.05.06, 08:42 jestem zainteresowany oferta, jestem plastykiem, wykształcenie wyższe, przygotowanie pedagogiczne, już rysowałem do ksiązek dla dzieci.Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
kara85-18 Re: plastyk,scenograf 24.05.06, 23:13 Witam skonczylam szkole odzieżowa gdzie projektowalam i rysowalam przerozne rzeczy. Teraz obecnie ucze sie na studiach plastycznych. Jezeli bylby pan zainteresowany prosze o kontakt 694998057 lub kara85-18@tlen.pl. Rysowanie dla dzieci i dzieciecych rzeczy takze z kreskowek itp nie jest mi obce. Odpowiedz Link Zgłoś