nioma 22.02.11, 10:09 tylko, ze tu sa pokazane regaly z kilkoma ksiazkami na krzyz. pokazcie pomysly na duze biblioteki, kiedy ksiegozbior siega kilku tysiecy pozycji, a nie kilku ksiazek, komiksow i filmow.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sosforeus Re: Wnętrza z książkami 22.02.11, 13:28 te wnetrza nie maja w sobie nic specjalnego. Zwracaja uwage tym, ze jest tu nieco wiecej ksiazek niz w przecietnym polskim mieszkaniu, choc nie powiem, zeby bylo ich jakos duzo. Nic wiecej tu nie ma; o co tyle szumu. Jak ktos przede mna napisal: kilka ksiazek i filmow na krzyz.To juz nawet w artykule o kotach w mieszkaniu widzialam bardziej zasobne biblioteczki ksiazek niz tu, gdzie tytul jest ukierunkowany. Kiszka wyszla i tyle. Mnie te zdjecia jakos nie inspiruja do niczego poza komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
saskator Wnętrza z książkami 22.02.11, 14:22 To jakas biblioteczka z podstawowki. Tyle ksiazek to jest bibloteczkunia. Cieniutko, oj cieniutko Odpowiedz Link Zgłoś
michalfuk Re: Wnętrza z książkami 22.02.11, 15:31 ech, to ja mam w kuchni więcej książek poupychanych niż w tym pokoju bibliofila. hmm, chyba że to taki reprezentacyjny regał bibliofila z samymi starodrukami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Wnętrza z książkami 22.02.11, 15:43 tak, szczególnie ten z kolekcją komiksów kaczor donald :) śmieszne są też regały za kanapą: kompletnie nieprzemyślane, wielkie odstępy między półkami, niewykorzystana przestrzeń, obok na półkach filmy a nad nimi również pusta przestrzeń. Sam pomysł na regały do sufitu świetny ale wykonanie i zawartość to już inna bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Wnętrza z książkami 25.02.11, 14:54 Widziałam ładniejsze aranżacje pomieszczeń, które mają służyć jako domowe biblioteki, bo te tutaj nie różnią się za dużo od tego co można spotkać w normalnym, przeciętnym mieszkaniu. Oczywiście nie każdy ma takie duże przestrzenie jak na aranżacjach, aby robić sobie bibliotekę, no ale z drugiej strony prawdziwych moli książkowych jest także coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aninka80 Re: Wnętrza z książkami 15.04.11, 12:48 zwłaszcza że mając dużo miejsca można nawet zrobić imponująco dużą bibliotekę na całą długość ściany Odpowiedz Link Zgłoś
aninka80 Re: Wnętrza z książkami 08.05.11, 13:38 a tu znalazłam taką ciekawie wykonaną zabudowę, dodatkowo z kilkoma szufladami: www.blog.iszafy.pl/wp-content/uploads/2011/04/zabudowa-_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mamatymusia Wnętrza z książkami 03.05.11, 15:28 Czemu w pokazanych przykładach nie ma mebli Cellaio? Przecież to najlepsza firma od spraw książkowych w kraju! :) Polecam ich meble, bo sama zakupiłam sobie u nich jeden z zestawów na całą ścianę i jestem bardzo, bardzo zadowolona. Półki są niezwykle wytrzymałe,a ich prostota podoba się każdemu kto do mnie przychodzi :) Każdy pyta gdzie takie coś kupiłam :) Na ich stronie można zobaczyć przykłady pomysłów na różne aranżacje: www.cellaio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aninka80 Re: Wnętrza z książkami 08.05.11, 14:06 a tu znalazłam taką ciekawie wykonaną zabudowę, dodatkowo z kilkoma szufladami, wykonaną przez firmę Fawre, bardzo mi się podoba to rozwiązanie z oświetleniem: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2718559,2,1,zabudowa-1.html Odpowiedz Link Zgłoś