Dodaj do ulubionych

Odkurzacze Dirt Devil

01.11.12, 13:23
Ostatnio zastanawiam się nad kupnem odkurzacza. Stary już jest porządnie uszkodzony. Potrzebuję małego odkurzacza do miekszania 30m2. Niestety gorzej z pieniędzmi,

myślę o jakimś uzywanym , powystawowym odkurzaczem. Na ten cel mam 200zł, wolałbym wydać 100zł. Znalazłem kilka odkurzaczy, wszystkie z Dirt Devil. Musi być on

bezworkowy.

DIRT DEVIL CENTRINO M2881
+hepa

Dirt Devil M5010

Dirt Devil Infinity EXCELL M5050
- nie posiada Hepa, ale podobno ma równie dobre filtry
+bardzo dobrze sobie radzi
+dobre opinie
+świetny design

DD M5080
+cichy
-słaby 1000W

DIRT DEVIL INFINITY M8
+dobre opinie
-nie ma hepa

Ostatecznie chyba w finale znajdą się M2881 oraz M5050. Ten ostatni nie ma Hepa, ale świetnie się spisuje. Filtry się nie zapychają tak szybko jak w M2881.
Obserwuj wątek
    • donkiczong Re: Odkurzacze Dirt Devil 22.11.12, 11:54
      Zdecydowałem się na M5050. Bardzo fajny odkurzacz, nie jest tak głośny, póki jakieś monety nie wpadną. Mimo mocy 1600 czuję siłę ssącą. Brak filtrów hepa nadrabia dwoma filtrami antyalergicznymi. Powietrze po odkurzaniu jest dużo czystsze. Pojemnik ma 1,5 litra mi do małego mieszkanka starcza akurat. Jest trochę ciężki. Cyklonowy pojemnik wytwarza ładunki elektrostatyczne i kurz się do niego przykleja. Od czasu do czasu można szmatką przetrzec z zewnątrz.

Ogólnie jestem zadowolony, a jak inne dirt devilki się spisują?
      • morax11 Re: Odkurzacze Dirt Devil 25.05.13, 17:38
        I have a lot better deals than dirt devil. Chekc the best vacuum cleaner and find the right for you.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka